NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jun 2013, 23:48

taman da su sinoc izgubili ovaj video bi se vrtio opasno :)... jer i ovdje je poceo kukat :)

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 20 jun 2013, 00:20

Jutros sam izgubio sve nade u Spurse, i mislio da će doživiti blowout, ali kako se primiče tekma, mislim da će Spursi lagano ovo dobiti.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 jun 2013, 01:22

kokuz je napisao/la:Jutros sam izgubio sve nade u Spurse, i mislio da će doživiti blowout, ali kako se primiče tekma, mislim da će Spursi lagano ovo dobiti.
ne znam ko je gori, oni sto govore da spursi nemaju nikakve sanse ili ti koji kazes da ce oni lagano dobiti.

sanse su 50-50 i gotovo. heat je u psiholoskoj prednosti, ali spursi su jaki. popovich je to 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2013, 01:32

Bgmi nadoknadiše i jedni i drugi dug sinoćnjom tekmom nama ljubiteljima NBA za ovaj cijeli PO, a i ostatak finala :mrgreen:

Definitivno tekma za anala, sa kojom se rijetke mogu porediti u zadnjih pa sigurno 20-25 god, nekad tamo od Birda, Magica i mladog Jordana 8-)

Nadam se da i 7 tekma biti barem upola ovako bogata, zanimljiva, atraktivna te puna drame i onih sitnica koje će se spominjati djeci i unucima :mrgreen:

slika

slika
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 20 jun 2013, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 jun 2013, 02:01

Vidim ovdje se ništa ne mijenja, Graivis i dalje lupeta ko maxim, Alesma svršava na LeBrona... postavljaju se neka glupa pitanja... tipa zašto ga toliko mrzite, da dadne 50pts i 30 asistencija našli bi mu manu...

Pa nabijem vas na neku više stvar, lik je izgubio nekoliko ključnih lopti, promašio par zicera i šuteva iako je odigrao mnogo bolju 4-u četvrtinu nego ostatak tekme, ali neka poliže tene Rayu za onu tricu jer će se teško Spursi nakon ovakvog šoka vratiti u sedmoj utakmici, još u Miamiju, iako vjerujem u Popa!

Zašto ga ne volimo ? Ma ukratko vas boli ćuna zašto ga ne volimo, ko ste vi da se vama pravdamo... Jučer počeli košarku gledat i mislite da ste uhvatili Boga za neku stvar.
Toliko arogancije i flopanja za igrača koji bi trebao da bude primjer na terenu...

Svršajte po istom koliko hoćete, dižite ga u nebesa koliko vam duša želi, al' ovaj ni Kobiju još uvijek patike ne može donositi a kamoli Goatu. Džaba mu široka ramena kad su mu muda malena.. Na momente je djelovao kao pizdetina koju je momak ostavio na cjedilu, a onda par gluposti od strane Popovića i nezatvaranja reketa igrača Spursa mu olakšaše dušu. I da, jbo vas triple-double.. svaka čast ko voli onakvu košarku bez fundamentalija, sve na prčenu silu...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 20 jun 2013, 02:43

Titova-Juga je napisao/la:Vidim ovdje se ništa ne mijenja, Graivis i dalje lupeta ko maxim, Alesma svršava na LeBrona... postavljaju se neka glupa pitanja... tipa zašto ga toliko mrzite, da dadne 50pts i 30 asistencija našli bi mu manu...

Pa nabijem vas na neku više stvar, lik je izgubio nekoliko ključnih lopti, promašio par zicera i šuteva iako je odigrao mnogo bolju 4-u četvrtinu nego ostatak tekme, ali neka poliže tene Rayu za onu tricu jer će se teško Spursi nakon ovakvog šoka vratiti u sedmoj utakmici, još u Miamiju, iako vjerujem u Popa!

Zašto ga ne volimo ? Ma ukratko vas boli ćuna zašto ga ne volimo, ko ste vi da se vama pravdamo... Jučer počeli košarku gledat i mislite da ste uhvatili Boga za neku stvar.
Toliko arogancije i flopanja za igrača koji bi trebao da bude primjer na terenu...

Svršajte po istom koliko hoćete, dižite ga u nebesa koliko vam duša želi, al' ovaj ni Kobiju još uvijek patike ne može donositi a kamoli Goatu. Džaba mu široka ramena kad su mu muda malena.. Na momente je djelovao kao pizdetina koju je momak ostavio na cjedilu, a onda par gluposti od strane Popovića i nezatvaranja reketa igrača Spursa mu olakšaše dušu. I da, jbo vas triple-double.. svaka čast ko voli onakvu košarku bez fundamentalija, sve na prčenu silu...
Bravo 8-)
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 20 jun 2013, 03:10

Volio bi da ih mamuze dobio vise nego neznam ti sta, ali cisto sumnjam. Nakon sincnje kradje tesko da ce se spursi mentalno oporaviti to je bilo to. Trebali su ih uzeti mislim voditi 5 poena 20+ sekundi do kraja I na kraju izgubiti :shock: katastrofa. Onaj zadnji pokusaj sutanja trice ono je cisti fauk skrsio ga citavim tijelom ali helem nejse vidjet cemo mozda ih I dobiju 7-mu ali cisto sumnjam ocito je da katastrofalne sudije NBA silje na stranu miamia, ne samo sad u finalu nego citavu sezonu, cesto sam ih pratio tokom sezone (imam nba pass za sve tekme) I ovo je fakt ovo nije nikakva mrznja ili navijacka preseravanja nego cinjenice.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 jun 2013, 09:34

Dobro, zaboli nas sto ga mrzite, ali ostavite to za sebe. Ne treba svaki drugi post bit o njemu i poljuvanju po istom.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 20 jun 2013, 12:07

oke, necemo komentarisat njegovu igru u finalnoj seriji :/
hit you with so many rights you gonna beg for a left

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jun 2013, 12:09

XConTroL7 je napisao/la:oke, necemo komentarisat njegovu igru u finalnoj seriji :/
Al fakat, ne smijes komentarisati igraca koji je "najbolji na Svijetu" u njegovom Finalu. :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 20 jun 2013, 12:15

nikad lošiji kvalit NBA lige u poslednjih 7-8 godina a samim tim i veliko finale je osjetno slabije zapravo liga je oslabila od vremena od kako su se razišli velikani Kobe i Šak...

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 20 jun 2013, 12:32

BIHfan je napisao/la:
XConTroL7 je napisao/la:oke, necemo komentarisat njegovu igru u finalnoj seriji :/
Al fakat, ne smijes komentarisati igraca koji je "najbolji na Svijetu" u njegovom Finalu. :lol:
Dobar je James, vjerovatno i MVP finala ako osvoje. Opet, nije to na razini iz proslogodisnjeg finala kad su unistili oklahomu. Grijesi puno kad ne treba, al isto tako, povuce svoju ekipu uvijek kada treba.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 jun 2013, 12:43

Cuj nikad losiji kvaltet NBA i spomni eru Kobia i Shaqa gdje si imao jos dva dobra tima - Sacramento i SAS
Istok bio sastavljen od one man timova (Iversonova Phili,PIrsov Boston,Carterov Toronto,McGradiov Orlando i slicne bezvezne ekipe koje su dobivale metle).

generacija 03 - je dala novi zivot post Jordanovoj eri
valda ce i ova ´´14 biti podjednako spektakulrna.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 jun 2013, 12:44

bajern100 je napisao/la:nikad lošiji kvalit NBA lige u poslednjih 7-8 godina a samim tim i veliko finale je osjetno slabije zapravo liga je oslabila od vremena od kako su se razišli velikani Kobe i Šak...
:lol: :lol: :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 jun 2013, 12:47

A sta ima pametnog rec navijac Bayerna. Mozemo mu se samo smijat
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 jun 2013, 13:37

nisam to rekao...znate na sta mislim.."kraljica, le choke, pi.cka" i svi ostale rijeci kojima ga caste. igra nek se komentira argumentirano ,a ne na razini petogodisnjaka.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 20 jun 2013, 14:11

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 jun 2013, 14:24

Titova-Juga je napisao/la:Oko 2,000 "navijača" Miamia napustilo je sinoćnju utakmicu 1:15 prije kraja. Kasnije čuvši da se stvari mijenjaju, željeli su se vratiti na utakmicu, ali nije im bilo dopušteno!

slika

Pravi Heatovci.
Evo sta je Bosh porucio istima :mrgreen:

"Navijačima koji su prije kraja 6. utakmice napustili dvoranu poručujem da im je bolje da ne dolaze na 7. utakmicu!"

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 20 jun 2013, 15:51

fanaticu za tvoju informaciju veliki fan Bajerna i naravno La Lakersa najbolje ekipe u istoriji NBA lige a ovo finale i nabildani Lebron za tri godine neće moći da hoda od sala...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 jun 2013, 15:52

@Greivis je ipak upravu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.