Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Cudno bi mi bilo da se vec danas predstavi, lik je na odmoru negdje ja mislim...Ali ocito je da smo najblizi Thiagu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Epl je zanimljiva od kad je gledam, i tesko je izdvojiti sezonu koji nije ostavljala svakakvih dojmova. Ovo za Thiaga sam skeptican, s obzirom da je i za Strootmana bila identicna info, pa se glasine usutile. Mislim da ce Moyes kad zvanico stupi na duznost razrijesit dosta pitanja oko pojacanja, ali transfer window je dug, ima vremena. Medjutim za Thiaga ako postoji bilo kakva sansa da se ranije dovede, odma pod hitno pokusat potpisat, igrac je vrh.
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 20 jun 2013, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Nije iskljuceno da zavrsi sve prije odmora, naravno ukoliko je ranije dogovoren transfer.Cartman je napisao/la:Cudno bi mi bilo da se vec danas predstavi, lik je na odmoru negdje ja mislim...
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
daj Boze da thiago i ostala pojacanja koja je Moyes zamislio da dodju do 1.7
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ajde Thiago dolazi
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ako već mora da ide iz Barce u neki drugi klub, onda mi je drago što je taj klub upravo Man Utd.
Strašan igrač, nikad mi neće jasno biti kako ga se je Barca ovako lahko okanila. Iako mislim da bi on već sad bio nezamjenjiv u prvoj postavi da je još Pep trener Barce, al' dobro, to je već druga tema...
Strašan igrač, nikad mi neće jasno biti kako ga se je Barca ovako lahko okanila. Iako mislim da bi on već sad bio nezamjenjiv u prvoj postavi da je još Pep trener Barce, al' dobro, to je već druga tema...
Cekaj, jel` to on vec potpisao za United?mandraX je napisao/la:Ako već mora da ide iz Barce u neki drugi klub, onda mi je drago što je taj klub upravo Man Utd.

Sacekajmo zvanicnu potvrdu. Ipak je ovo meni ogromna greska Barcelone, i hvala im na tome ako se obistini spekulacija. Thiago je u top 3 najboljih mladih igraca svijeta sigurno i kao takav je odlican dodatak svakom timu izuzev Barce. Xavi, Iniesta, Messi, Biskvit kao obaveza i Neymar moraju igrati, zato Thiago i ide. Mada sam siguran da mu se moralo naci mjesto u prvih 11, previse je on dobar igrac da bi se okarakterisao kao nepotreban.
Sacekajmo jos malo. Ako potpise to je sigurno najbolja moguca opcija, po meni, za nas vezni red.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Cekaj malo.
Nije ga se okarakterisalo kao nepotrebnog vec kao momka koji se treba uozbiljiti i strpiti. To sto je njemu smetalo je do njega samog jer je pomalo arogantan. U njegovim godinama Xavi i Iniesta su zajedno odigrali manje utakmica za Barcelonu a on se nasao kurcit kako malo igra.
Vec ima oko 100 nastupa za klub.
Nek mu je sretno u Unitedu, valjda nece plakat kad ga stave na klupu ..

Nije ga se okarakterisalo kao nepotrebnog vec kao momka koji se treba uozbiljiti i strpiti. To sto je njemu smetalo je do njega samog jer je pomalo arogantan. U njegovim godinama Xavi i Iniesta su zajedno odigrali manje utakmica za Barcelonu a on se nasao kurcit kako malo igra.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
pa zar nije greška Barce što nije odigro još par utakmica da bi mu se klauzula aktivirala i onda bi bio zaštićen ?M4kaveli je napisao/la:Cekaj malo.![]()
Nije ga se okarakterisalo kao nepotrebnog vec kao momka koji se treba uozbiljiti i strpiti. To sto je njemu smetalo je do njega samog jer je pomalo arogantan. U njegovim godinama Xavi i Iniesta su zajedno odigrali manje utakmica za Barcelonu a on se nasao kurcit kako malo igra.Vec ima oko 100 nastupa za klub.

jel to on reko da želi da ide pa je zbog tog arogantan, ako jeste ok. Ovako je po meni Tito kriv ako ode ponajviše.
Xavi je imao crnih serija ove sezone kad jednostavno ništa nije išlo, pogotovo mi u sjećanju ona utakmica protiv Milana, al tito uporan na wengera forsirajući iste igrače.
Vođa zna.
Nemas ti brate pojma .juznjak> je napisao/la:Uf,kakav vi deal napravili ako bi doveli Thiaga. Jeste da stagnira u Barci,ali razlog je ocigledan. A ovi iz barse treba da se spricaju ako se odreknu Thiaga koji je trenutno bolji od Fabregasa i mnogo je bolji nego xavi u njegovim godinama...
Bgmi potencijal kakav je on i ne zasluzuje klupu. On se mora razvijati u jos boljeg fudbalera. Volio on Barcu ili ne red je priznati kako u Katalonji vise nije mogao napredovati cisto zbog manje minutaze. Bez Neymara u ekipi moglo mu se nesto i izmajmunisati, pozicija mislim, ovako fkt ne vidim gdje bi mogao zauzeti mjesto. Dok u Unitedu itekako moze, vezni red nam skripi godinama, Anderson nije imao skoro pa nikakav napredak, Cleverley igra po sistemu toplo-hladno veci dio sezone tako da ostajemo na Carricku kao jedinom pravom veznjaku. Thiago bi sigurno donio neku novi dimenziju klubu, onu koja je neophodna rekao bih.
Nebi bilo lose dovesti Thiaga i Strootmana recimo. Ojacati vezni red kao sto smo ojacali napad dovodjenjem RvP-a. To bi bio odlican prelazni rok. Thiago zbog tih nekih klauzula, ili cega vec, nebi trebao kostati koliko vrijedi dok se Strootman moze dovesti za 20-tak miliona eura.
@geox
To je vec stvar ukusa. Oboica su fantasticni fudbaleri. Ja licno bih takodjer radije Thiaga nego Fabregasa. Naravno da se ovakva recenica odmah shvati kako Fabregas ne valja ali je ustvari suprotna poenta. Oboica su odlicni, samo bih radije Thiaga iz nekih drugih razloga.
Nebi bilo lose dovesti Thiaga i Strootmana recimo. Ojacati vezni red kao sto smo ojacali napad dovodjenjem RvP-a. To bi bio odlican prelazni rok. Thiago zbog tih nekih klauzula, ili cega vec, nebi trebao kostati koliko vrijedi dok se Strootman moze dovesti za 20-tak miliona eura.
@geox
To je vec stvar ukusa. Oboica su fantasticni fudbaleri. Ja licno bih takodjer radije Thiaga nego Fabregasa. Naravno da se ovakva recenica odmah shvati kako Fabregas ne valja ali je ustvari suprotna poenta. Oboica su odlicni, samo bih radije Thiaga iz nekih drugih razloga.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 20 jun 2013, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Thiago ce bit strasno pojacanje za United ako se ovo ostvari. Jbem ja Barcinu idiotsku upravu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kao sto Roura rece oni nisu duzni gledati i razmisljati o klauzulama igraca.nedim1993 je napisao/la:pa zar nije greška Barce što nije odigro još par utakmica da bi mu se klauzula aktivirala i onda bi bio zaštićen ?M4kaveli je napisao/la:Cekaj malo.![]()
Nije ga se okarakterisalo kao nepotrebnog vec kao momka koji se treba uozbiljiti i strpiti. To sto je njemu smetalo je do njega samog jer je pomalo arogantan. U njegovim godinama Xavi i Iniesta su zajedno odigrali manje utakmica za Barcelonu a on se nasao kurcit kako malo igra.Vec ima oko 100 nastupa za klub.
Nek mu je sretno u Unitedu, valjda nece plakat kad ga stave na klupu ..![]()
jel to on reko da želi da ide pa je zbog tog arogantan, ako jeste ok. Ovako je po meni Tito kriv ako ode ponajviše.
Xavi je imao crnih serija ove sezone kad jednostavno ništa nije išlo, pogotovo mi u sjećanju ona utakmica protiv Milana, al tito uporan na wengera forsirajući iste igrače.
Thiago je odigrao mislim 3 utakmice manje od propisanog i sada se zali kako igra premalo. Ako ce otici zbog 3 neodigrane utakmice nek ide, to je do njega. A i imao je par povreda tokom ove minule sezone tako da serucka malo previse.
Imao je razgovor s Titom koji mu je rekao da racunaju na njega i da ce vise igrat, ali isto tako kako treba biti svjestan da su Xavi i Iniesta nedodirljivi. Sinoc je imao intervju ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Mene bi stvarno bila sramota napisati da je Thiago bolji od Fabregasa koji godinama vazi za ponajboljeg veznjaka na svijetu. Na osnovu cega bi mi mogli zakljuciti da je on bolji od Fabregasa? Thiago je talenat , odlican potencijal i nista vise. Presjedi frajer citavu sezonu , odigra par solidnih utakmica i sad je on bolji od Fabregasa . De ba spustite se na zemlju. I sam mislim da Thiago moze postati i bolji od Cesca al' trenutno da je bolji , nije .Rooney88 je napisao/la:
@geox
Dobro veli @geoxx.
Na Thiagu je tek da se dokaze. Imat ce priliku na Old Traffordu.
Na Thiagu je tek da se dokaze. Imat ce priliku na Old Traffordu.
[youtube][/youtube]
Ova priča o dovođenju Thiaga me sve više podsjeća na onu o Lucasu Mouri...
bravo to sam bas htio reci i doce city ili bayern i uzeti ga,a onda cemo dovesti nekog treceg i osvojiti ligunyxem je napisao/la:Ova priča o dovođenju Thiaga me sve više podsjeća na onu o Lucasu Mouri...

FC United Of Manchester !
Manchester United are set to agree personal terms with Barcelona's Thiago Alcântara. (****: SkySports' Graham Hunter)
nerkolfc je napisao/la:Manchester United are set to agree personal terms with Barcelona's Thiago Alcântara. (****: SkySports' Graham Hunter)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.