i jos 90% budala ko i mi ga ne gotivi i sad se vas 10% dignite tuzite nas ahahahahaGreivis je napisao/la:Lakers and Bulls fans hate Lebron, nothing new here guys.
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ono sinoc je sramotno pokraden je San Antonio u 2 kljucna navrata dakle onaj prezadnji napad i sutanje trice oba puta je bio cisti faul, ja znam da sudije izbjegavaju da se ovakve utakmice ne rijesavaju slobodnim bacanjem ali pravilo je pravilo zbog cega sviras faule onda drugoj ekipi cim taknu gospodicu labron??? daj ba ono je kradja eto im titula treba bojkotovati 7mu tekmu
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
LBJ jedini igrac u historiji NBA da ima triple double a da narod kaze da je imao losu tekmu
Mrznja tjera ljude u zabludu djece mi

Tocno.alemsa je napisao/la:LBJ jedini igrac u historiji NBA da ima triple double a da narod kaze da je imao losu tekmu![]()
I ne znam odakel to sve . To se sve događa miljama daleko da bi mi mrzili nekoga tako. Mrzis mozda igrace najveceg rivala, njihove navijace, ali daleko je to od mene da bi nekog mrzio. Prvenstveno uzivam u kosarci. A ovo ostalo..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Cepi1981 je napisao/la:Ono sinoc je sramotno pokraden je San Antonio u 2 kljucna navrata dakle onaj prezadnji napad i sutanje trice oba puta je bio cisti faul, ja znam da sudije izbjegavaju da se ovakve utakmice ne rijesavaju slobodnim bacanjem ali pravilo je pravilo zbog cega sviras faule onda drugoj ekipi cim taknu gospodicu labron??? daj ba ono je kradja eto im titula treba bojkotovati 7mu tekmu
3 koraka gauchoa, ne mogu biti faul

@Lillard
Ma i ovdje ti je isto, dosta raje koja zivi ovdje i Ameri govore isto los bio, sjebo 3 zadnja napada, Allen ga izvuko inace bi zijanili, a to sto ih je lik sam vratio u tekmu i sto je imao triple double nista. Samo se zadnje 3 minute pamte kad je LBJ u pitanju
Ma i ovdje ti je isto, dosta raje koja zivi ovdje i Ameri govore isto los bio, sjebo 3 zadnja napada, Allen ga izvuko inace bi zijanili, a to sto ih je lik sam vratio u tekmu i sto je imao triple double nista. Samo se zadnje 3 minute pamte kad je LBJ u pitanju
Za jednu partiju iste kvalitete nikako ne mogu biti isti komentari za Jamesa i npr. Chalmersa.alemsa je napisao/la:LBJ jedini igrac u historiji NBA da ima triple double a da narod kaze da je imao losu tekmu![]()
Ako kazem da je njegova partija od sinoc nije maestralna onda tu i mislim na njegov nivo...normalno da bi napisao da je odlicna da je djelo N.Cole-a ili M.Chalmersa.
Ako pogledamo Jamesa kroz kompletnu ovu sezonu mislim da je jasno da njegove najslabije partije dolaze u ovoj seriji protiv Spursa...ne znaci da su to katastrofalne igre ali jos su manje na nekom nivou najboljih igraca ikad...a valjda je to ono cemu on tezi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Koliko je sinoc slobodnih sutnuo?..nije imao losu tekmu ali cinjenice su da je zijanio 2 lopte gdje ga je spasio allen I tackaalemsa je napisao/la:LBJ jedini igrac u historiji NBA da ima triple double a da narod kaze da je imao losu tekmu![]()
Miamia je u igru su vratile tri trojke Miller Batier I chalmers I James je uradio svoje sto se od njega ocekuje
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:Koliko je sinoc slobodnih sutnuo?..nije imao losu tekmu ali cinjenice su da je zijanio 2 lopte gdje ga je spasio allen I tackaalemsa je napisao/la:LBJ jedini igrac u historiji NBA da ima triple double a da narod kaze da je imao losu tekmu![]()
Miamia je u igru su vratile tri trojke Miller Batier I chalmers I James je uradio svoje sto se od njega ocekuje
uvjek netko drugi odigra dobro,to i sam znas..Sinoc ponovo nije bilo wadea

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 19 jun 2013, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
I sta: zato sto on tezi da bude najbolji ikada (ako mu je to uopste i cilj), odjednom lestvica za njega treba da bude u nivou najboljih godina 1 Wilta Chamberlainaadnan24 je napisao/la: Za jednu partiju iste kvalitete nikako ne mogu biti isti komentari za Jamesa i npr. Chalmersa.
Ako kazem da je njegova partija od sinoc nije maestralna onda tu i mislim na njegov nivo...normalno da bi napisao da je odlicna da je djelo N.Cole-a ili M.Chalmersa.
Ako pogledamo Jamesa kroz kompletnu ovu sezonu mislim da je jasno da njegove najslabije partije dolaze u ovoj seriji protiv Spursa...ne znaci da su to katastrofalne igre ali jos su manje na nekom nivou najboljih igraca ikad...a valjda je to ono cemu on tezi.

"Velika trojka" Miamija je mit, jer i Wade i Bosh igraju daleko ispod svog nivoa, pa sve spada na ledja Jamesu. A istini za volju, on nikada nije ni bio top u pogledu mentalne snage. Sto ne znaci da nije igrac koji je toliko iznad konkurencije, da se od Jordana na ovamo nije pojavio neko takav.
Ne mora on imati 50 poena i 23 skoka...moze dati 30 poena i 5 asistencija ali da jednostavno odigra bolje.MaGiCa je napisao/la: I sta: zato sto on tezi da bude najbolji ikada (ako mu je to uopste i cilj), odjednom lestvica za njega treba da bude u nivou najboljih godina 1 Wilta ChamberlainaOno kao 50 ppg, 23 rbs i tome slicno...
Ja kol'ko znam jedna od najvecih vrlina Jamesa koja se vec godina forsira od strane njegovih navijaca je ta da on svoje saigrace cini boljima...ako jos pogledamo ta imena Wade-a i Bosha onda ne vidim u cemu je problem.MaGiCa je napisao/la:"Velika trojka" Miamija je mit, jer i Wade i Bosh igraju daleko ispod svog nivoa, pa sve spada na ledja Jamesu. A istini za volju, on nikada nije ni bio top u pogledu mentalne snage. Sto ne znaci da nije igrac koji je toliko iznad konkurencije, da se od Jordana na ovamo nije pojavio neko takav.
Sto se tice posljednje recenice jasno je da se ne slazemo ali tu je sve receno.
Pa i cini suigrace boljimadnan24 je napisao/la:Ne mora on imati 50 poena i 23 skoka...moze dati 30 poena i 5 asistencija ali da jednostavno odigra bolje.MaGiCa je napisao/la: I sta: zato sto on tezi da bude najbolji ikada (ako mu je to uopste i cilj), odjednom lestvica za njega treba da bude u nivou najboljih godina 1 Wilta ChamberlainaOno kao 50 ppg, 23 rbs i tome slicno...
Ja kol'ko znam jedna od najvecih vrlina Jamesa koja se vec godina forsira od strane njegovih navijaca je ta da on svoje saigrace cini boljima...ako jos pogledamo ta imena Wade-a i Bosha onda ne vidim u cemu je problem.MaGiCa je napisao/la:"Velika trojka" Miamija je mit, jer i Wade i Bosh igraju daleko ispod svog nivoa, pa sve spada na ledja Jamesu. A istini za volju, on nikada nije ni bio top u pogledu mentalne snage. Sto ne znaci da nije igrac koji je toliko iznad konkurencije, da se od Jordana na ovamo nije pojavio neko takav.
Sto se tice posljednje recenice jasno je da se ne slazemo ali tu je sve receno.
Redovno dijeli 7+ asitencija, sinoc 11.
Redovno vodi loptu pomjesa odbranu pa da Allenu, Milleru, Mariju ili Battieru samom loptu.... Samo je fazon sto James nije dobar lik u ocima medija i navijaca i to zbog drugih stvari, tako da su mu kosarkaske sposobnosti ne bitne, i da mu se samo traze i gledaju greske. Pa sinoc da je Durant imao onakvu tekmu, nista vise, samo totalno identicnu tekmu, danas bi bio najbolji igrac lige bez dileme, i taj triple double bi bio jedno od najboljih stvari koje su vidjenje posljednjih godina.
A razlozi zasto se James ne voli su: Bryant, Jordan i The decision.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- SaltCityAttack
- Kontakt:
..Greivis je napisao/la:A razlozi zasto se James ne voli su: Bryant, Jordan i The decision.
King,gluma, arogantnost I td pored nabrojanog

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Flopping, pizdarenje i zaebavanje Dallasa.Greivis je napisao/la:A razlozi zasto se James ne voli su: Bryant, Jordan i The decision.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Arogantniji je bio Jordan, to se zna. A i Kobe je mjera za aroganciju. Ne pisi gluposti. Zna se sto ga mrzis.
Ovom malom i mogu povjerovati da su ovo razlozi, al kod navijaca Lakersa i Bullsa je sve jasno.
Ovom malom i mogu povjerovati da su ovo razlozi, al kod navijaca Lakersa i Bullsa je sve jasno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Hoce li ovog neko banovati ili da trazimo nekog da hakuje profil monologu pa on to odradi za nas??
Na ovom forumu se vode onom "Svako ima pravo na moje misljenje", a posto se misljenje vecine ne poklapa sa ovim ljubiteljima jamesa, to ispada da nase misljenje nije u redu... sta nekog boli qrac sto neko mrzi jamesa i otkud tebi pravo da govoris nekom zasto ga mrzi??

Na ovom forumu se vode onom "Svako ima pravo na moje misljenje", a posto se misljenje vecine ne poklapa sa ovim ljubiteljima jamesa, to ispada da nase misljenje nije u redu... sta nekog boli qrac sto neko mrzi jamesa i otkud tebi pravo da govoris nekom zasto ga mrzi??
Prvo, nisam ljubitelja Jamesa.
Drugo, neke stvari su ocigledne.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zamisli da Carmelo ima navu gradju st bi tek bio?.. ..ili zamisli sta bi tek eto LBRON bio da ima njegovu reativnostGreivis je napisao/la:Prvo, nisam ljubitelja Jamesa.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.