I izborili su Evropa ligu.terabajt je napisao/la:Split drzi multi milioner.CARSON je napisao/la:Evo sad citam Split doveo Mate Bilica grad od 170 hiljada ljudi klub koji nije izborio Evropu pored Hajduka nemaju ni navijaca pa zar smo toliko spalli mi koji imamo tradiciju, navijace ,klub koji je sampion igramo ligu prvaka imamo navijaca koliko Split stanovnika u zadnjih 20 godina nismo doveli igraca kako treba i tolika je neka negativna energija poslije one dvije godine euforije i vracanja Amara i Zuje to mi nikako nije jasno ali eto nadam se pored svega sto nam se desava da ce nas krenuti kad smo najmanje ocekivali
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
I ne vidim nigdje toliku negativnu energiju ..ceze je napisao/la:I izborili su Evropa ligu.terabajt je napisao/la:Split drzi multi milioner.CARSON je napisao/la:Evo sad citam Split doveo Mate Bilica grad od 170 hiljada ljudi klub koji nije izborio Evropu pored Hajduka nemaju ni navijaca pa zar smo toliko spalli mi koji imamo tradiciju, navijace ,klub koji je sampion igramo ligu prvaka imamo navijaca koliko Split stanovnika u zadnjih 20 godina nismo doveli igraca kako treba i tolika je neka negativna energija poslije one dvije godine euforije i vracanja Amara i Zuje to mi nikako nije jasno ali eto nadam se pored svega sto nam se desava da ce nas krenuti kad smo najmanje ocekivali
Koliko se sjecam prosle godine je protivnik Celtica inkasirao 600 k eura samo od TV prava.Dok je recimo Hajduk inkasirao od Inter-a (takodjer od TV prava) milion.Barem su takvi podaci objavljeni na netu prosle godine.Ono kao tekst prije samo izvlacenja protivnika,pa su spomenuli da ce ekipa koja izvuce Celtic dobiti odprilike 600K samo od TV prava,a da ce protivnik Intera dobiti cak milion.Tako da bi se itekako isplatilo igrati protiv njih (ako vec moramo ispasti onda barem da ispadnemo sa stilom i da se kolko tolko oparimo).Sto bi nam itekako znacilo za krpljenje rupa.SarajlijaTM je napisao/la:Ovo je genijalno,nasli clanak nekog "borovine" i uhvatili se za njega hahahahahahaha.
Pa ljudi bi isto napisali za svaki drugi tim koji ima najveci koeficijent,vjerovatno su i ostali timovi od nenosioca tako "obradjeni" samo je to nama nepoznato,jer ovim nasima je "istrazivacko novinarstvo" misaona imenica,a statistike se skidaju s foruma.
I nelupajte gluposti,kakav BATE? Maksimalno neatraktivni od jacih ekipa,prvo sto bi nas oderali ko beba zvecku,a drugo sto bi od tv prava dobili od sake do lakta. Prvo se treba raspitati koliko ljudi prati bate,pa onda pricati o atraktivnosti,smjesno,nidje veze.
@zeljooooo-pitar- nema sta bate pokazivati put uspjeha,mogu i ja to isto.ljudi imaju jakog sponzora,vlasnika,uletio pare,kupio igrace i udri. I skeniraj to vise,ne prosipaj se,kako ti se da vise ofirati,svi te provalili,a ti i dalje uporan
Najbolji po meni bi bio celtic,prvo sto bi vidjeli evrope kako treba nakon 10 godina,a ne izrael,bivsa juga i ex rusija,drugo sto bi opet na hadisonu zadali zadacu jufkama sa 40000 gledalaca (celtic je ime,ko i new castle) i sto bi uzeli fine love od karti,tv prava i sl.
Celtic je klub koji bi nas vjerovatno potcjenio,nasi bi se nafurali ko da im je zadnja u zivotu,jer znaju da ce biti vidjeni makar na tv-u u evropi.taj klub prati hiljade ljudi sirom svjeta osim skota
Bila bi to fina utakmica i fino gostovanje
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Evo sutra De Laurentiis(inace predsjedik Napolija)na pressu predstavljaju Rafu i neko "veliko iznenađenje".Engleski i talijanski mediji navode da je to Edin Dzeko...
Kako bi to samo dobro bilo kad bi se obistinulo,zivi bili pa vidjeli sta ce sutra biti..
AMIN...
Kako bi to samo dobro bilo kad bi se obistinulo,zivi bili pa vidjeli sta ce sutra biti..
AMIN...

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Malo nostalgije stariji clanovi se mozda i sjete s koje je utakmice

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Zrinjski 1998
To iznenadjenje je najvjerovatnije Mertens. Dzeko nece napustiti City.Southboy je napisao/la:Evo sutra De Laurentiis(inace predsjedik Napolija)na pressu predstavljaju Rafu i neko "veliko iznenađenje".Engleski i talijanski mediji navode da je to Edin Dzeko...
AMIN...
Obzirom da smo sad u fazonu Evropskih tekmi, mislio sam da je Kilmarnock ali nije jer smo tada igrali u bijelim dresovima. Zrinjski, možda ali tada je Zubanović dao gol (ako se ne varam). Možda je protiv Bosne Visoko ali je definitivno iz perioda Play-off-a i vrlo lako može biti sa Zubandana!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Bosna Visoko slavlje nakon drugog gola / centarsut Zubana i zakucavanje Vazde 

Evo jedna s prvog euro izleta samo u crnobjelom izdanju

Jest ga zabio svaka mu dala, sjećam se da niko na stadionu nije očekivao gol pošto je izgledalo da je predaleko. Definitivno, najbolji napadač kojeg smo imali poslije rata, bio je klasa.propuh je napisao/la:Evo jedna s prvog euro izleta samo u crnobjelom izdanju![]()
http://www.youtube.com/watch?v=IOjIZVLSeyg
P. S. Dovoljno je reći da je Željo bio dvanaesti na tabeli dak on nije stigao na polusezoni iz Bosne Visoko. Na kraju smo ušli u Play-off i ostalo je istorija. ZUBANDAN! Za razliku od ove današnje politike kluba, Željo je od tada dovodio najbolje iz lige, jest da smo kasnije bili u dugovima ali smo skoro uvijek imali kvalitetan tim koji niko nije mogao ukomponovati do dolaska Amara.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 20 jun 2013, 15:48, ukupno mijenjano 3 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- ŽELJO_4_life
- Kontakt:
Jao sjecam se ovoga. Imam cak i kartu sa te tekmepropuh je napisao/la:Evo jedna s prvog euro izleta samo u crnobjelom izdanju![]()

SEXA PIVE I HULJEVA IVE!
Hasanović istegao mišić
http://fkzeljeznicar.ba/hasanovic-istegao-misic/5554/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/hasanovic-istegao-misic/5554/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Golman Hadžić sutra potpisuje...
19TM87
Koliko ja vidim nije bio standardan u Zrinjskom.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Dali to znači da smo sigurno ostali bez Antolovića. Pitanje kakav je to golman obzirom da je Zrinjski doveo novog tj. Ratka Dujkovića.
http://www.youtube.com/watch?v=R9t5ZxhATQc
Ako je suditi po videu, nije neka velika pljačka.
ako si pratio nasu ligu prosle sezone onda si sigurno vidio da je dobar golman,odlicno je branio prosle sezoneAnonimac je napisao/la:Dali to znači da smo sigurno ostali bez Antolovića. Pitanje kakav je to golman obzirom da je Zrinjski doveo novog tj. Ratka Dujkovića.
Bolji od Ratka 13 puta nasi ga htjeli i prosle godine.Ovo govori da nema nista od Antolovica nazalost ali mislim da boljeg golmana iz nase lige nismo mogli dovesti ostaje samo na koliko ce potpisati bilo bi dobro kada bi bilo na jedan duzi period, s ovim sam zadovoljan kao i sa Skaljicem.Nadam se bar jos kojem boljem igracu.Anonimac je napisao/la:Dali to znači da smo sigurno ostali bez Antolovića. Pitanje kakav je to golman obzirom da je Zrinjski doveo novog tj. Ratka Dujkovića.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 20 jun 2013, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Dosli:
Armin Hodzic, 18. (posudba)
Sead Bucan, 32.
Asim Skaljic, 31.
Mladen Zeljkovic, 25.
Adnan Hadzic, 25.
Vedran Kjosevski, 18. (junior)
Riad Bajic, 18. (junior)
Otisli:
Sulejman Smajic, 28.
Josip Cutuk, 28.
Eishun Yoshida, 28.
Jadranko Bogicevic, 29.
Za sad je to to...
Armin Hodzic, 18. (posudba)
Sead Bucan, 32.
Asim Skaljic, 31.
Mladen Zeljkovic, 25.
Adnan Hadzic, 25.
Vedran Kjosevski, 18. (junior)
Riad Bajic, 18. (junior)
Otisli:
Sulejman Smajic, 28.
Josip Cutuk, 28.
Eishun Yoshida, 28.
Jadranko Bogicevic, 29.
Za sad je to to...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Kajkutenjoyer, Napaceni87 i 28 gostiju.