Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

VGS
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la VGS » 19 jun 2013, 22:44

MT3 je napisao/la:
VGS je napisao/la:Kad je prva prijateljska ?
Jel moze neko staviti spisak prijateljskih :D
Operacija "Eurobasket u Sloveniji" zvanično počinje 18. jula, za kada je zakazano okupljanje reprezentativaca u Sarajevu. U glavnom gradu BiH će boraviti sedam dana prije odlaska na pripreme u Kranjsku Goru u Sloveniji.

Prije samog početka prvenstva, košarkaški Zmajevi će odigrati nekoliko jakih pripremnih utakmica u Sloveniji protiv domaćeg tima, Gruzije i Rusije. Nakon toga, reprezentacija se vraća u Sarajevo, odakle će otići na turnir u Njemačku, gdje će odmjeriti snage sa reprezentacijama Grčke, Makedonije i domaćina Njemačke.

Nakon toga, izabranici Ace Petrovića putuju u Grčku, kako bi učestvovali na turniru zajedno sa Litvanijom, Italijom i Grčkom.

Poslije ovog turnira, planiran je povratak u Sarajevo, odakle će Zmajevi poletjeti prema Sloveniji u kojoj će prvu utakmicu u okviru Eurobasketa igrati protiv Latvije u dvorani Podmezakla u Jesenicama.

Na pripreme će kasniti Zack Wright, koji je zakazao vjenčanje, ali će se odmah nakon toga priključiti reprezentaciji.
hvala kralju ;)

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 19 jun 2013, 22:45

Ma najbolje bi bilo kad bi komentarisao EDIN AVDIC ali to je NEMOGUCA MISIJA
Vladislav Majer po meni odlican komentator nazalost necemo moci ni njega cuti :cry:
Federalna ima tri komentatora Boris,Kemo, i Dario cini mi se da se tako zove NE VJERUJEM DA CU MORATI NJIH SLUSATI KOJI NEMAJU POJMA O KOSARCI U PM KAD MI NEMAMO TELEVIZIJU KAKO TREBA :evil: :evil:
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 19 jun 2013, 23:20

nije mi drago kašnjenje na pripreme mirze i zacka, ovaj prvi će kasniti čak 10-12 dana ako sam dobro izračunao.
pa onda ovo decidno šaltanje djedovića na tricu, a da gorda nije ni isproban valjano na dvici...nadam se da će to ići kako je zamišljeno...

ima još nedoumica mojih - npr više za šutala nego stipanovića - može li on odigrati išta značajno na tom nivou, značajno višem??? a što se nurke tiče, na stranu sve, ali cijelo vrijeme imam dojam da aco jednostavno ne zna šta će s njim, ni u cedeviti ni ovamo, vjerovatno jer ga ne zna izgraditi kao igrača..

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 19 jun 2013, 23:27

frenki je napisao/la:nije mi drago kašnjenje na pripreme mirze i zacka, ovaj prvi će kasniti čak 10-12 dana ako sam dobro izračunao.
pa onda ovo decidno šaltanje djedovića na tricu, a da gorda nije ni isproban valjano na dvici...nadam se da će to ići kako je zamišljeno...

ima još nedoumica mojih - npr više za šutala nego stipanovića - može li on odigrati išta značajno na tom nivou, značajno višem??? a što se nurke tiče, na stranu sve, ali cijelo vrijeme imam dojam da aco jednostavno ne zna šta će s njim, ni u cedeviti ni ovamo, vjerovatno jer ga ne zna izgraditi kao igrača..
Mirza će se po pravilima NBA-a moći pripremati s reprezentacijom 35 dana, a pored toga će se pripremati individualno. ;)
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jun 2013, 23:51

frenki je napisao/la:nije mi drago kašnjenje na pripreme mirze i zacka, ovaj prvi će kasniti čak 10-12 dana ako sam dobro izračunao.

Aco je i pred kvalifikacije imao jasnu viziju o tome da ce Gorda ici na dva, sada ce samo to da uradi. Gorda ce biti puno bolji od onoga sto je igrao u Partizanu to je sigurno. Crni ce biti pravi u to nema sumnje. Sto se tice Sutala, selektor kaze da je on odigrao najbolje protiv najboljih u ligi i misli da moze puno pomoci. Pretpostavljam da ga vidi kao covjeka iz sjene kad budu udvajanja na Mirzi i Crnom.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 20 jun 2013, 06:51

neno#4 je napisao/la:

Aco je i pred kvalifikacije imao jasnu viziju o tome da ce Gorda ici na dva, sada ce samo to da uradi. Gorda ce biti puno bolji od onoga sto je igrao u Partizanu to je sigurno. Crni ce biti pravi u to nema sumnje. Sto se tice Sutala, selektor kaze da je on odigrao najbolje protiv najboljih u ligi i misli da moze puno pomoci. Pretpostavljam da ga vidi kao covjeka iz sjene kad budu udvajanja na Mirzi i Crnom.
mislim da je definitivno neprikladno i rasisticki nazivati Zack-a "Crni". pogotovo kao insajder i znalac!!

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 20 jun 2013, 07:00

kokuz je napisao/la:
mrsic07 je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Haj barem su dresovi mrak :D
gdje si vidio kako izgledaju novi dresovi, de ako moze slika ili link..., zaista sam trazio, ali nisam mogao pronaci...
slika
slika
zna li ko, hoce li ovi dresovi biti u prodaji, s obzirom da je euforija oko repke velika, postoji sigurno i velika potraznja za dresove.
npr. od toga bi savez mogo sta i zaradit, al garantovano..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 jun 2013, 08:02

Bice dresovi u prodaji od prvog jula, kao i majice i sve ostalo. Bice na vrijeme obavjestenje.
@Sapce, Wright je Crni i to je to. Kakav rasizam, on je meni najdrazi igrac reprezentacije. Dok sam ga hvalio prosle godine, salve kritika su bile na njegov racun. Ne smijem ni da procitam sad sta se pisalo nakon prve utakmice protiv Slovenije gore :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 20 jun 2013, 08:13

neno#4 je napisao/la:Bice dresovi u prodaji od prvog jula, kao i majice i sve ostalo. Bice na vrijeme obavjestenje.
@Sapce, Wright je Crni i to je to. Kakav rasizam, on je meni najdrazi igrac reprezentacije. Dok sam ga hvalio prosle godine, salve kritika su bile na njegov racun. Ne smijem ni da procitam sad sta se pisalo nakon prve utakmice protiv Slovenije gore :lol: :lol:
to za prodaju je super. pokuso sam od prosle godine da nabavim i nisam uspio. jedino sam za djecu nabavio.
znam da ga gotivis i da ti to ne mislis tako, al im ljudi koji ce to pogresno shvatit.
i ja licno sam od prvog trenutka bio vise nego odusevljen njegovom igrom.. kralj je

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 20 jun 2013, 08:20

neno#4 je napisao/la:Bice dresovi u prodaji od prvog jula, kao i majice i sve ostalo. Bice na vrijeme obavjestenje.
Eh, sad me interesuje ko ce biti ovlasten za prodaju dresova i rekvizita (Simpa je onaj trokutic sa zmajem... :D )?
Da nece u onom fan shopu fudbalskog saveza?

I jos jedno pitanje, o kakvoj nagradnoj igri govorimo, to sto ce KS povesti jednog navijaca u Sloveniju? :lol:
Pravda za Papeta!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 jun 2013, 08:35

Eh sada nakon prospavane noci, slegli su se utisci i moze se dati rezime spiska hladne glave.
Navijaci su mnogo ocekivali od spiska, na osnovu Acinih i Harunovih izjava ali i obecanja od strane upucenih ovdje na forumu (prije svega @nene#4 kojem se zahvaljujem jos jednom za sve informacije koje nam priredjuje vec godinama).

Najvece razocaranje je dugo ocekivani i najavljivani Savovic hercegovacki Tim Dancan i ovim putem bih zamolio nermina74 i ostalu klapu koji su tako zdusno velicali Borisa da u narednom periodu ma kakav Edo Bavcici bude, ne upute ni najmanju kritiku a ni pohvalu, jer sta je ovaj momak pretrpio ovdje na forumu zbog Borisa to je sramota.

Od novih imena u odnosu na kvalifikacije tu su Stipanovic, Gordic, Pasalic, Sutalo, Bavcic, Adamovic to je 6 kvalitetnih igraca koji ce prosiriti klupu a sto je neophodno za ovakve tekme. Sjetimo se u Gruziji da nam je ulazio Arci Avdibegovic a sada imamo Filipa i Muhameda. Imamo zamjenu za Nihada - Gordica i Sutala, imamo razlicit profil petice u vidu Stipanovica, imamo dobu zamjenu za Mirzu - Edu Bavcica covjeka koji za repku izgara i siguran sam sto bi neno#4 reko da ce unerediti nekoga u grupi, proslo EP Hrvati nisu imali srece taj dan.

Aco je vizionar, to se vidjelo prosle kvalifikacije, vec ima razradjen plan za svakog protivnika i siguran sam da cemo se sa svakim ravnopravno nositi, te da mozemo do drugog kruga uz malo srece, jer kvalitet imamo.
Petorka Wright-Gorda-Nihad-Mirza-Sinanovic ulijeva strahopostovanje svakom rivalu i drago mi je sto necemo imati tuhlih jabuka koje bi narusavale lijepu atmosferu i pricu iz kvalifikacija.

U odnosu na period od prosle godine imamo super jaku repku za koju ce u buducnosti igrati Sulejmanovic, Djedovic mladji, Sandro Gacic, Buza, Vrabac da konacno vidimo i Samira Sehica u bh dresu i ostali perspektivni momci koji ce nositi dres juniorske i kadetske repke.

Nadam se u buducnosti da cemo isposlovati Kuzmica i Omica (moze li on podnijeti zahtjev za promjenu drzavljanstva pa cekati kao Sulejmanovic?) i da ce konacno biti stavljena tacka na odlaske BH mladih igraca u mrsku dezelu koja nas krade vec 20 godina. Potpuna podrska Harunu sto se toga tice - ISPISNICE NIKOM NEMA!

Aco i ekipa imaju punu podrsku, samo da ih zdravlje posluzi tokom priprema i sreca na EP pa se i mi mozemo nadati iskoraku i prolasku grupe.

PS: Nadam se da ce Jusuf poci u sloveniju u svojstvu 13-tog igraca cisto da osjeti atmosferu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 jun 2013, 09:04

bhsport je napisao/la:Eh sada nakon prospavane noci, slegli su se utisci i moze se dati rezime spiska hladne glave.
Navijaci su mnogo ocekivali od spiska, na osnovu Acinih i Harunovih izjava ali i obecanja od strane upucenih ovdje na forumu (prije svega @nene#4 kojem se zahvaljujem jos jednom za sve informacije koje nam priredjuje vec godinama).

Najvece razocaranje je dugo ocekivani i najavljivani Savovic hercegovacki Tim Dancan i ovim putem bih zamolio nermina74 i ostalu klapu koji su tako zdusno velicali Borisa da u narednom periodu ma kakav Edo Bavcici bude, ne upute ni najmanju kritiku a ni pohvalu, jer sta je ovaj momak pretrpio ovdje na forumu zbog Borisa to je sramota.

Od novih imena u odnosu na kvalifikacije tu su Stipanovic, Gordic, Pasalic, Sutalo, Bavcic, Adamovic to je 6 kvalitetnih igraca koji ce prosiriti klupu a sto je neophodno za ovakve tekme. Sjetimo se u Gruziji da nam je ulazio Arci Avdibegovic a sada imamo Filipa i Muhameda. Imamo zamjenu za Nihada - Gordica i Sutala, imamo razlicit profil petice u vidu Stipanovica, imamo dobu zamjenu za Mirzu - Edu Bavcica covjeka koji za repku izgara i siguran sam sto bi neno#4 reko da ce unerediti nekoga u grupi, proslo EP Hrvati nisu imali srece taj dan.

Aco je vizionar, to se vidjelo prosle kvalifikacije, vec ima razradjen plan za svakog protivnika i siguran sam da cemo se sa svakim ravnopravno nositi, te da mozemo do drugog kruga uz malo srece, jer kvalitet imamo.
Petorka Wright-Gorda-Nihad-Mirza-Sinanovic ulijeva strahopostovanje svakom rivalu i drago mi je sto necemo imati tuhlih jabuka koje bi narusavale lijepu atmosferu i pricu iz kvalifikacija.

U odnosu na period od prosle godine imamo super jaku repku za koju ce u buducnosti igrati Sulejmanovic, Djedovic mladji, Sandro Gacic, Buza, Vrabac da konacno vidimo i Samira Sehica u bh dresu i ostali perspektivni momci koji ce nositi dres juniorske i kadetske repke.

Nadam se u buducnosti da cemo isposlovati Kuzmica i Omica (moze li on podnijeti zahtjev za promjenu drzavljanstva pa cekati kao Sulejmanovic?) i da ce konacno biti stavljena tacka na odlaske BH mladih igraca u mrsku dezelu koja nas krade vec 20 godina. Potpuna podrska Harunu sto se toga tice - ISPISNICE NIKOM NEMA!

Aco i ekipa imaju punu podrsku, samo da ih zdravlje posluzi tokom priprema i sreca na EP pa se i mi mozemo nadati iskoraku i prolasku grupe.

PS: Nadam se da ce Jusuf poci u sloveniju u svojstvu 13-tog igraca cisto da osjeti atmosferu.
najgore što je možda jedino to :D
sasvim očekivan popis...mene ništa nije iznenadilo tako da nisam razočaran ni sekunde..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 20 jun 2013, 09:31

sve je ovo super.
nadam se da cemo pripreme proci bez povreda i da ce atmosfera ostati kakva je dosad bila i da cemo tempirat formu za pocetak EP-a.

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 20 jun 2013, 10:15

Zackary Wright i ovaj put ce da diktira tempom nase igre i ocekujem da bude u najmanju ruku bolji od ostalih :D

Muhamed Pašalić,iskreno se nadam da ce pokazati zbog cega je tu.Moze dosta pomoci,solidan u oba pravca.Ako bude u formi zabijat ce i on pokoji dalekometni sut.

Filip Adamović,ako bude drugi play imat ce i on prilike da se dokaze.Izuzetan play,nema fizikalija ali mozak i oci.Malo stopa u odbrani ali moze proci.

Nihad Đedović NISTA TO :D

Nemanja Gordić i pored lose sezone bice vjerovatno na nivou kod Ace.Extra igrac,nebih trosio previse rijeci na njega

Marko Šutalo,ce da trazi suteve.nesto slicno kao sto je masic radio u kvalifikacijama.Ako bude u formi,nema pomaganja sa njega :))

Ante Mašić zvijer u oba pravca.

Dalibor Peršić specijalac,ocekujem ako ode u Sloveniju da bude kao Sinisa Kovacevic u svoje vrijeme.Odbrana,odbrana i samo odbrana.Nije los napadac,poganja otvorene suteve.

Mirza Teletović NISTA TO :D

Edin Bavčić,Bog zna kako ce Edo odigrati.Bice od koristi ako se pronadje u acinoj igri

Nedžad Sinanović,bice kako Bobi Marijanovic,golman u reketu :)

Elmedin Kikanović NISTA TO :D
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 jun 2013, 20:20

bhsport je napisao/la: Najvece razocaranje je dugo ocekivani i najavljivani Savovic hercegovacki Tim Dancan i ovim putem bih zamolio nermina74 i ostalu klapu koji su tako zdusno velicali Borisa da u narednom periodu ma kakav Edo Bavcici bude, ne upute ni najmanju kritiku a ni pohvalu, jer sta je ovaj momak pretrpio ovdje na forumu zbog Borisa to je sramota.
:roll:
nerminh74 je napisao/la:
armin je napisao/la:Bavčić 33 poena i 6 skokova. :mrgreen:
nemogu da opisem koliko mi je drago
da napokon zacepi usta onima koji su njegovu FANTASTICNU utakmicu protiv heliosa proglasavali kao slucajnost koja se nikada vise nece ponoviti

18. studenog 2006
Bosna je večeras predvođena nadahnutim Bavčićem stigla do pobjede 99:93 nad Heliosom koji je opravdao status neugodnog i kvalitetnog suparnika.

Težak posao u Skenderiji obavili su večeras košarkaši Bosne i u samom finišu utakmice stigli do zaslužene pobjede 99:93. Iako je čak pet studenata upisalo dvoznamenkast broj poena, prvo ime susreta svakako je bio NBA Bavčić. koji je taj epitet stekao upisavši 35 poena u večerašnjem susretu.

E PA VAMA U FACU

EDO KRALJU MI TE VOLIMO :!: :!: :!:
Postao/la nerminh74 dana 20 apr 2013, 19:56
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 jun 2013, 20:23

bhsport je napisao/la: Najvece razocaranje je dugo ocekivani i najavljivani Savovic hercegovacki Tim Dancan i ovim putem bih zamolio nermina74 i ostalu klapu koji su tako zdusno velicali Borisa da u narednom periodu ma kakav Edo Bavcici bude, ne upute ni najmanju kritiku a ni pohvalu, jer sta je ovaj momak pretrpio ovdje na forumu zbog Borisa to je sramota.
:roll: :roll: :roll:
nerminh74 je napisao/la:
Mitar je napisao/la:Sve ober-patriote... Ja ga ne bi poveo ni da igra svaku do kraja sezone tako...
da se razumijemo edin bavcic nije neka igracina, ali jeste dobar timski igrac i kada se pravilno koristi moze biti veoma koristan, a i svake sezone poludi i odigra barem jednu utakmicu da bude MVP kola lige u kojoj igra

ali nije to ono radi cega ja njega cjenim, ja znam da su u svim reprezentativnim timovima skoro svi igraci volili edu jer je miran, povucen i posten momak, a uvjek, bas uvjek se stavljao na raspolaganje reprezentaciji bez obzira kakvu je sezonu imao i da li je vukao povrijedu ili ne (npr i mirza je jednom preskocio jedan ciklus) i onda je u svim utakmicama koje je igrao ostavljao srce na terenu, npr. svi slave nasu pobjedu na hrvatskom 2011 a skoro svi zaboravljaju da kada je BiH bila u zutoj minuti i kada je hrvatska topila prednost, da jed edin bio taj koji je dao 7 koseva i odigrao izvrsnu odbranu i u tom momentu prelomio utakmicu

i pored svega toga ja licno mislim da bi nam savovic vise trebao jer je kostatniji igrac, ali opet MRZIM kada vidi da razno razni likovi pljuju po edinu i nazivaju ga klocem, a on je svoje znanje dokazao jer je svoj hljeb vec zaradio na parketima sirom europe

i ne zaboravi sutra ako savovic odbije opet ce edin biti tu bez obzira na minutazu i ulogu u timu

a sto se tice zadnjeg djela recenice, pa da edin do kraja sezone sve utakmice odigra ovako zvao bi ga i selektror spanije, a ne samo aco
Postao/la nerminh74 dana 21 apr 2013, 11:17
:idea:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 jun 2013, 20:29

a sto se tice rostera, sem sto sam se nadao da ce se boris predomislio, a sada mi je mrsko traziti postove gdje sam pisao, posto sam vidio nasu grupu, da ce tesko savovic zaigrati protiv srbije ali sam se nadao
e sada dali bi nam podigao igru pogotovo nasu rak ranu skok igru, bi
ali da li cu sada plakati za njim necu

uglavnom onih 7 igraca koji su iznjeli kvalifikacije su sada dobili jos 5 momaka koji mogu igrati a da igra ne pada
jedino se nadam da cemo sacuvati timsku igru

kako god ja cu nase momke koji izadzu na parket uvjek bodriti i aBd da prodzemo tu grupu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jun 2013, 20:36

Ma ne dirajte Bavcica,i ja ga nekad nisam gotivio ali nakon reklame za "Ovako" postao mi je idol :D Sala mala,spisak je odlican i nadam se dobrim igrama nasih kosarkasa.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 21 jun 2013, 02:55

Mislim da dugo nismo imali 12 podjednakih igraca, tj. 7 igraca sa klupe koji mogu odigrati odlicno a da pritom rezultat ne trpi. Kad se sjetimo prosle kvalifikacije kad nismo imali klupe skoro nikako ili proslo EP kad su nam sa klupe ulazili igraci tipa: Minja Milosevic, Nesovic ili Jazvin, ovi igraci su sigurno puno kvalitetniji, Masic od Milosevica, Pasalic od Nesovica a Sinanovic i Stipanovic od Jazvina. Mislim da je klupa veoma bitna za dobar rezultat a mislim da mi to napokon imamo, nadam se samo da nece biti povreda i siguran sam da ovih 12 igraca moze u drugi krug na celu sa Mirzom.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 jun 2013, 11:05

nerminh74 je napisao/la:a sto se tice rostera, sem sto sam se nadao da ce se boris predomislio, a sada mi je mrsko traziti postove gdje sam pisao, posto sam vidio nasu grupu, da ce tesko savovic zaigrati protiv srbije ali sam se nadao
e sada dali bi nam podigao igru pogotovo nasu rak ranu skok igru, bi
ali da li cu sada plakati za njim necu

uglavnom onih 7 igraca koji su iznjeli kvalifikacije su sada dobili jos 5 momaka koji mogu igrati a da igra ne pada
jedino se nadam da cemo sacuvati timsku igru

kako god ja cu nase momke koji izadzu na parket uvjek bodriti i aBd da prodzemo tu grupu
Negdje sam upamtio da si ti zdusno podrzavao Savovica a sad ti se izvinjavam za to. Neko je drugi bio u pitanju. Sto se skoka tice imamo igrace koji to mogu iskontrolisati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Quartararo, Serha i 31 gost.