Legendo,šta kažes,bil mi mogao Radu nabaciti,jesam dobar? aalegenda reala je napisao/la:čičkava kad ti stigneš učiti, od silnog spamanja na nekoliko stotina foruma![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Legendo,šta kažes,bil mi mogao Radu nabaciti,jesam dobar? aalegenda reala je napisao/la:čičkava kad ti stigneš učiti, od silnog spamanja na nekoliko stotina foruma![]()
Izdržljiva je pravoSteph je napisao/la:
Pa vidiš da ne spava nikad'.
Dok ti samo učišGreivis je napisao/la:
Pa samo uci i spama. Logicno.
Šta znam, imaš jbačko ime sve je mogućeNarin je napisao/la: Legendo,šta kažes,bil mi mogao Radu nabaciti,jesam dobar? aa
Ja znam za triNeutral je napisao/la:Na kojem je to forumu još aktivna
To je tako dvosmisleno.legenda reala je napisao/la:Izdržljiva je pravoSteph je napisao/la:
Pa vidiš da ne spava nikad'.![]()
Ma nebitno, samo ti mogu reći da ima više postova nego ja, ti i Devil zajednoNeutral je napisao/la:Koja, seljaluk forum klix je jedan sigurno, koja su to još dva
Jel i tamo samo ove linkove postavlja?legenda reala je napisao/la:Ma nebitno, samo ti mogu reći da ima više postova nego ja, ti i Devil zajednoNeutral je napisao/la:Koja, seljaluk forum klix je jedan sigurno, koja su to još dva![]()
legenda reala je napisao/la:Ma nebitno, samo ti mogu reći da ima više postova nego ja, ti i Devil zajednoNeutral je napisao/la:Koja, seljaluk forum klix je jedan sigurno, koja su to još dva![]()
Steph je napisao/la:Šta fali Klixu
Jes' smor ovdje ova pauza između 2 posta.
Ma većina je ufurana ko ova forumašica iznadSteph je napisao/la:Šta fali Klixu
AHAGreivis je napisao/la:Nema me tamo legendarni.
normalno da lažeLBJ MVP je napisao/la:Laže.
Trenutno korisnika/ca: LegendKiller, MaroonBjelave i 28 gostiju.