FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

radebl
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la radebl » 02 dec 2009, 13:31

aaa sjecas se koliko smo puta pjevali ra-spu-diic bo-ris na-na-na....ras pu dic boris... ;)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 dec 2009, 13:38

Dobro njemu se pjevalo zato što je jedan od nas, ali on je taj koji će staviti glavu tamo gdje većina sklanja nogu, očekivao sam da će Stojan Vranješ biti takav, ali nije čak ni blijeda sjenka Bokina...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 dec 2009, 13:42

Ljudi,da nisam nesto propustio,je li mozda u toku neka manifestacija "Dani Sarajeva u Banjaluci",ili nesto slicno?

Prije sest dana bili rukometasi Bosne,pa Fk Sarajevo,pa u nedjelju Nele Karajlic,Kusturica,sutra Halid Beslic :D

Svi puni utisaka o Banjaluci,gostoprimstvu,atmosferi,a uzimaju nam ili bodove ili pare (od ulaznica),he,he,dobra im je spika :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 dec 2009, 14:11

Borik prima od 4000-5500 ljudi,zavisi koja je manifestacija u pitanju,mada postoji urbana legenda da je rekord dvorane oboren pocetkom osamdesetih kad je gostovala Azra sa albumom "Ravno do dna",kazu bilo 11 000 ljudi...kako,ne znam....

Naravno da nam treba veca dvorana i nova,komforna,ali ne moze doci na red od audija,zgrada vlade,aviona za vladu,raftinga i slicnih "vaznijih" stvari...

@VB 1987,mislim da treba i Vuleta Trivunovica pomenuti da bi nam dosao kao kec na desetku....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 dec 2009, 14:16

sugava cetveromjesecna pauza ce uciniti da se nema o cemu pisati,bar tamo do januara dok ne pocne prelazni rok,zato malo i ovakve suplje price nije na odmet,cisto da se druzimo, da ne zamre tema......

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 02 dec 2009, 14:19

al gotivno je sto prvih 6 ekipa ima sanse za titulu,i sve je jos otvoreno...siroki ima laksi raspored,borac vise utakmicu kod kuce...sarajevo dize formu...zeljo-zrinja-uvijek u samom vrhu... :D postali smo zanimljiviji od švaba
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 dec 2009, 14:24

ja razumijem radeta jer cim nesto napise na temi fk sarajevo,odmah se javi neki specijalac i tjera ga sa teme....ali mi smo ipak tolerantniji....

lešinar

Post Postao/la lešinar » 02 dec 2009, 15:04

[quote="VB 1987"]Evo ja cu poslije kraceg vremena da odgovorim oko tih koji su igrali u borcu, a da bi nam dobro došli.......

Dakle, jedan od onih koji bi nam bio pojačanje, svakako je Vladan Grujić, bio je sa sinom i u nedelju na utakmici, dakle on je vrlo blizu povratka i sigurno je da će nam biti pravo pojačanje...

Maleta, neznam kako je trenutno sa njim u Koblencu, ali ako bi se vratio definitivno bi nam bio najveće pojačanje...

Šmanja je u svakom slučaju jači golman od Starčevića,

Boka Raspudić, šta reći nego borac bez mane i straha, mogao bi da zamjeni Lea Ćorića, koji je od svih naših igrača najbliži odlasku...

Tein, odličan igrač, ali mislim da su godine učinile svoje...

Kara, neznam kako bi se uklopio u ekipu, ali znam da je ljudina od čovjeka...

Mačkić, prema mojim info, mislim da je ostavio fudbal zbog problema sa srcem, ali u to nisam siguran...

Puza, e sad, oko ovoga će se podići najveća buka, ali realno i ruku na srce, on je dva puta bolji igrač od Žare i to je po meni dovoljno... sve ostalo o njemu sam već rekao...

To su igrači koji su igrali u Borcu, a mogli bi nam biti interesantni kao pojačanja (eventualna), a o igračima koji će sa strane doći u klub ove zime, e o tome ćemo tek čuti...

Malo kasnije ću napisati nešto više o igračima koji su ove jeseni nosili dres Borca... malo opširnije ako mi to dozvolite naravno...[/quote]

Odličan post brate svaka čast!Dozvoljavamo naravno ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2009, 15:18

mackic se oprostio nakon teske povrede koljena i vise ne igra fudbal nazalost :( ..prema informacijama radi kao neki trener u nekom od banjaluckih klubova....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 02 dec 2009, 16:39

" ¥ " ", &, $, ", ?. ;)
"" ПУТ ""

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 02 dec 2009, 20:04

evo jedan fin navijacki klip
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 02 dec 2009, 20:10

EastStand je napisao/la:" ¥ " ", &, $, ", ?. ;)
ko su tadija i djukanovic msm mozes mi ih malo opisati ;)
TREĆI PUT ČASTIMO

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 dec 2009, 20:21

borac_sampion je napisao/la:
Bojan Tadić, igrao u BSK, Zagrebu, poa onda u Borcu, nakon toga otišao u Koazaru iz Gradiške, a onda u Iran kod Smileta, igra na poziciji centralnog veznog ili prednjeg veznog, nešto poput Klibija, visok jak i dovoljno brz, jak na lopti, ali kako bi se rekklo promaja u glavi...

Đukanović, u Borac došao iz Sloge Doboj, reklo bi se dobar gol igrač, ali kad od njega očekuješ da eksplodira i da zabija golove kao na traci, on nestane, propadne, jednostavno veoma sličan Rikanoviću, nema tačnog odgovora šta mu se desi, slučaj za psihologa, a kažu da su ga uništile "voćkice", oni koji ga poznaju znaće o čemu je riječ, a kažu da je to u Iranu zabranjeno, pa onda često skokne kući u Doboj na rekreaciju...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 02 dec 2009, 20:22

borac_sampion je napisao/la:
Slaviša Djukanović trenutno igra za dobojsku Slogu.Vratio se ljetos iz irana gdje je odradio polusezonu a igrao je ranije u Borcu, prije 2-3 sezone u PL.Bio je ubjedljivo najbolji strijelac prve lige RS prije 2 sezone(kad je borac bio prvak). A koliko sam ja upucen borac ga je ranije zvao da se vrati, ali nista od toga...covjek ima stalan posao u doboju + sto dobija neku crkavicu od kluba.

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 02 dec 2009, 20:45

A to za ''voćkice'' je tačno...takodje redovan je gost dobojskih kafana.Ja sam misljenja da on nije igrač za Borac, njegov najvisi domet trenutno je prva liga.Mislim da se oni koji prate Borac sjecaju utakmice u prvoj ligi protiv Sloge kada ja Đukanović dao Borcu 2 ili 3 gola(od toga jedan sa tridesetak metara iz slobodnjaka).Borac je tada dobio utakmicu 5:3.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 dec 2009, 21:10

ta utakmice, je bila uz jak vjetar pa je tako i zabio taj gol...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 02 dec 2009, 22:18

a sta mislite o Draganu Benicu ? Dok je bio u Borcu dobro je igrao,bio je mislim cak i najbolji strijelac lige ,trenutno igra u BSK-u...pOZz
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 02 dec 2009, 22:23

Не ' & " " на ' " & " (" ? ", а $ 70% ? са ? :D ). ? се...

? " $ $ " ? & ? $.
"" ПУТ ""

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 02 dec 2009, 23:49

EastStand je napisao/la:Не ' & " " на ' " & " (" ? ", а $ 70% ? са ? :D ). ? се...

? " $ $ " ? & ? $.

' " $ " $ $ ? , ? & пара ...!!!Јесте он $ " , то све " , ? " 30 " & $ , & $ ' " $ $ " , " ју ", а те паре & " ? за њега , ' се $ " $ " , " " се / ? у & , " % ? нпр " ... !!!

" $ " АЈ & АЈ ? & :mrgreen:
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 dec 2009, 00:23

Ljudi,hajmo spavati....prvo jedan govori da je Benic prestar,i da bi valjalo dovesti Spalevica (koji ce kad pocne proljetni dio imati pune 33 godine) !
Sad drugi govori da treba dovesti "mladog" Skoru!

Ajmo na spavanje,laku noc :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.