[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad' cemo trcat' ?Richard je napisao/la:Ma isti mi racku, il bio FOURTHOFFICIAL il Richard, koja je razlika
Ima l' raje ? Kol'ko je piva gore ?Evolution87 je napisao/la:'esam buraz, strasno bilo
ali sam izgorioo uzas
ma jeste puno bilo, a za pivu ne znam nisam pio danasfsdghdsfs je napisao/la:Ima l' raje ? Kol'ko je piva gore ?Evolution87 je napisao/la:'esam buraz, strasno bilo
ali sam izgorioo uzas
p.s. namazi se jogurtom .
Cuj nisi pio .Evolution87 je napisao/la:ma jeste puno bilo, a za pivu ne znam nisam pio danasfsdghdsfs je napisao/la:Ima l' raje ? Kol'ko je piva gore ?Evolution87 je napisao/la:'esam buraz, strasno bilo
ali sam izgorioo uzas
p.s. namazi se jogurtom .
Da nisi malo rano ostavio ? Ja cu 15. dana prije i onda lagano 15. dana poslije Bajrama nova sezona .Evolution87 je napisao/la:rek'o sam da ne pijem dok ne prodje ramazan, zato je zeMskih bilo
Ma sto prije bacim to bolje.fsdghdsfs je napisao/la:Da nisi malo rano ostavio ? Ja cu 15. dana prije i onda lagano 15. dana poslije Bajrama nova sezona .Evolution87 je napisao/la:rek'o sam da ne pijem dok ne prodje ramazan, zato je zeMskih bilo![]()
Je l' se zbarilo sta ?
Ma pametno .Evolution87 je napisao/la:Ma sto prije bacim to bolje.fsdghdsfs je napisao/la:Da nisi malo rano ostavio ? Ja cu 15. dana prije i onda lagano 15. dana poslije Bajrama nova sezona .Evolution87 je napisao/la:rek'o sam da ne pijem dok ne prodje ramazan, zato je zeMskih bilo![]()
Je l' se zbarilo sta ?
A zbario sam jednu malu, dobra pravo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.