NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

schweinsteiger
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la schweinsteiger » 20 jun 2013, 16:00

Titova-Juga je napisao/la:Vidim ovdje se ništa ne mijenja, Graivis i dalje lupeta ko maxim, Alesma svršava na LeBrona... postavljaju se neka glupa pitanja... tipa zašto ga toliko mrzite, da dadne 50pts i 30 asistencija našli bi mu manu...

Pa nabijem vas na neku više stvar, lik je izgubio nekoliko ključnih lopti, promašio par zicera i šuteva iako je odigrao mnogo bolju 4-u četvrtinu nego ostatak tekme, ali neka poliže tene Rayu za onu tricu jer će se teško Spursi nakon ovakvog šoka vratiti u sedmoj utakmici, još u Miamiju, iako vjerujem u Popa!

Zašto ga ne volimo ? Ma ukratko vas boli ćuna zašto ga ne volimo, ko ste vi da se vama pravdamo... Jučer počeli košarku gledat i mislite da ste uhvatili Boga za neku stvar.
Toliko arogancije i flopanja za igrača koji bi trebao da bude primjer na terenu...

Svršajte po istom koliko hoćete, dižite ga u nebesa koliko vam duša želi, al' ovaj ni Kobiju još uvijek patike ne može donositi a kamoli Goatu. Džaba mu široka ramena kad su mu muda malena.. Na momente je djelovao kao pizdetina koju je momak ostavio na cjedilu, a onda par gluposti od strane Popovića i nezatvaranja reketa igrača Spursa mu olakšaše dušu. I da, jbo vas triple-double.. svaka čast ko voli onakvu košarku bez fundamentalija, sve na prčenu silu...

Najbolji su mi ovi koji dodju misleci da su popili svu pamet svijeta i pljuju po ostalom narodu.
Zato sto neko voli najboljeg igraca danasnjice je "poceo gledati kosarku juce".Daj ba,lijeci komplekse negdje drugo.
Covjek malte ne cijelu sezonu je iznio na svojim ledjima,ne znam je li uopste izlazio u 6. utakmici napolje i opet na -5 pogadja tricu sa gotovo 8 metara,toliko o "sirokim ramenima i malenim mudima".

I zasto bi se nesto zahvaljivao Allenu?Kosarka je valjda timska igra,a vi pljujete po jednom igracu kad sam ne donese pobjedu,PORED TRIPPLE DOUBLE-a.Da ti nisi poceo gledati kosarku juce? :?
Je li se to Jordan zahvaljivao Pippenu i Rodmanu kad su ga vadili iz gov'ana?

Ja ba,
ukratko vas boli ćuna
zasto ga volimo i
Pa nabijem vas na neku više stvar
s vasom arogancijom i nemogucnosti da smislite najboljeg igraca danasnjice.
#miasanmia

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 jun 2013, 16:14

Pop je previše pametan da bi izgubio večerašnju utakmicu. Manu, Duncan i Parker su previše koncentrisani tako da će teško večeras Spursi izgubiti. Pobjediće.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 jun 2013, 16:16

http://www.grantland.com/blog/the-trian ... e-in-years" onclick="window.open(this.href);return false;

Čitajte :!:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 jun 2013, 16:17

Mislim da znam, al na sta tacno mislis Charlie?
bajern100 je napisao/la:fanaticu za tvoju informaciju veliki fan Bajerna i naravno La Lakersa najbolje ekipe u istoriji NBA lige a ovo finale i nabildani Lebron za tri godine neće moći da hoda od sala...
Vidi se iz prilozenog.
Carlo je napisao/la:Pop je previše pametan da bi izgubio večerašnju utakmicu. Manu, Duncan i Parker su previše koncentrisani tako da će teško večeras Spursi izgubiti. Pobjediće.
Iz tvojih usta u Jamesove usi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2013, 16:19

Davno je ovo pročitano ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 jun 2013, 16:21

nevjerovatno, doslo je do toga da neki spominju jamesovo buduce salo :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 jun 2013, 16:23

Greivis je napisao/la:Mislim da znam, al na sta tacno mislis Charlie?
bajern100 je napisao/la:fanaticu za tvoju informaciju veliki fan Bajerna i naravno La Lakersa najbolje ekipe u istoriji NBA lige a ovo finale i nabildani Lebron za tri godine neće moći da hoda od sala...
Vidi se iz prilozenog.
Carlo je napisao/la:Pop je previše pametan da bi izgubio večerašnju utakmicu. Manu, Duncan i Parker su previše koncentrisani tako da će teško večeras Spursi izgubiti. Pobjediće.
Iz tvojih usta u Jamesove usi.
Znaš na šta mislim.Jedva čekam LeBronovo salo.

@Carlo je ovaj put upravu.
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Davno je ovo pročitano ;)
Nije ni upućeno tebi da čitaš :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 jun 2013, 16:27

Kratko i jasno: nije mi drag ali LBJ je najzasluzniji covjek za pobjedu Heata. Razvalio je u cetvrtoj cetvrtini i ostavio ih u igri. Pogodio trojku za prikljucak i odlicno odigrao u odbrani. Allen je pogodio sut o kojem se prica ali o je samo jedna sut- ili udje ili ne udje. Da je fulao niko ga ne bi krivio. Krivio bi se LBJ iz potpuno pogresnih razloga.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 jun 2013, 16:37

schweinsteiger je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Vidim ovdje se ništa ne mijenja, Graivis i dalje lupeta ko maxim, Alesma svršava na LeBrona... postavljaju se neka glupa pitanja... tipa zašto ga toliko mrzite, da dadne 50pts i 30 asistencija našli bi mu manu...

Pa nabijem vas na neku više stvar, lik je izgubio nekoliko ključnih lopti, promašio par zicera i šuteva iako je odigrao mnogo bolju 4-u četvrtinu nego ostatak tekme, ali neka poliže tene Rayu za onu tricu jer će se teško Spursi nakon ovakvog šoka vratiti u sedmoj utakmici, još u Miamiju, iako vjerujem u Popa!

Zašto ga ne volimo ? Ma ukratko vas boli ćuna zašto ga ne volimo, ko ste vi da se vama pravdamo... Jučer počeli košarku gledat i mislite da ste uhvatili Boga za neku stvar.
Toliko arogancije i flopanja za igrača koji bi trebao da bude primjer na terenu...

Svršajte po istom koliko hoćete, dižite ga u nebesa koliko vam duša želi, al' ovaj ni Kobiju još uvijek patike ne može donositi a kamoli Goatu. Džaba mu široka ramena kad su mu muda malena.. Na momente je djelovao kao pizdetina koju je momak ostavio na cjedilu, a onda par gluposti od strane Popovića i nezatvaranja reketa igrača Spursa mu olakšaše dušu. I da, jbo vas triple-double.. svaka čast ko voli onakvu košarku bez fundamentalija, sve na prčenu silu...

Najbolji su mi ovi koji dodju misleci da su popili svu pamet svijeta i pljuju po ostalom narodu.
Zato sto neko voli najboljeg igraca danasnjice je "poceo gledati kosarku juce".Daj ba,lijeci komplekse negdje drugo.
Covjek malte ne cijelu sezonu je iznio na svojim ledjima,ne znam je li uopste izlazio u 6. utakmici napolje i opet na -5 pogadja tricu sa gotovo 8 metara,toliko o "sirokim ramenima i malenim mudima".

I zasto bi se nesto zahvaljivao Allenu?Kosarka je valjda timska igra,a vi pljujete po jednom igracu kad sam ne donese pobjedu,PORED TRIPPLE DOUBLE-a.Da ti nisi poceo gledati kosarku juce? :?
Je li se to Jordan zahvaljivao Pippenu i Rodmanu kad su ga vadili iz gov'ana?

Ja ba,
ukratko vas boli ćuna
zasto ga volimo i
Pa nabijem vas na neku više stvar
s vasom arogancijom i nemogucnosti da smislite najboljeg igraca danasnjice.

Samo ću ti ovo reći, jer više od toga ne zaslužuješ.

Pristaje ti taj avatar.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 jun 2013, 16:42

Titova-Juga je napisao/la: Samo ću ti ovo reći, jer više od toga ne zaslužuješ.

Pristaje ti taj avatar.
Ti si drug pun mrznje. Ne volis okruzenje u kojem zivis, a ni ljude oko sebe. To se reflektuje i na tvoje pisanje ovdje. A stvarno ti ne treba to, prvo odbijas sve od sebe, a drugo, odose zivci i zdravlje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 20 jun 2013, 16:46

schweinsteiger je napisao/la: I zasto bi se nesto zahvaljivao Allenu?Kosarka je valjda timska igra,a vi pljujete po jednom igracu kad sam ne donese pobjedu.
Consigliere je napisao/la:Allen je pogodio sut o kojem se prica ali o je samo jedna sut- ili udje ili ne udje.

slika
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 jun 2013, 16:46

Greivis je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la: Samo ću ti ovo reći, jer više od toga ne zaslužuješ.

Pristaje ti taj avatar.
Ti si drug pun mrznje. Ne volis okruzenje u kojem zivis, a ni ljude oko sebe. To se reflektuje i na tvoje pisanje ovdje. A stvarno ti ne treba to, prvo odbijas sve od sebe, a drugo, odose zivci i zdravlje.

Kao prvo, drug ti nisam, tu privilegiju ti ne bi dopustio a i mnogo si mlađi od mene da se ja i ti nešto družimo sad, zar ne :lol: . Zdravlje je hvala Bogu u redu, a to što pokušavam stati na kraj "vašim" (ne svima) nebulozama na ovom pdf-u o samozvanoj kraljici je nešto sasvim drugo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 jun 2013, 16:51

Eto potvrdjujes ono sto sam rekao. Opet odbijas ljude od sebe. No, mozda si i upravu. Ja ipak nisam dovoljno kompetentan, postoje strucniji ljudi koji bi tebi mogli pomoci. Sve najbolje, nedaj se.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 jun 2013, 16:51

kokuz je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Allen je pogodio sut o kojem se prica ali o je samo jedna sut- ili udje ili ne udje.

slika
u cemu je problem?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 20 jun 2013, 17:01

Consigliere je napisao/la: u cemu je problem?
Više se odnosilo na ovaj prvi citirani post, ali eto
Po vašem Allenova je trojka NEBITNA????? Ne treba mu se zahvaljivat???!!!!

Čovjek je spasio dupe prvo kraljici koji je U CLUTCH TRENUCIMA SJAJNO IGRAO pa je uspio izgubiti loptu, baciti airball (tačnije prebaciti obruč) i promašiti dvije trice :o Na stranu njegova trojka
I Allenova trojka je nebitna???? Spasio je titulu svim **** uposlenicima Miamia, od čistaća parketa pa do Spoelstre, Wade, kraljice i ostalih.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 jun 2013, 17:04

Greivis je napisao/la:Eto potvrdjujes ono sto sam rekao. Opet odbijas ljude od sebe. No, mozda si i upravu. Ja ipak nisam dovoljno kompetentan, postoje strucniji ljudi koji bi tebi mogli pomoci. Sve najbolje, nedaj se.

Ja koliko sam upratio, ti si ovdje za sve stručnjak :lol: .

A'e liče, lagano...

Smrt nacionalizmu !!

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 20 jun 2013, 17:06

Pa veci je lik strucnjak od tebe, ti samo s.e.r.e.s i s.e.r.e.s i s.e.r.e.s. @NEZALAGANJE svaka cast, najbolji si poznavaoc kosarke na ovom podforumu i vidi se da poznajes materiju.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 jun 2013, 17:07

STEVEN je napisao/la:Pa veci je lik strucnjak od tebe, ti samo s.e.r.e.s i s.e.r.e.s i s.e.r.e.s. @NEZALAGANJE svaka cast, najbolji si poznavaoc kosarke na ovom podforumu i vidi se da poznajes materiju.

Pa istina, ja sa takvim stručnjacima ne želim puno ulaziti u diskusije, previše jedne takve van serijske pameti može vrlo lako naškoditi zdravom čovjeku.

Smrt nacionalizmu !!

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 20 jun 2013, 17:09

Pa onda je i za tebe i za ostale najbolje da nista ne pises, samo da citas.

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 jun 2013, 17:09

http://www.nbaserbia.com/vesti/4093/bra ... nu-petorku" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.