Naveo je repku i Dzekino zalaganje u njoj.Dva razlicita pojma od sto se tice klupskih zayebancija i da ne kazem preseravanja..Mravnjak je napisao/la:@Cartman
Od kad simpatises igrace gradskog rivala
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 jun 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta ucinise od teme ..... 

Xharishp je napisao/la:Naveo je repku i Dzekino zalaganje u njoj.Dva razlicita pojma od sto se tice klupskih zayebancija i da ne kazem preseravanja..Mravnjak je napisao/la:@Cartman
Od kad simpatises igrace gradskog rivala
Dao bi 10 titula Uniteda za plasman na SP. (10 titula za United dodje jedno 2-3 godine, tako da nema frke svakako

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pozdrav raja 

Pozzz i tebi.
Dobrodošao na forum.

Dobrodošao na forum.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pojedini britanski portali su prenijeli vijest kako je Pellegrini (malo je falilo da napišem Mancini
) poručio čelnicima Cityja da odustanu od Cavanija i da se bace na dovođenje Isca. Čileanac smatra da Edin savršeno odgovara igri Cityja i da je dovođenje Cavanija u ovom trenutku bespotrebno.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
super vijesti za Dzeku,ako City dovede Isca znaci Tevez sigurno ide... Isco je fantastican igrac,mislim da bi bio pravo otkrovljenje u Engleskoj,po meni jedan od 4-5 najboljih igraca u Spanskoj ligi! Malaga ga ne pusta ispod 35 miliona eura,vidjecemo sta ce biti,ali on bi bio veliko pojacanje za gradjane!
- Consigliere
- Kontakt:
Dzeko, jesi to ti?hax je napisao/la:pozdrav raja

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Proradio bosanski sarm
http://www.klix.ba/sport/nogomet/mlada- ... 30620113#3" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.klix.ba/sport/nogomet/mlada- ... 30620113#3" onclick="window.open(this.href);return false;
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Moderatori,administratori,hajde brišite ove seljačine što broje čaše.
Sve neki moralisti,vjernici vrli.
Pij Edo,guzi Edo,igraj Edo...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
tepsija je napisao/la:Moderatori,administratori,hajde brišite ove seljačine što broje čaše.

Dzeko ove sezone moze se nadavat golova,pored nakvog Navasa,ako ste gledali vcrs kako momak probija i ubacuje extra... on je ono sto cijelo vrijeme je falilo Dzeki u Citiju
Jos Isca da dovedu, mozda ce napokon biti tih ubacaja i centarsuteva.Edvin_Mg je napisao/la:Dzeko ove sezone moze se nadavat golova,pored nakvog Navasa,ako ste gledali vcrs kako momak probija i ubacuje extra... on je ono sto cijelo vrijeme je falilo Dzeki u Citiju
Svejedno, ipak bi ja volio da ode iz Citya.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sve je izvjesnije da će Edin ostati u Cityu što je odlična stvar a prelazak u mrtvi Napoli ostaje san za Laurentisa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Citam sta pisu ove mahaluse jel moguce,da na sportskom forumu ljudi o ovim nebulozama raspravljaju,jos idu i dalje i kazu,hladi muda na Maldivima i misli da ce igrat u repci u prvih 11
moze ih hladiti kad hoce a igrace uvijek u bilo kakvoj formi da je jer,nema konkurenciju nikakvu u napadu,i otisao na Maldive nakon sezone,valjda je njemu i to zabranjeno,kakvi dusmani to je nemoguce! Smirite dozivljaj kompleksasi ako vi nemozete do Neuma otici ili ako i ja nemogu nemorate biti ljubomorni sto nemate ni cenera u dzepu

http://www.bhsupersport.com/nogomet-arh ... ovine.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo nek' ide ovdje.
Evo nek' ide ovdje.

http://www.onlinepeticija.com/signature ... a_mendoza/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hahahahaha nisam znao gdje da postavim. Ali eto...
Hahahahaha nisam znao gdje da postavim. Ali eto...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
U nas još nisu navikli da stranci navijaju za neke naše igrače.