Titova-Juga je napisao/la:Vidim ovdje se ništa ne mijenja, Graivis i dalje lupeta ko maxim, Alesma svršava na LeBrona... postavljaju se neka glupa pitanja... tipa zašto ga toliko mrzite, da dadne 50pts i 30 asistencija našli bi mu manu...
Pa nabijem vas na neku više stvar, lik je izgubio nekoliko ključnih lopti, promašio par zicera i šuteva iako je odigrao mnogo bolju 4-u četvrtinu nego ostatak tekme, ali neka poliže tene Rayu za onu tricu jer će se teško Spursi nakon ovakvog šoka vratiti u sedmoj utakmici, još u Miamiju, iako vjerujem u Popa!
Zašto ga ne volimo ? Ma ukratko vas boli ćuna zašto ga ne volimo, ko ste vi da se vama pravdamo... Jučer počeli košarku gledat i mislite da ste uhvatili Boga za neku stvar.
Toliko arogancije i flopanja za igrača koji bi trebao da bude primjer na terenu...
Svršajte po istom koliko hoćete, dižite ga u nebesa koliko vam duša želi, al' ovaj ni Kobiju još uvijek patike ne može donositi a kamoli Goatu. Džaba mu široka ramena kad su mu muda malena.. Na momente je djelovao kao pizdetina koju je momak ostavio na cjedilu, a onda par gluposti od strane Popovića i nezatvaranja reketa igrača Spursa mu olakšaše dušu. I da, jbo vas triple-double.. svaka čast ko voli onakvu košarku bez fundamentalija, sve na prčenu silu...
Najbolji su mi ovi koji dodju misleci da su popili svu pamet svijeta i pljuju po ostalom narodu.
Zato sto neko voli najboljeg igraca danasnjice je "poceo gledati kosarku juce".Daj ba,lijeci komplekse negdje drugo.
Covjek malte ne cijelu sezonu je iznio na svojim ledjima,ne znam je li uopste izlazio u 6. utakmici napolje i opet na -5 pogadja tricu sa gotovo 8 metara,toliko o "sirokim ramenima i malenim mudima".
I zasto bi se nesto zahvaljivao Allenu?Kosarka je valjda timska igra,a vi pljujete po jednom igracu kad sam ne donese pobjedu,PORED TRIPPLE DOUBLE-a.Da ti nisi poceo gledati kosarku juce?

Je li se to Jordan zahvaljivao Pippenu i Rodmanu kad su ga vadili iz gov'ana?
Ja ba,
zasto ga volimo iukratko vas boli ćuna
s vasom arogancijom i nemogucnosti da smislite najboljeg igraca danasnjice.Pa nabijem vas na neku više stvar