Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Jel se moze naknadno pozvati ?
Mojih 12;
Zack Wrigth - KK Spartak Sankt Petersburg
Muhamed Pašalić - KK Aris Solun
Nemanja Gordić - KK Partizan MTS
Nihad Đedović - BC Alba Berlin
Marko Šutalo - KK Široki WWIN
Ante Mašić - KK Cedevita
Dalibor Peršić (ako ne moze)/Miralem Halilović - KK Zagreb
Mirza Teletović - Brookly Nets
Edin Bavčić - BC Kaod
Nedžad Sinanović - BC Blancos de Rueda Valladolid
Elmedin Kikanović - BC Enisey
Andrija Stipanović - BC Vanoli Cremona/Jusuf Nurkić - KK Cedevita
Znaci klasik postava sa 3 playa , meni dilema jedino dal ce Persic biti spreman ?
i Stipanovic ili Nurkic
al vjerovatno ovaj prvi , ne bi ga zvao zbog sparingovanja.
Podzrat ce se repka (i to sa tribina) , al od silnih najava Sutalo i Stipanovic nisu to..
Mojih 12;
Zack Wrigth - KK Spartak Sankt Petersburg
Muhamed Pašalić - KK Aris Solun
Nemanja Gordić - KK Partizan MTS
Nihad Đedović - BC Alba Berlin
Marko Šutalo - KK Široki WWIN
Ante Mašić - KK Cedevita
Dalibor Peršić (ako ne moze)/Miralem Halilović - KK Zagreb
Mirza Teletović - Brookly Nets
Edin Bavčić - BC Kaod
Nedžad Sinanović - BC Blancos de Rueda Valladolid
Elmedin Kikanović - BC Enisey
Andrija Stipanović - BC Vanoli Cremona/Jusuf Nurkić - KK Cedevita
Znaci klasik postava sa 3 playa , meni dilema jedino dal ce Persic biti spreman ?
i Stipanovic ili Nurkic
al vjerovatno ovaj prvi , ne bi ga zvao zbog sparingovanja.
Podzrat ce se repka (i to sa tribina) , al od silnih najava Sutalo i Stipanovic nisu to..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Aha, misteriozno nestao.Raul_64 je napisao/la:Za razliku od nas , neki su znali za "24"-og igraca..
isto mi je bedak za Savovica.

Ne treba previse gledati u proslost...Okrenuti se buducnosti, ulagati u mladje i gledati da ih zadrzimo.....Ovi sto su ostali pokusati sve da ih izvucemo i naravno ne se vise spustati na zemlju kao u slucaju "Savovic"...
Sto se mene tice ja bi u Slo poveo Nurkica 100% a mozda i ostale ove mladice, da pravimo ekipu i okosnicu za buducnost, sada nam se masa stvari mora poklopiti da bi prosli ovako jaku skupinu, treba gledati na buducnost.
Sto se mene tice ja bi u Slo poveo Nurkica 100% a mozda i ostale ove mladice, da pravimo ekipu i okosnicu za buducnost, sada nam se masa stvari mora poklopiti da bi prosli ovako jaku skupinu, treba gledati na buducnost.
-
- Kontakt:
Sastav OK, ali smeta mi sto su se najavljivala neka lijepa iznenadjenja (tu ne ubrajam nove dresove i navijacke rekvizite) i krio taj famozni 24. igrac, da bi na kraju bez ikakvog objašnjenja iščitala se imena i to je to. Pa je li iko na toj konferenciji mogao pitati šta je sa tim igračima, čisto da znamo. Nije mi krivo sto ih nema, savez je i bez toga napravio dobar posao, ali nema potrebe da se onda loži raja.
Treba sada dobro odraditi pripreme i spremiti se za Latviju. Ja i dalje vjerujem u ove momke i znam da će neki igrati i preko svojih sposobnosti i očekivanja.
Treba sada dobro odraditi pripreme i spremiti se za Latviju. Ja i dalje vjerujem u ove momke i znam da će neki igrati i preko svojih sposobnosti i očekivanja.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mene je obradovala vijest sto nema Savovica..yebes igraca ako ga molis..i yebes igraca ako ne osjeca svoju drzavu BiH..takvi nam ne trebaju
http://sportsport.ba/bh_kosarka/teletov ... rno/107390" onclick="window.open(this.href);return false;
24 igrac je tu , mozda ne za E.P ali kada se sve sredi po propisima bice dostupan za dalje Kosarkaska Reprezentacija izvor
Ne znam vidim da su neku cuda ocekivali ali to je to ljudi bolje od ovog nemamo odnosno imamo fiba i papiri ti su sr*nje zesce
24 igrac je tu , mozda ne za E.P ali kada se sve sredi po propisima bice dostupan za dalje Kosarkaska Reprezentacija izvor
Ne znam vidim da su neku cuda ocekivali ali to je to ljudi bolje od ovog nemamo odnosno imamo fiba i papiri ti su sr*nje zesce
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
-
- Kontakt:
Hocemo li dobit šta keša, što smo na ovom EP ?
http://sportsport.ba/bh_kosarka/necu-tr ... iju/107396" onclick="window.open(this.href);return false;
Dufresne je napisao/la:Znaci, nece Savovic protiv "svojih" da igra na EP...Dobro, on je se relativno osigurao za minimalno slijedecu sezonu, ako ne odradi transfer u neki jaci klub, Zvezda igra EL, tako da mu znojenje preko ljeta ne treba...
![]()
Nas Edo ce odraditi stvar...
Samo me interesuje, gdje je 24. igrac?![]()
Fino je vidjeti Juku i Vrabca na spisku...
16 igrača,nema 24. igrača
Nemam sad vremena, ali iz razgovora sa selektorom mi je rekao da ce Gorda sigurno ici na dva. Nihad se vjerovatno pomjera na tri, tako da ce Persa tesko u Sloveniju. Sutalo ce biti vjerovatno back-up Gordi. Sto se tice unutrasnje linije, nisam citao izvjestaje sa medija, ali Aco je decidno rekao sljedece u slucaju da Sinanovic ne bude spreman Nurkic ce uskociti, trebalo bi sa Nedzadom biti sve ok.
Ima tacnu viziju kao pred kvalifikacije i ja mu vjerujem
Highlight konferencije je bio kada je Mirza iskulirao Adisa sa OBN - a
Vise o svemu kasnije, kad dodjem kuci...
Ima tacnu viziju kao pred kvalifikacije i ja mu vjerujem

Highlight konferencije je bio kada je Mirza iskulirao Adisa sa OBN - a

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sta je to bilo ??neno#4 je napisao/la:Nemam sad vremena, ali iz razgovora sa selektorom mi je rekao da ce Gorda sigurno ici na dva. Nihad se vjerovatno pomjera na tri, tako da ce Persa tesko u Sloveniju. Sutalo ce biti vjerovatno back-up Gordi. Sto se tice unutrasnje linije, nisam citao izvjestaje sa medija, ali Aco je decidno rekao sljedece u slucaju da Sinanovic ne bude spreman Nurkic ce uskociti, trebalo bi sa Nedzadom biti sve ok.
Ima tacnu viziju kao pred kvalifikacije i ja mu vjerujem![]()
![]()
Highlight konferencije je bio kada je Mirza iskulirao Adisa sa OBN - a![]()

gdje si vidio kako izgledaju novi dresovi, de ako moze slika ili link..., zaista sam trazio, ali nisam mogao pronaci...kokakolas je napisao/la:Haj barem su dresovi mrak
mrsic07 je napisao/la:gdje si vidio kako izgledaju novi dresovi, de ako moze slika ili link..., zaista sam trazio, ali nisam mogao pronaci...kokakolas je napisao/la:Haj barem su dresovi mrak

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Kad je prva prijateljska ?
Jel moze neko staviti spisak prijateljskih

Operacija "Eurobasket u Sloveniji" zvanično počinje 18. jula, za kada je zakazano okupljanje reprezentativaca u Sarajevu. U glavnom gradu BiH će boraviti sedam dana prije odlaska na pripreme u Kranjsku Goru u Sloveniji.VGS je napisao/la:Kad je prva prijateljska ?
Prije samog početka prvenstva, košarkaški Zmajevi će odigrati nekoliko jakih pripremnih utakmica u Sloveniji protiv domaćeg tima, Gruzije i Rusije. Nakon toga, reprezentacija se vraća u Sarajevo, odakle će otići na turnir u Njemačku, gdje će odmjeriti snage sa reprezentacijama Grčke, Makedonije i domaćina Njemačke.
Nakon toga, izabranici Ace Petrovića putuju u Grčku, kako bi učestvovali na turniru zajedno sa Litvanijom, Italijom i Grčkom.
Poslije ovog turnira, planiran je povratak u Sarajevo, odakle će Zmajevi poletjeti prema Sloveniji u kojoj će prvu utakmicu u okviru Eurobasketa igrati protiv Latvije u dvorani Podmezakla u Jesenicama.
Na pripreme će kasniti Zack Wright, koji je zakazao vjenčanje, ali će se odmah nakon toga priključiti reprezentaciji.
Federalna prenosi evropsko prvenstvo UZAS JEB*M MU MATER ko li ce biti komentator ne daj boze Boris Bilic

Bolje i on nego kosarkaski magovi Dragisa Corsovic i onaj dr. papan sto je malo podeblji.... Sto je bio u studiju sa Ivanom Vidmar na zadnjem prvenstvu.... ne znam kako se zove.... Dvije najvece sportske neznalice.....MT3 je napisao/la:Federalna prenosi evropsko prvenstvo UZAS JEB*M MU MATER ko li ce biti komentator ne daj boze Boris Bilic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mada je i Bilic katastrofalan....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo uljeza koji ce komentarisati ...
trenutno na svrsava na Neymara

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Otkud ti da je on na FTV
...btw Velid je dr. za ove sa FTV-a

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Ponos Torina
- Kontakt:
sve su to ista g.o.v.n.a
poetna je u tome da su komentatori na Bht-Ftv uzasni,katastrofa ali im niko nista ne moze niti ih mogu zamjeniti...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beledija, Dinhooo, Hansestadt, InatSilniBosanski, inzomni, Lekqqq1921, Mostarska, MrPink i 57 gostiju.