Kakav trentino, Sabner strasse Munchen, jooj bio sam ovdje, uh kakav trening centarKlare je napisao/la:Šta je ovo???
Trentino oder?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kakav trentino, Sabner strasse Munchen, jooj bio sam ovdje, uh kakav trening centarKlare je napisao/la:Šta je ovo???
Trentino oder?

Bezobrazan ovaj Pele.''Biti pobjednik Lige prvaka nije isto što i biti najbolja momčad u Europi. Bayern mora održati uspjeh kako bi pokazao da je najbolja momčad u Europi i to četiri do pet godina. Barcelona je to učinila nedavno, kao i Santos u moje vrijeme, dok su Benfica, Ajax, Milan i Real Madrid imali svoja zlatna razdoblja'', rekao je Pele za Bild.

Ja ne znam zato šta je Pele htio reči. Mora da ga je uhvatila senilnost, pa ne zamjeram.....
 Ja ne znam zato šta je Pele htio reči. Mora da ga je uhvatila senilnost, pa ne zamjeram..... 

Greivis je napisao/la:Bezobrazan ovaj Pele.''Biti pobjednik Lige prvaka nije isto što i biti najbolja momčad u Europi. Bayern mora održati uspjeh kako bi pokazao da je najbolja momčad u Europi i to četiri do pet godina. Barcelona je to učinila nedavno, kao i Santos u moje vrijeme, dok su Benfica, Ajax, Milan i Real Madrid imali svoja zlatna razdoblja'', rekao je Pele za Bild.

(Kaze "Iskoristio si maksimalan broj pokusaja prijavljivanja"
 (Kaze "Iskoristio si maksimalan broj pokusaja prijavljivanja"   ) , a sa kucnog nemam problema nikakvih
 ) , a sa kucnog nemam problema nikakvih  
Hrve on u Nurnbergu Svabice.Neutral je napisao/la:Gero sada hrve negdje na baušteli.

Bilall je napisao/la:Samo se ne treba lijepiti za te izjave koje nista ne znace.. Dok si visok kao radijator svima si dobar, ali kada predjes tu visinu odmah ce se naci neka budala koja hoce da te potkrati.

Lik nije normalan,u njegovo vrijeme Santos sigurno nije bio najbolja momcad u Evropi.Greivis je napisao/la:Bezobrazan ovaj Pele.''Biti pobjednik Lige prvaka nije isto što i biti najbolja momčad u Europi. Bayern mora održati uspjeh kako bi pokazao da je najbolja momčad u Europi i to četiri do pet godina. Barcelona je to učinila nedavno, kao i Santos u moje vrijeme, dok su Benfica, Ajax, Milan i Real Madrid imali svoja zlatna razdoblja'', rekao je Pele za Bild.
mora da je sa oni peletom imenajkom iz djekne koju nageo,ne treba mu zmjeriti.dawud je napisao/la:Lik nije normalan,u njegovo vrijeme Santos sigurno nije bio najbolja momcad u Evropi.Greivis je napisao/la:Bezobrazan ovaj Pele.''Biti pobjednik Lige prvaka nije isto što i biti najbolja momčad u Europi. Bayern mora održati uspjeh kako bi pokazao da je najbolja momčad u Europi i to četiri do pet godina. Barcelona je to učinila nedavno, kao i Santos u moje vrijeme, dok su Benfica, Ajax, Milan i Real Madrid imali svoja zlatna razdoblja'', rekao je Pele za Bild.
Pa da zavris ko petersen.dje cedawud je napisao/la:Od ponedeljka starta era Pepa, znali neko kada se izvlace parovi Bundeslige, i ljudi kako bi bilo da Bayo dovede najboljeg stopera 2Bundeslige ERMINA BICAKCICA..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.