Edit:@Narin kako me nađe

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Haha,eh da ti je znati.Ma odavno sam ja tebe upratio,al sam zaboravio kako..Imamo sudijinog u zajedničkim haha..Dex je napisao/la:Greivis aka Admir Husika
Edit:@Narin kako me nađe
ja sam ta poveznicaNarin je napisao/la:Imamo sudijinog u zajedničkim haha..Dex je napisao/la:Greivis aka Admir Husika
Edit:@Narin kako me nađe![]()
Vidiš,ništa bez Edia..Dex je napisao/la:Sudiijin de ti meni i kakvih treba nađi, kad si ta veza već
Al koje ekspresno prihvatanje, čim sa vidio sudijinog tu, odmah sam prihvatio
ima ima,biće sad u gimnaziji još njihDex je napisao/la:Sudiijin de ti meni i kakvih treba nađi, kad si ta veza već
Al koje ekspresno prihvatanje, čim sa vidio sudijinog tu, odmah sam prihvatio
Haha,ma znam,još sam razmišljao,al ne znam kako preferiraš.Znam ja jednog Edi(j)a,koji više voli kad kažeš Edia,a ne Edija haha..bazeni je napisao/la:ima ima,biće sad u gimnaziji još njihDex je napisao/la:Sudiijin de ti meni i kakvih treba nađi, kad si ta veza već
Al koje ekspresno prihvatanje, čim sa vidio sudijinog tu, odmah sam prihvatio![]()
haha pa kako nećeš,ja i Narin smo ti stari drugovi,veže nas United
Narin
ccc ni ime mi ne znaš napisati![]()
Edija
Hajd može..Sretan put,have a good time.bazeni je napisao/la:pa kad govoriš reci Edia,a kad pišeš Edija![]()
najlogičnije rješenje
hajte pozz,ranim sutra u Austriju idem
napisat ću 'za najveći biceps Zeničko-dobojskog kantona'Dex je napisao/la:Sudi'in kupi nam nešto, pošalji razglednicu
bazeni je napisao/la:napisat ću 'za najveći biceps Zeničko-dobojskog kantona'Dex je napisao/la:Sudi'in kupi nam nešto, pošalji razglednicu
Ma jok ba, cugo loma, jbg zapilo se sta ces, al dobro jeDex je napisao/la:Jel te to mala tek sad pustila da kući dođeš, papučo?
garant ramsey dao gol na treninguCartman je napisao/la:Umro James Gandolfini (Tony Soprano).RIP
Yebiga, uvijek je imao previse kila. Tragedija, fantastican glumac i cuo sam dobar covjek.Neutral je napisao/la:Gandolfini died on June 19, 2013 of a heart attack while vacationing in Italy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.