NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NHL
Ma titula jednostavno mora u BOSTON I kraj price, zbog cega mora? Pa to je Boston Strong u pitanju inace najjaca sportska metropola u SAD-u.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Strašan razlogCepi1981 je napisao/la:Ma titula jednostavno mora u BOSTON I kraj price, zbog cega mora? Pa to je Boston Strong u pitanju inace najjaca sportska metropola u SAD-u.

Uostalom:
NYG+NYY+NYK+NYR = 8+27+2+4 = 41
NEP+BRS+BC+BB = 3+7+17+6 = 33
[youtube][/youtube]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad su to Knicksi nesto osvojili
ili Rangersi
, New York=Yanksi
I Giantsi imaju 4 SB
U Bostonu su sva 4 tima osvajala unazad 10ak godina

I Giantsi imaju 4 SB

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Freddy slazem se s stobom moraju imat vise tijela ispred raska...deflection i to ili neka eventualna kratka odbijenica i tap in gol..al ako se nevaram chi je imao 25 pp kills ranije u play off sezone ako grijesim sorry..Dali neko ima taj podatak?
Duke nemoj djabe da se provaljivas kakav NYC kakvi bakraci pa da im nije Yankeesa niko za njih nebi ni cuo, a u ostalom poznato je kakva je publika u NYC kao i sami reporteri iz NYC **** obicne tipicni onaj bandwagon kako ga nazivaju kad je dobro svi su tu, kada nestima nikoga nema za razliku odd Bostona. Skontaj da je fanway bio rasprodan malte ne svaku sezonu a cekalu su titulu preko 80 godina, onda nedavno cekanje titule od strane celticsovi navijaca preko 20 tacnije 21 godinu a garden uvjek pun bio. Zadnju deceniju ipo Boston je najdominantniji grad u americi dakle uzimam sva 4 sporta.DukeOfWellington je napisao/la:Strašan razlogCepi1981 je napisao/la:Ma titula jednostavno mora u BOSTON I kraj price, zbog cega mora? Pa to je Boston Strong u pitanju inace najjaca sportska metropola u SAD-u.![]()
![]()
![]()
Uostalom:
NYG+NYY+NYK+NYR = 8+27+2+4 = 41
NEP+BRS+BC+BB = 3+7+17+6 = 33
[youtube][/youtube]
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Igralo se i prije SB ererio_Ferdy88 je napisao/la:Kad su to Knicksi nesto osvojiliili Rangersi
, New York=Yanksi
![]()
I Giantsi imaju 4 SB

Ako je NY = Yanksi, onda je i Boston = Celticsi, na isto dođe. Unazad 10 godina je rok koji si ti samovoljno odabrao i ne možeš ga nametnut kao relevantnog za bilo šta.
NY>Boston - u svemu
@cepi
Imaš li ti nešto konkretno, kakve veze ima kako je FP bio ispunjen, priča ti ne vrijedi po' marke.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znam ja vrlo dobro broj titula, ali u NFL se računaju SB titule, ako nisi znaoDukeOfWellington je napisao/la: Igralo se i prije SB ereBroj titula je tačan i nije teško provjeriti to.
Ako je NY = Yanksi, onda je i Boston = Celticsi, na isto dođe. Unazad 10 godina je rok koji si ti samovoljno odabrao i ne možeš ga nametnut kao relevantnog za bilo šta.

Čuj ja ne mogu nametnuti

Ovjde se govori o trenutnom stanju, po kojem je Boston daleko ispred New Yorka

A tebi se sviđalo i ne Wanksi su New York, 27 titula od 37 dovoljno govori ;)Oduzmi titule Celticsa i Yanksa od ukupnog zbira i eto ti potvrde

Pa tebi jesteDukeOfWellington je napisao/la: NY>Boston - u svemu

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 19 jun 2013, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jedini relevantan rok je od samog početka, nikakvi isječci od 5-10 godina iz bilo kojeg perioda ne mogu biti relevantni. Jedino se mogu složit da je Boston trenutno u boljoj poziciji, ali to trenutno se može sutra promijenit, po meni "trenutno biti bolji" ne nosi prestiž kao "oduvijek biti bolji".
Giantsi su osam puta bili šampioni, osnivanje AFL-a šezdesetih ne može poništiti ono što se dešavalo prije toga.
NY Rangersi su član "original six" i ozbiljan ljubitelj sporta ne bi sebi dopustio da tako priča o jednom takvom klubu u kojem je najveći svih vremena odlučio da završi karijeru. To bi bilo isto kao da ja sad kažem da su Red Soxi truba od tima jer zaostaju za Yanksima 20 titula (kao i Rangersi za Habsima) i da su nevažan faktor u MLB-u. Takve konstatacije može sebi dopustiti samo sportski analfabeta. Pa i Bruinsi do prije dvije godine nisu osvojili titulu punih 40 godina, a da je tad neko spomenuo ovo što ti spominješ za Rangerse ti bi prvi reagovao. Zar ne vidiš nekonzistentnost u svojoj priči.
Da ne pričamo o tome da od ove godine NY ima po dva kluba u sve četiri lige, a uskoro i u fudbalu. To je zato što ima veći potencijal za takvo nešto od Bostona, i ne vidim nikakav razlog da se to ne uvaži.
Za razliku od vas dvojice, ja poštujem tradiciju drugih klubova, pa tako i bostonskih. Ali kad neko dođe ovdje i kaže "Bruinsi moraj osvojit' titulu jer to je Boston Strong, najjači sportski centar", il nešto tako, ne sjećam se tačno, onda je moja reakcija logična. Kao prvo, i da je najjači centar (a nije) to ne može biti nikakav razlog za osvajanje SC-a. Mislim ne mogu da vjerujem da moram nekome objašnjavati nesmisao ove konstatacije.
Giantsi su osam puta bili šampioni, osnivanje AFL-a šezdesetih ne može poništiti ono što se dešavalo prije toga.
NY Rangersi su član "original six" i ozbiljan ljubitelj sporta ne bi sebi dopustio da tako priča o jednom takvom klubu u kojem je najveći svih vremena odlučio da završi karijeru. To bi bilo isto kao da ja sad kažem da su Red Soxi truba od tima jer zaostaju za Yanksima 20 titula (kao i Rangersi za Habsima) i da su nevažan faktor u MLB-u. Takve konstatacije može sebi dopustiti samo sportski analfabeta. Pa i Bruinsi do prije dvije godine nisu osvojili titulu punih 40 godina, a da je tad neko spomenuo ovo što ti spominješ za Rangerse ti bi prvi reagovao. Zar ne vidiš nekonzistentnost u svojoj priči.
Da ne pričamo o tome da od ove godine NY ima po dva kluba u sve četiri lige, a uskoro i u fudbalu. To je zato što ima veći potencijal za takvo nešto od Bostona, i ne vidim nikakav razlog da se to ne uvaži.
Za razliku od vas dvojice, ja poštujem tradiciju drugih klubova, pa tako i bostonskih. Ali kad neko dođe ovdje i kaže "Bruinsi moraj osvojit' titulu jer to je Boston Strong, najjači sportski centar", il nešto tako, ne sjećam se tačno, onda je moja reakcija logična. Kao prvo, i da je najjači centar (a nije) to ne može biti nikakav razlog za osvajanje SC-a. Mislim ne mogu da vjerujem da moram nekome objašnjavati nesmisao ove konstatacije.
Ko dobije noćas osvaja stanley cup 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hossa ce igrati.. evo sto ti je Chicago media ahahahhaa.pljuju po Hossi sto nije igrao..kao eto nema veze sto je povreda mogo je on igrati.. ebeno je ovdje igrat u Chicagu zato i nemamo zadnjih par godina uspjeha mnogo, jer svi nas izbjegavjau u sirokom luku sa potpisima ugovora upravo zbog novinara
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije relevantan taj rok koji ti hoćeš da nametneš, i koji tebi odgovara, tako da se neću složiti sa timDukeOfWellington je napisao/la:Jedini relevantan rok je od samog početka, nikakvi isječci od 5-10 godina iz bilo kojeg perioda ne mogu biti relevantni. Jedino se mogu složit da je Boston trenutno u boljoj poziciji, ali to trenutno se može sutra promijenit, po meni "trenutno biti bolji" ne nosi prestiž kao "oduvijek biti bolji".

A opet tu važi da je NY= Yanksi, jer oduzmi njihove titule (a možeš oduzeti i titule Kelta u zbiru Bostona) i vidjet ćeš jednu drugu sliku

Giantsi su 4 puta osvojili SB i ono što je bilo prije toga ne ulazi u zvaničnu statistikuDukeOfWellington je napisao/la:Giantsi su osam puta bili šampioni, osnivanje AFL-a šezdesetih ne može poništiti ono što se dešavalo prije toga.

Jedina nekonzistentnost ovdje je u tvojoj priči, jer Rangersi 20 god nisu vidjeli titule, a to što su član original six ništa ne mijenja, i ja se ne bih spustio tako nisko i tebe počeo nazivati svakojakim imenimaDukeOfWellington je napisao/la:NY Rangersi su član "original six" i ozbiljan ljubitelj sporta ne bi sebi dopustio da tako priča o jednom takvom klubu u kojem je najveći svih vremena odlučio da završi karijeru. To bi bilo isto kao da ja sad kažem da su Red Soxi truba od tima jer zaostaju za Yanksima 20 titula (kao i Rangersi za Habsima) i da su nevažan faktor u MLB-u. Takve konstatacije može sebi dopustiti samo sportski analfabeta. Pa i Bruinsi do prije dvije godine nisu osvojili titulu punih 40 godina, a da je tad neko spomenuo ovo što ti spominješ za Rangerse ti bi prvi reagovao. Zar ne vidiš nekonzistentnost u svojoj priči.

Naravno ja nisam tu sad Rangerse i Knickse usporedio sa nekim lottery timovima

.DukeOfWellington je napisao/la:Da ne pričamo o tome da od ove godine NY ima po dva kluba u sve četiri lige, a uskoro i u fudbalu. To je zato što ima veći potencijal za takvo nešto od Bostona, i ne vidim nikakav razlog da se to ne uvaži
Jedini potencijal tu je broj stanovnika, te stoga imaju po dva kluba, što je i sasvim logično jer imaju veliko tržište i fan bazu koja može pokriti sve te klubove upravo zbog broja stanovnika NY-a koji je puno veći od Bostona, ali ipak to ne mijenja činjenicu da nema uspjeha u zadnje vrijeme kao Boston.
Time je uspjeh Bostona još veći, jer je manji grad, sa manjim brojem stanovnika, dakle potencijalna fan baza i mogućnost ulaganja je manja

Poštujem i ja tradiciju klubova iz NY-a (ne baš svihDukeOfWellington je napisao/la:Za razliku od vas dvojice, ja poštujem tradiciju drugih klubova, pa tako i bostonskih. Ali kad neko dođe ovdje i kaže "Bruinsi moraj osvojit' titulu jer to je Boston Strong, najjači sportski centar", il nešto tako, ne sjećam se tačno, onda je moja reakcija logična. Kao prvo, i da je najjači centar (a nije) to ne može biti nikakav razlog za osvajanje SC-a. Mislim ne mogu da vjerujem da moram nekome objašnjavati nesmisao ove konstatacije.

A to što navodiš nisam ja izjavio i naravno da Bruinsi ne moraju osvojiti titulu, niti je to neki razlog zbog koga bi je mogli osvojiti, tako da na to možeš replicirati tome ko je to napisao

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tvoj post je jednosmjeran i ne doprinosi popularizaciji sporta u širem kontekstu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
1;0000000 HAJMOOOO TRPAJ BOLJI SMO
.. BOLJE SMO I OTVORILI TEKMU IMALI SMO JEDNu odlicnu priliku prazan gol
... I OVAJ PENAL STO SU bOSOTNU POKLONILI CCCCCCCCCCCCC

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne sekiraj se
Samo da je još jedan zabiti
(Bošnji nikada dosta
)
Uvijek strašna 1\4 i onda raspad kasnije. Valjda neće i noćas.

Samo da je još jedan zabiti

Uvijek strašna 1\4 i onda raspad kasnije. Valjda neće i noćas.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate evo ti dobar streem ..ja ne gledam na ovom ali vidim da je super ako vec nemas ebiga 
http://popstreams.eu/stream2.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://popstreams.eu/stream2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Imam na tv-u direktan prenos 

Kako retardiran gol primiš 10 sekundi prije ulaska kažnjenog igrača. Ne mogu vjerovati

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ej ne mogu da vjerujem d smo primili opet ovko gol ahahahha..pa eemu mater kako ne mozes izbiti pack ebem ti majku ti ebem gledja gola ebem mu sve .... A VALA I Crawford ides i ti u pm
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hajde sad taj penal iskoristite ebem vam mater vise
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa Keith sto ga diras ba sta je mogo sam pa sto ga diras ides u pm svoju...joj kakvi smo mi idioti to je cudo jedno majkemi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.