Normala, samo sto imas ovdje neke ljude, da ne povjerujes kakve se gadosti sire. Da li je to nedostatak Lexiliuma ili nesto drugo, al ubjedljivo najnegativniji likovi na ovom forumu. Zalosno u svakom slucajuLillard je napisao/la:Bravo za komentar. Potpis svake rijeciNEZALAGANJE je napisao/la:Koliko god ne volio Jamesa(ne zbog njegovih igrackih kvaliteta,vec ljudskih)i koliko god on sad bio rival mislim da se previse napada,kad je u pitanju njegov nastup u zadnjih nekoliko minuta posljednje utakmice.Jeste,napravio je 3-4 greske koje su ih mogle kostati,ali je on sam i doveo ekipu u situaciju da se 'naprave' te iste greske,jer bi utakmica bila rijesena i prije,da on nije povukao.Jednostavno,covjeka stize umor,tu utakmicu nije izasao 2.pol.,nosi ekipu prakticno sam vec 2 PO serije,na njemu je da zabije 30+ i da razigra sve ostale i to je ono sto se ocekuje od njega i ako je ispod toga,slijedi salva uvreda na njegov racun.Neko kaze nema m.uda da potegne sut preko Diawa ili silnog prostora koji mu se ostavlja,a niko da se zapita da li je covjek svjestan svojih trenutnih mogucnosti(a siguran sam da jeste,jer je mnogo inteligentan)i da zna da 'nema noge ispod sebe' koje bi mu omogucile da pogadja te suteve ovako duboko u PO!?On nema saigrace ala Jordan ili Bryant koji bi mu omogucili da barem 5min igra od lopte ili da defanzivno 'odmara' na nekome i tako skupi snagu za odlucujuce momente,a to nije nimalo lako, i sve mu se odrazi na samom kraju,jer covjek nije masina(ma koliko tako on izgledao) da nema oscilacije u 40+min utakmice.Sve ove clutch stvari oko njega mozda i pocnem 'kupovati' kad i ako on u svojoj karijeri bude imao trenera koji ce mu dati pristojan odmor tokom utakmice i na neki nacin mu kreirati situacije u kojima bi on bio svjez za samu zavrsnicu.Do tada,ne vjerujem da je slabiji od bilo koga,jer on nosi ekipu cijelu utakmicu.
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
CashMan je napisao/la:BravoTitova-Juga je napisao/la:Vidim ovdje se ništa ne mijenja, Graivis i dalje lupeta ko maxim, Alesma svršava na LeBrona... postavljaju se neka glupa pitanja... tipa zašto ga toliko mrzite, da dadne 50pts i 30 asistencija našli bi mu manu...
Pa nabijem vas na neku više stvar, lik je izgubio nekoliko ključnih lopti, promašio par zicera i šuteva iako je odigrao mnogo bolju 4-u četvrtinu nego ostatak tekme, ali neka poliže tene Rayu za onu tricu jer će se teško Spursi nakon ovakvog šoka vratiti u sedmoj utakmici, još u Miamiju, iako vjerujem u Popa!
Zašto ga ne volimo ? Ma ukratko vas boli ćuna zašto ga ne volimo, ko ste vi da se vama pravdamo... Jučer počeli košarku gledat i mislite da ste uhvatili Boga za neku stvar.
Toliko arogancije i flopanja za igrača koji bi trebao da bude primjer na terenu...
Svršajte po istom koliko hoćete, dižite ga u nebesa koliko vam duša želi, al' ovaj ni Kobiju još uvijek patike ne može donositi a kamoli Goatu. Džaba mu široka ramena kad su mu muda malena.. Na momente je djelovao kao pizdetina koju je momak ostavio na cjedilu, a onda par gluposti od strane Popovića i nezatvaranja reketa igrača Spursa mu olakšaše dušu. I da, jbo vas triple-double.. svaka čast ko voli onakvu košarku bez fundamentalija, sve na prčenu silu...
Sve dok je za Rosea Bog,ima da sutis

Za sve se nekako mogu sloziti ali za ovo nema sanse. Pa kakve to on saigrace onda treba u pm ako je najbolji.??NEZALAGANJE je napisao/la:On nema saigrace ala Jordan ili Bryant koji bi mu omogucili da barem 5min igra od lopte ili da defanzivno 'odmara' na nekome i tako skupi snagu za odlucujuce momente

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovi Spursovci fakat najbolje i najpametnije navijace imaju. Odlican post @NEZALAGANJE.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ma i ostali se vecinom,sale
malo prepucavanja je,ok.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prvo govorim za ovaj PO,gdje ni Wade ni Bosh ne mogu kreirati za sebe,kao sto je to npr. Wade radio prosle godine u finalu,a znamo kako je to zavrsilo.Godinu prije toga,DAL je jednostavno bio bolja i uigranija EKIPA od ovih koji su se tek sastali.James u ovoj seriji mora kreirati za sve,zabiti sam 30 i cuvati najbolje igrace SA,jer nema nijednog na kojem moze 'odmoriti',a sve to crpi energiju i cini te gotovo nemogucim da budes na vrhunskom nivou u te zadnje 2min,kad se intenzitet poveca,a on vec ima 40+ min u tekmi.Nadam se da ti je sada jasnije.BIHfan je napisao/la:Za sve se nekako mogu sloziti ali za ovo nema sanse. Pa kakve to on saigrace onda treba u pm ako je najbolji.??NEZALAGANJE je napisao/la:On nema saigrace ala Jordan ili Bryant koji bi mu omogucili da barem 5min igra od lopte ili da defanzivno 'odmara' na nekome i tako skupi snagu za odlucujuce momente

naravno da nije jasnije druze i ti svasta pitas 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
James je najboljeg playa cuvao zadnju cetvrtinu , ugusio ga i stigao vratit Miami iz kanala..
Odlican je playmaker,skakac i defanzivac u ovoj seriji
da pogadja jos koji sut sa perimetra ova bi serija bila gotova u 6 ..
mislim o cemu
Wade se totalno ignorira , sve se serije Miami-a naprave kad je James na terenu okruzen sa 4 sutera..
ako Spo bude imao muda tako igrati vecim djelom meca , Miami ce dobiti sigurno.
pogodio jedan od tri suta u zadnjim minutama utakmice , a urlao i da dobije loptu za zadnji sut nakon ofanzivnog skoka Bosha
mala muda to sigurno nisu
a usput , ostat pribran i pogadjat suteve je tesko nakon 50 minute igre u oba smjera..
Da ne govorim kako zvuce neki kao Avdic..
Zbog "lose" igre James su se doveli u ovu situciju.Primjetit ce te sa druge strane 3 HOF i jednog HOF na klupi uz friske noge i atletizam na perimetru u vidu Khawia(najveci raspon ruku na tu visinu) i Greena , jos jedan sa ogromnim rasponom ruku.
Odlican je playmaker,skakac i defanzivac u ovoj seriji
da pogadja jos koji sut sa perimetra ova bi serija bila gotova u 6 ..
mislim o cemu
Wade se totalno ignorira , sve se serije Miami-a naprave kad je James na terenu okruzen sa 4 sutera..
ako Spo bude imao muda tako igrati vecim djelom meca , Miami ce dobiti sigurno.
pogodio jedan od tri suta u zadnjim minutama utakmice , a urlao i da dobije loptu za zadnji sut nakon ofanzivnog skoka Bosha
mala muda to sigurno nisu
a usput , ostat pribran i pogadjat suteve je tesko nakon 50 minute igre u oba smjera..
Da ne govorim kako zvuce neki kao Avdic..
Zbog "lose" igre James su se doveli u ovu situciju.Primjetit ce te sa druge strane 3 HOF i jednog HOF na klupi uz friske noge i atletizam na perimetru u vidu Khawia(najveci raspon ruku na tu visinu) i Greena , jos jedan sa ogromnim rasponom ruku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovo nije tacno. James citavo vrijeme ima loptu u rukama, znas zasto? Zato sto igraju takav sistem, on im je kreator igre. Ispade eto Kidd je kreirao Dirku 2011-te jer ovaj ne moze sam sebi kreirat sut. Potrebno je samo da Wade ima vise loptu u rukama, i Bosh takodje. Ja bas nisam se nagledao u ovom finalu tog asistiranja Lebrona prema Wadeu, vise je bilo obrnutih situacija, gdje je Wade bacio asistenciju Jamesu. Sam si vidio da u ovom finalu, ood game 7 protiv Indiana, odkako je Wade poceo dobivati vise loptu da je i on sam proradio. E sad nije on ucinkovit ko prije godinu dvije, jer ove sezone je vec usao u godine veteranske, plus limitirana minutaza radi krhkih koljena (oba koljena ga zezaju) i to je razlog da ne postize preko 20 poena. A svoje poene sam sebi kreira. Kod Bosha je druga prica, istina je da ne kreira sebi sut, ali to ne znaci da ne moze! Miami ga koristi kao pick & pop/roll igraca i uopste lopte ne dobija na postu. Znaci radi sistema kojeg preferiraju, i plus je covjek 3 igrac u ekipi. A da ne govorim da ce lopta i prije otici Allenu ili Chalmersu nego Boshu. I da spomenem jednog igraca koji je znao bljesnut u dvije utakmice ove finalne serije, Mario Chalmers, sam je sebi kreirao one flotere i polaganja, nije mu to James kreirao. Tako da te price da James nema pomoc ili dovoljne saigrace bacite u vodu. To je jedino u cemu se ne slazem kad neko spomene!NEZALAGANJE je napisao/la:Prvo govorim za ovaj PO,gdje ni Wade ni Bosh ne mogu kreirati za sebe,kao sto je to npr. Wade radio prosle godine u finalu,a znamo kako je to zavrsilo.Godinu prije toga,DAL je jednostavno bio bolja i uigranija EKIPA od ovih koji su se tek sastali.James u ovoj seriji mora kreirati za sve,zabiti sam 30 i cuvati najbolje igrace SA,jer nema nijednog na kojem moze 'odmoriti',a sve to crpi energiju i cini te gotovo nemogucim da budes na vrhunskom nivou u te zadnje 2min,kad se intenzitet poveca,a on vec ima 40+ min u tekmi.Nadam se da ti je sada jasnije.BIHfan je napisao/la:Za sve se nekako mogu sloziti ali za ovo nema sanse. Pa kakve to on saigrace onda treba u pm ako je najbolji.??NEZALAGANJE je napisao/la:On nema saigrace ala Jordan ili Bryant koji bi mu omogucili da barem 5min igra od lopte ili da defanzivno 'odmara' na nekome i tako skupi snagu za odlucujuce momenteJednostavno,nema onog proslogodisnjeg Wadea koji bi omogucio Jamesu da odmori 5min 'od lopte' i svaki napad je lopta u njegovim rukama,ako si primjetio!?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nije rekao da nema dobre saigrače već da nema dobre saigrače poput Jordana i Kobea s kojim se stalno poredi.James je najbolji defanzivac,skakač,playmaker,bloker i što sve ne u Heatu i od njega se još očekuje da bude i najbolji šuter.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
wade ima 31 godinu, koji crni veteran, to sto prosjecan djed ima zdravija koljena od njega je nesto drugo
- SaltCityAttack
- Kontakt:
lumani je napisao/la:ma i ostali se vecinom,salemalo prepucavanja je,ok.
ovo je pametan covjek!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
" onclick="window.open(this.href);return false;
Moramo sam postaviti ovo.
Moramo sam postaviti ovo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- ArthurBishop
- Kontakt:
A svašta će čovjek pročitati od kvazi stručnjaka ovdje. Eto kraljica nema pomoć saigrača. Pa kako su onda najbolji u ligi, samo zbog lebrona? Staviti bilo kojeg drugog superstara u ovu ekipu isto bi napravio (durant, Kobe). Dalje, nema pomoć saigrača lebron, kažete? Ko je zaslužan za pobjedu u četvrtoj tekmi? Wade kojeg "nema nigdje". To što lebron uzima loptu i glumi i playa i centra je njegova stvar, ne u nedostatku igrača na tim pozicijama. Pa i Kobe je tjerao inat sa "lafo" asistima, pa je imao dvije tekme zaredom 40+p i 10+ asista. U nedostatku njegovog šuta naravno da će tražiti da lopta bude u njegovim rukama, jer pod br.1 kreira sebi asistencije, pod br.2 ako ne prođe to ide na prodor i koš/faul. Naravno, meni je njegova metoda da ide na ulaz u 90% situacija sasvim logična i ispravna. Al' pozivati se da nema saigrače i da ne može "odmoriti" je krajnje debilno i glupo. Njemu dosadašnju karijeru u Heatu guzove spašavaju saigrači i onda se neko usudi reći kako nema pomoć saigrača. 

Željezničar za život cijeli!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Majkemi nisam hejter ne mrzim volim ljude , ali sam takav da uvjek sam protiv najboljih I uvjek sam mrzio igrace ko Ronaldo,Labron glumci I ako su oni fenomenalni u svojim sportskim vjestinama....nemojte se ljutiti, ja sam isto ovako I Celticse kad su se skupili, pa I Lakerse sa Malonom,Shaqom,Paytonom I ostalim koji su dosli...jednostavno zato sam mrzio Real godinama jer su dovodili I upropastavali mnoge igrace..jednostavno to je razlog
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Opet se mi nekako slozimo ovdje na temama,kosarka
Ima mnogo gorih primjera,sve dok ne **** jedan drugome, dobri smo
Neka osvoji bolji veceras,7 tekma je, nije to mala stvar.Finale gdje i treneri grijese dosta,a igraci su pred burnoutom 

imas ti finih godina, jordan era, kako si onda poceo navijati za bullse ako si uvijek protiv najboljih?SaltCityAttack je napisao/la:Majkemi nisam hejter ne mrzim volim ljude , ali sam takav da uvjek sam protiv najboljih I uvjek sam mrzio igrace ko Ronaldo,Labron glumci I ako su oni fenomenalni u svojim sportskim vjestinama....nemojte se ljutiti, ja sam isto ovako I Celticse kad su se skupili, pa I Lakerse sa Malonom,Shaqom,Paytonom I ostalim koji su dosli...jednostavno zato sam mrzio Real godinama jer su dovodili I upropastavali mnoge igrace..jednostavno to je razlog

Sve uspjesne ljude mrzisSaltCityAttack je napisao/la:Majkemi nisam hejter ne mrzim volim ljude , ali sam takav da uvjek sam protiv najboljih I uvjek sam mrzio igrace ko Ronaldo,Labron glumci I ako su oni fenomenalni u svojim sportskim vjestinama....nemojte se ljutiti, ja sam isto ovako I Celticse kad su se skupili, pa I Lakerse sa Malonom,Shaqom,Paytonom I ostalim koji su dosli...jednostavno zato sam mrzio Real godinama jer su dovodili I upropastavali mnoge igrace..jednostavno to je razlog

Slazem se i sve to stoji, ali on je sam na sebe stavio taj pritisak i ta ocekivanja.NEZALAGANJE je napisao/la:Koliko god ne volio Jamesa(ne zbog njegovih igrackih kvaliteta,vec ljudskih)i koliko god on sad bio rival mislim da se previse napada,kad je u pitanju njegov nastup u zadnjih nekoliko minuta posljednje utakmice.Jeste,napravio je 3-4 greske koje su ih mogle kostati,ali je on sam i doveo ekipu u situaciju da se 'naprave' te iste greske,jer bi utakmica bila rijesena i prije,da on nije povukao.Jednostavno,covjeka stize umor,tu utakmicu nije izasao 2.pol.,nosi ekipu prakticno sam vec 2 PO serije,na njemu je da zabije 30+ i da razigra sve ostale i to je ono sto se ocekuje od njega i ako je ispod toga,slijedi salva uvreda na njegov racun.Neko kaze nema m.uda da potegne sut preko Diawa ili silnog prostora koji mu se ostavlja,a niko da se zapita da li je covjek svjestan svojih trenutnih mogucnosti(a siguran sam da jeste,jer je mnogo inteligentan)i da zna da 'nema noge ispod sebe' koje bi mu omogucile da pogadja te suteve ovako duboko u PO!?On nema saigrace ala Jordan ili Bryant koji bi mu omogucili da barem 5min igra od lopte ili da defanzivno 'odmara' na nekome i tako skupi snagu za odlucujuce momente,a to nije nimalo lako, i sve mu se odrazi na samom kraju,jer covjek nije masina(ma koliko tako on izgledao) da nema oscilacije u 40+min utakmice.Sve ove clutch stvari oko njega mozda i pocnem 'kupovati' kad i ako on u svojoj karijeri bude imao trenera koji ce mu dati pristojan odmor tokom utakmice i na neki nacin mu kreirati situacije u kojima bi on bio svjez za samu zavrsnicu.Do tada,ne vjerujem da je slabiji od bilo koga,jer on nosi ekipu cijelu utakmicu.
On je izasao ispred medija pod vatrometom prije odigrane minute i izjavio "ne 5, ne 6, ne 7, vec 8 naslova".
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Titova-Juga
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Nije rekao da nema dobre saigrače već da nema dobre saigrače poput Jordana i Kobea s kojim se stalno poredi.James
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Oh maj faking Gaaaaaaaš !!!!!

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.