FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jest' da je kloc . Ma sta kloc,klocina al' meni je drag nesto u pic.ku materinu . 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
kako se tako primate ko levati... beze frajer napisa za lazu vi odmah dizete halabuku bespotrebnu
Imal sutra pripremna kakva ?
Štaš, prepali se ljudiIn depth guide to Celtic's possible Champions League opponents
FK ZELJEZNICAR- Won the Bosnian league title for the sixth time in their history winning with two games to spare ahead of rivals FK Sarajevo. The Bosnians would be the toughest draw for Celticaccording to the UEFA Coefficient rankings. They lost to Slovenian champions NK Maribor 6-2 on aggregate in the second qualifying round last season. Don’t have a great European pedigree but their biggest win in a UEFA competition was against St Johnstone winning 5-1 in 1971.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- zubanovic89
- Kontakt:
Imam 20 godina, al da mi je neko rekao da cu ovako mlad dozivjet da nas se Celtic boji nasmijao bi se levatu samo tako. Ne vjerujem života mi
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Logicno da smo im mi najopasniji kada smo najbolji nenosioci.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- zubanovic89
- Kontakt:
Budi realanasunsao je napisao/la:Logicno da smo im mi najopasniji kada smo najbolji nenosioci.

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
De ba, ljudi vidjeli da imamo najbolji koeficijent među nenosiocima i napisali to, ta njima je ist'o ha Željo ha Vardar.
Mada, ako nađu za shodno da detaljno prouče moguće protivnike, shvatiće da je Ludogorets istinski opasan čak i po njih, u ovoj konkurenciji nenosioca su za klasu iznad ostalih.
Mada, ako nađu za shodno da detaljno prouče moguće protivnike, shvatiće da je Ludogorets istinski opasan čak i po njih, u ovoj konkurenciji nenosioca su za klasu iznad ostalih.
-
- Kontakt:
'ta će celtic 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ma prosto im se gaće tresu od nas
ja bih njih puno radije nego BATE, izraelce, komšije čisto zato jer su "pravi" atraktivni protivnik, ali nema to veze sa fudbalskim razlozima, svi će nas nabušiti

ja bih njih puno radije nego BATE, izraelce, komšije čisto zato jer su "pravi" atraktivni protivnik, ali nema to veze sa fudbalskim razlozima, svi će nas nabušiti

Ja bi volio Bate da nam pokaže kako se pravi tim, kako se stvara ekipa i kako se nabija koefecijent 35000 bodova.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
U ponedjeljak žrijeb za Ligu prvaka
http://fkzeljeznicar.ba/u-ponedjeljak-z ... vaka/5549/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/u-ponedjeljak-z ... vaka/5549/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ja bih volio da ti konačno skeniraš nešto, pa da nam pokažeš da mi živimo za prevarantski i ublehaški timzeljooooo je napisao/la:Ja bi volio Bate da nam pokaže kako se pravi tim, kako se stvara ekipa i kako se nabija koefecijent 35000 bodova.

Samo da mi bude lakše da znam šta da postavim kad napišeš svoj sljedeći post...zeljooooo je napisao/la:slučajno mogu doći do te presude, pa ću je i skenirati ovdje da se uvjerite da ja sve što pišem istina.
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 20 jun 2013, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ljudi, na nama je da se nadamo kakvoj ludoj sreći, ono što je bitno jeste da svake godine igramo Evropske tekme.
Moje mišljenje je da treba da uzivamo i u jednoj utakmici, pa ispali ispali tako sve dok se ne desi da na sreću prodjemo par ekipa ili da nas zapadnu kakvi laksi. Na taj način sa tim parama što bi se zaradile sijedeće godine uložiti u tim i onda smo stepenicu više i onda mozemo realno ciljati na treće pretkolo play off ili tako nešto.
To je upravo ono što je Partizan uradio, donekle i Dinamo.
Moje mišljenje je da treba da uzivamo i u jednoj utakmici, pa ispali ispali tako sve dok se ne desi da na sreću prodjemo par ekipa ili da nas zapadnu kakvi laksi. Na taj način sa tim parama što bi se zaradile sijedeće godine uložiti u tim i onda smo stepenicu više i onda mozemo realno ciljati na treće pretkolo play off ili tako nešto.
To je upravo ono što je Partizan uradio, donekle i Dinamo.
-
- Kontakt:
ARTMEDIA PETRŽALKA!ChWilla je napisao/la:ma prosto im se gaće tresu od nas![]()
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- SarajlijaTM
Ovo je genijalno,nasli clanak nekog "borovine" i uhvatili se za njega hahahahahahaha.
Pa ljudi bi isto napisali za svaki drugi tim koji ima najveci koeficijent,vjerovatno su i ostali timovi od nenosioca tako "obradjeni" samo je to nama nepoznato,jer ovim nasima je "istrazivacko novinarstvo" misaona imenica,a statistike se skidaju s foruma.
I nelupajte gluposti,kakav BATE? Maksimalno neatraktivni od jacih ekipa,prvo sto bi nas oderali ko beba zvecku,a drugo sto bi od tv prava dobili od sake do lakta. Prvo se treba raspitati koliko ljudi prati bate,pa onda pricati o atraktivnosti,smjesno,nidje veze.
@zeljooooo-pitar- nema sta bate pokazivati put uspjeha,mogu i ja to isto.ljudi imaju jakog sponzora,vlasnika,uletio pare,kupio igrace i udri. I skeniraj to vise,ne prosipaj se,kako ti se da vise ofirati,svi te provalili,a ti i dalje uporan
Najbolji po meni bi bio celtic,prvo sto bi vidjeli evrope kako treba nakon 10 godina,a ne izrael,bivsa juga i ex rusija,drugo sto bi opet na hadisonu zadali zadacu jufkama sa 40000 gledalaca (celtic je ime,ko i new castle) i sto bi uzeli fine love od karti,tv prava i sl.
Celtic je klub koji bi nas vjerovatno potcjenio,nasi bi se nafurali ko da im je zadnja u zivotu,jer znaju da ce biti vidjeni makar na tv-u u evropi.taj klub prati hiljade ljudi sirom svjeta osim skota
Bila bi to fina utakmica i fino gostovanje
Pa ljudi bi isto napisali za svaki drugi tim koji ima najveci koeficijent,vjerovatno su i ostali timovi od nenosioca tako "obradjeni" samo je to nama nepoznato,jer ovim nasima je "istrazivacko novinarstvo" misaona imenica,a statistike se skidaju s foruma.
I nelupajte gluposti,kakav BATE? Maksimalno neatraktivni od jacih ekipa,prvo sto bi nas oderali ko beba zvecku,a drugo sto bi od tv prava dobili od sake do lakta. Prvo se treba raspitati koliko ljudi prati bate,pa onda pricati o atraktivnosti,smjesno,nidje veze.
@zeljooooo-pitar- nema sta bate pokazivati put uspjeha,mogu i ja to isto.ljudi imaju jakog sponzora,vlasnika,uletio pare,kupio igrace i udri. I skeniraj to vise,ne prosipaj se,kako ti se da vise ofirati,svi te provalili,a ti i dalje uporan

Najbolji po meni bi bio celtic,prvo sto bi vidjeli evrope kako treba nakon 10 godina,a ne izrael,bivsa juga i ex rusija,drugo sto bi opet na hadisonu zadali zadacu jufkama sa 40000 gledalaca (celtic je ime,ko i new castle) i sto bi uzeli fine love od karti,tv prava i sl.
Celtic je klub koji bi nas vjerovatno potcjenio,nasi bi se nafurali ko da im je zadnja u zivotu,jer znaju da ce biti vidjeni makar na tv-u u evropi.taj klub prati hiljade ljudi sirom svjeta osim skota
Bila bi to fina utakmica i fino gostovanje
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Celtic nam daj!!!! da izgubimo uzmemo lovu usput malo pokazemo igrace i da bude ludilo 

Evo sad citam Split doveo Mate Bilica grad od 170 hiljada ljudi klub koji nije izborio Evropu pored Hajduka nemaju ni navijaca pa zar smo toliko spalli mi koji imamo tradiciju, navijace ,klub koji je sampion igramo ligu prvaka imamo navijaca koliko Split stanovnika u zadnjih 20 godina nismo doveli igraca kako treba i tolika je neka negativna energija poslije one dvije godine euforije i vracanja Amara i Zuje to mi nikako nije jasno ali eto nadam se pored svega sto nam se desava da ce nas krenuti kad smo najmanje ocekivali
Split drzi multi milioner.CARSON je napisao/la:Evo sad citam Split doveo Mate Bilica grad od 170 hiljada ljudi klub koji nije izborio Evropu pored Hajduka nemaju ni navijaca pa zar smo toliko spalli mi koji imamo tradiciju, navijace ,klub koji je sampion igramo ligu prvaka imamo navijaca koliko Split stanovnika u zadnjih 20 godina nismo doveli igraca kako treba i tolika je neka negativna energija poslije one dvije godine euforije i vracanja Amara i Zuje to mi nikako nije jasno ali eto nadam se pored svega sto nam se desava da ce nas krenuti kad smo najmanje ocekivali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.