Zorc je najavio veliki transfer u sljedecih 10-ak dana...samo strpljenja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
I ja sam to prvo pomislio, već je Sokratis tu (vjerovatno je njime uprava kontala ubit dvije muhe na klupi, jednu za Piščeka, drugu za nedajbožnu povredu nekog od stopera), tako da bi značilo Rami = odlazak Hummelsa.Dati 13m za Ramija mi djeluje kao glupost. Osim toga, povezivanje skupog stopera s nama mi se ne sviđa ni iz razloga što me odmah počinje kopkati da bi to moglo značiti Hummelsov odlazak.
prpa, a?Klare je napisao/la:Eriksen će doći za 12-15 mil. i to je to što se zvučnijih pojačanja tiče,
'ta će ne jede burek onaj ko ima, nego onaj ko je naučio.
zgmiky je napisao/la:a sa kime se sve ne dovodimo u vezu, zamislite sad neki din dong jbt pa ne igramo ping-pong
a real je navodno dogovorio pravo prvokupa na Gundu sljedeće sezone, izgleda da on hoće ko Sahin da se malo za.ebe, tako da sve lijepe vijesti nema šta
1.Augsburg
2-Braunschweig
3.Bremen
4.Frankfurt
5.Hamburg
6.Nürnberg
7.Freiburg
8.Gladbach
9.hannover
10.Schalke (auswärts)
11.Stuttgart
12.Wolfsburg
13.bayern (zuhause)
14.Mainz
15.Leverkusen
16.Hoffenheim
17.Hertha (zuhause)
Puštate Eriksena iz ruku??? Mogli ste dovesti odličnu zamjenu za Getzea (izdajnika), a vi ga ispuštate. Mislim meni to odgovara jer ako ga vi ispustite jedino Milan vidim kao ozbiljnog kandidata za njegovo dovođenje. sto se minena tice mogu reci da su ispali pravi c***** uzevsi vam jednog od najboljih igraca i oslabivsi vas na taj nacin. Respekt za minhen ali na kakav nacin se probijaju na vrh je doista smiješno i zalosno....Jirgen Klop je pronašao zamenu za Marija Gecea, tvrdi nemački Bild. Pošto je evidentno da Milioneri ne mogu da plate prve želje, Iska i De Brujna, okrenuće se prvotimcu Rome Miralemu Pjaniću. Prema informacijama istog izvora za bosanskog reprezentativca Borusija je spremna da ponudi 14 miliona evra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.