Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ovaj zeleni kadar uvijek serucka nešto 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
i on nadje ovu lijevu temu na koju sam ja slucajno naletio poslije nekoliko godina od kad pisem na forumu da bi kritikovao nam smisao za humor.LBJ MVP je napisao/la:Ovaj zeleni kadar uvijek serucka nešto

halo momciluko reci to Seu u lice ako smijes:

Hajde jednom nekad pisat te gluposti za Kolasinca, ali ako ti je bas svaki post taj "humor" onda si fakat bolestan ili retardiran. I s tim glupostima ste unistili podforum repke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- RandyMarsh
- Kontakt:
Kao prvo momčiluko, kol'ko znam tema "Sead Kolašinac" nije podforum repke nego podforum "ostalog", a administracija ako želi jednim korakom može riješiti problem. Neka postojećoj temi dodaju sufiks "Rušilac", a na pod-temi reprezentacije otvore novu temu "Sead Kolašinac" gdje će biti zabranjeno praktikovanje štovanja i obožavanja Sea i njegovog poslanika majstora, a gdje će se književnim b-h. jezikom pričati o Seadu Kolašincu i gdje se ne mora nužno misliti na Sea, i koji će služiti isključivo za informacije o Kolašincu i iznošenje mišljenja objektivnih "stručnjaka" o njegovoj igri u Šalkeu ili eventualno u repki.
Eto zbog tebe moradoh i ja skrenut s pravog puta haman nije mi dobro.
"Mislim na Sea, dakle postojim." - Rene Dekart
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nemamo svi isti smisao za humor, nek se raja zaje*ava kako hoće i koliko hoće.
Ne moraju svima iste stvari biti smiješne bože dragi
Ako vam to nije smiješno ni zanimljivo , samo pređite preko toga a nemojte se svaki drugi post preseravati oko toga.

Da vi drzite te svoje gluposti na temi Kokosinjca, bilo bi to super. Ali isti spam radite na svakoj temi. Evo i ovdje ste poceli.RandyMarsh je napisao/la:Kao prvo momčiluko, kol'ko znam tema "Sead Kolašinac" nije podforum repke nego podforum "ostalog", a administracija ako želi jednim korakom može riješiti problem. Neka postojećoj temi dodaju sufiks "Rušilac", a na pod-temi reprezentacije otvore novu temu "Sead Kolašinac" gdje će biti zabranjeno praktikovanje štovanja i obožavanja Sea i njegovog poslanika majstora, a gdje će se književnim b-h. jezikom pričati o Seadu Kolašincu i gdje se ne mora nužno misliti na Sea, i koji će služiti isključivo za informacije o Kolašincu i iznošenje mišljenja objektivnih "stručnjaka" o njegovoj igri u Šalkeu ili eventualno u repki.
- RandyMarsh
- Kontakt:
Dobro izvinjavam se za ovo "momčiluko", a sve ostalo sam ozbiljno mislio, a ako zbog nemogućnosti razumijevanja rečenicu sa više od 10 riječi smatraš spamom, onda nije problem u meni ili kako ti reče u "nama".
Ti si i dobar, barem si orginalan sa ovim slikama. A ovi ostali samo kopiraju majstora. Nije on vise bio zanimljiv, a ne oni.
Opraste sestre mi ... 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
smoriste više s ovim SEO, sta vam je ba 

To sto je nekima smijesno ili ne, njihovo pravo.
Momci ovo pisu iz ciste ljubavi prema Seu, mozda je malo nacin na koji se izrazavaju cudan, ali sta se moze.
Momci ovo pisu iz ciste ljubavi prema Seu, mozda je malo nacin na koji se izrazavaju cudan, ali sta se moze.
ma raja se loma zayebava i to je to. i to ce proci.
ako cemo o majstorovim nasljednicima, niko ga ne skida ko vikk.
dakle, vikk-a za majstora.

ako cemo o majstorovim nasljednicima, niko ga ne skida ko vikk.

dakle, vikk-a za majstora.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Consigliere
- Kontakt:
Tema Arsenala (a koga drugog
)

chily-rz je napisao/la:Tu je chily brat,place a suza nema,toplotni val se sprema,izgorio po ledjima pa mi treba krema,za mene nema dilema,Poljak je promaja a Began krema al sto jest jest ,visoka mu je cjena..Richard je napisao/la:
gdje je ovo chily, koji je ono brat kunem ti se, oplako sam mu ona 2-3 dana kad je pisao napušen![]()
Sutra zoru varam,na baustelu moram a nisam nesto horan,minuta kao sat a sat kao dan,tesko je biti pribran a da nisam Higauicnog fan to vec odavno znam,tjesi me sto nisam sam eh kako bi nam fino dosao jedan Philip Lahm..
Samo jos kod nas, vjeciti talenat se gleda kao spas,jucer Denilson,danas Ramiz,sutra neko treci i opet po novu titulu kreci,radujem se sreci u hedu cu je steci,moram ici leci al nema sna da me lijeci..
Jedno je pod must,in Wenger we trust..
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Treb'o si spomenuti i ono pjevanje na Arsenalovoj temi (nije ni ono davno bilo, a isti autor
)

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, ne citam temu Asenala. Slucajno naletio sinoc.anonimni je napisao/la:Treb'o si spomenuti i ono pjevanje na Arsenalovoj temi (nije ni ono davno bilo, a isti autor)

Fit Tony: I keep my friends close...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, dobra ideja, ali ja imam bolju.RandyMarsh je napisao/la:Kao prvo momčiluko, kol'ko znam tema "Sead Kolašinac" nije podforum repke nego podforum "ostalog", a administracija ako želi jednim korakom može riješiti problem. Neka postojećoj temi dodaju sufiks "Rušilac", a na pod-temi reprezentacije otvore novu temu "Sead Kolašinac" gdje će biti zabranjeno praktikovanje štovanja i obožavanja Sea i njegovog poslanika majstora, a gdje će se književnim b-h. jezikom pričati o Seadu Kolašincu i gdje se ne mora nužno misliti na Sea, i koji će služiti isključivo za informacije o Kolašincu i iznošenje mišljenja objektivnih "stručnjaka" o njegovoj igri u Šalkeu ili eventualno u repki.
Trajno vas banovati i onda dočekivati nakon što se po 10. put prijavite na forum. Šta misliš?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- RandyMarsh
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: RandyMarsh, dana/u 21 jul 2014, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Tema ljubavCautinho je napisao/la:Do koje godine se dize sam od sebe?