Mančo i Totenhem su zainteresovani za Vučka, ne znam šta da mislim u vezi njega. Veliki je majstor ali to tek pokaže jednom u 10 utakm. Nek pošalju 10 mil + Nania i njihov je

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jel' baš iz Eintrachta? Vjerovatno se radi o nekom mladom igraču. Njemačka je puna talenataEnzoFerrari je napisao/la:Prema sportitalia interesuje nas neki igrac Eintracht Frankfurta, al nemaju pojma koNajjace su mi ovakve vijesti, al ako se ne varam s njima imamo neki prijateljski odnos neku saradnju, tako nesto.
Da iz Eintrachta, al eto vidjecemo kasnije je li to istina, vidim ovlastili smo Bozza da ide "ganjat" Kolarova.golden je napisao/la:Jel' baš iz Eintrachta? Vjerovatno se radi o nekom mladom igraču. Njemačka je puna talenataEnzoFerrari je napisao/la:Prema sportitalia interesuje nas neki igrac Eintracht Frankfurta, al nemaju pojma koNajjace su mi ovakve vijesti, al ako se ne varam s njima imamo neki prijateljski odnos neku saradnju, tako nesto.
treba pokušat nekog dovest.
Asistencija Pirla kod prvog gola, drugi gol Giaccherini ubacuje i Japanac gura sebi u gol, treci gol, Gio sutira igraca pogadja u ruku i penal za nase, cetvrti gol, lijepo Marchisio ubaci sa strane, Gio natrcao i lagano pospremio u mrezu.Pogba je napisao/la:Nisam gledao, bit ce neka repriza valjda.
Dominacija Giovinca je neminovnost.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
gledao sam ja zato i sad zmirim hehe.. nije lose nije lose, bitna je pobjeda ''nasih''.Pogba je napisao/la:Nisam gledao, bit ce neka repriza valjda.
Dominacija Giovinca je neminovnost.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
psTrequartista je napisao/la:Juventus izdominirao u Brazilu.
Treba biti objektivan i reći da je De Rossi najzalužniji za ovaj gol , svaka čast Marchisi-u i Giovincu ali oni su uradili onaj lakši dio posla. Prije toga su bili neprimjetni kao i većina ostalih igrača Italije.gio10 je napisao/la:psTrequartista je napisao/la:Juventus izdominirao u Brazilu.
Sebastianov gol, asistencija Marche !
Gdje je Pirlo?Marchisio je napisao/la:Marchisio na gol , Buffon traquerista. Gore navedeni tim bi nizao rekorde po (ne)efikasnosti.
Realno je da to izgleda ovako:
-----------Buffon-------------
Barzagli-Bonucci-Chiellini--
-------Pogba--Marchisio----
Licht.-----Vidal-----Zuniga--
----------Tevez--------------
-----LLorente----------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.