NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Vlasnik kluba Micky Arison te njegova desna ruka Pat Riley su nakon sinoćnje utakmice odlučili promijeniti naziv kluba. Miami Bingo. 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Oko 2,000 "navijača" Miamia napustilo je sinoćnju utakmicu 1:15 prije kraja. Kasnije čuvši da se stvari mijenjaju, željeli su se vratiti na utakmicu, ali nije im bilo dopušteno!

Pravi Heatovci.

Pravi Heatovci.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!

Cista blokada al ipak faul.
no ja sam prvi rekao da te odluke uopste nisu bitne jer su mamuzi sami si krivi
al je bio faul
sudjenje je kroz regularni dio meca bio naklonjeniji Spursima da odma kazem.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
To se ne svira u zadnjoj sekundi, da je bilo npr. u 2. cetvrtini bio bi faul i potpuno se slazem s tim kriterijumom
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ostao im je jos jedan, ali Popovich preferira ubaciti kos u tranziciji.Titova-Juga je napisao/la:kokuz je napisao/la:Možel mi neko dati jedan **** razlog zašto Spursi nisu zvali timeout 10 sec prije kraja OT???
Mislim da nisu imali više timeout-a
Ginobili je imao brz ritam prema naprijed dok su dva tri igraca Heata trcala sporo prema nazad.
Zato je i bio toliko ljut kada su sudije zaustavile igru poslije Allenove trice.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Slabo trazili????emir18 je napisao/la:Green ako bude imao svoju noc SAS dobija sa 10+ razlike,nesto su ga sinoc slabo trazili
Zar nisi vidio kako su ga zatvorili?! Igrali su zacudujucu odbranu na Greenu, Nealu i Parkeru.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Greška je između ostalog bila i što se nije pravio namjeran faul na +3. Sjećate se da je Miller namjerno faulirao Leonarda čim se ubacila lopta iz auta... nakon čega je on fulio jedno slobodno bacanje
Sve ti je to pod upitnikom...Spursi su lose gradili poslije one promasene trojke Jamesa,otkud znas da ne bi isto tako bilo poslije slobodnih bacanja.Uglavnom se u NBA ligi brane takve situacije i Spursi su prakticno i odbranili daj prvi napad samo su lose gradili skok.sombrero je napisao/la:Greška je između ostalog bila i što se nije pravio namjeran faul na +3. Sjećate se da je Miller namjerno faulirao Leonarda čim se ubacila lopta iz auta... nakon čega je on fulio jedno slobodno bacanje
I jucer su pojedinci pljuvali po Avdicu jer je navodno omalovazavao Greena a evo sta se desi kad odbrana obrati paznju na njega...3 poena za 41 minut.
ovo je cuveni euro step + koraci, po definiciji, sad u kojem omjeru se sudi to je vec upitnoBIHfan je napisao/la:Ovo je cuveni euro step, kojeg Manu radi godinama, isto tako i Wade radi isti potez godinama.Lillard je napisao/la:ne znam za to, ali ovo koraci jesu. makar je to bila milisekunda, ali koraci su..Raul_64 je napisao/la:Ako je po ovome , Ginobili nije odradio nijedan cist prodor u NBA-u zadnjih 10 sezona.
sto se tice zadnjeg napada i potencijalnog faula najiskrenije smijesno je, u utakmici ove vaznosti ono se jednostavno ne moze suditi i ne sudi sto ne znaci da se u nekoj utakmici regularne sezone ne bi sudilo, spursi sami pali, sami se ubili sinoc, ociti primjer za tu izreku
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Vise ce ti sudija svirati za ovo faul nego korake Ginobilli-ju,iako po meni je ok sto nije svirano ni u jednom slucaju.LenBias je napisao/la: ovo je cuveni euro step + koraci, po definiciji, sad u kojem omjeru se sudi to je vec upitno
sto se tice zadnjeg napada i potencijalnog faula najiskrenije smijesno je, u utakmici ove vaznosti ono se jednostavno ne moze suditi
Lillard je napisao/la:ne znam za to, ali ovo koraci jesu. makar je to bila milisekunda, ali koraci su..Raul_64 je napisao/la:Ako je po ovome , Ginobili nije odradio nijedan cist prodor u NBA-u zadnjih 10 sezona.
koraci jesu.jbg ,ne mogu ni sudije sve vidjeti.
sasvim je normalno sto sinoc nisu svirali ove stvari, takav kriterij bio, mogli su ili svirati oboje ili ne svirati, upravo sam to napisao ustvari sto i ti mislis, slazemo seadnan24 je napisao/la:Vise ce ti sudija svirati za ovo faul nego korake Ginobilli-ju,iako po meni je ok sto nije svirano ni u jednom slucaju.LenBias je napisao/la: ovo je cuveni euro step + koraci, po definiciji, sad u kojem omjeru se sudi to je vec upitno
sto se tice zadnjeg napada i potencijalnog faula najiskrenije smijesno je, u utakmici ove vaznosti ono se jednostavno ne moze suditi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Lakers and Bulls fans hate Lebron, nothing new here guys.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Titova-Juga
- Kontakt:
Vidi ovog' 

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
http://watch.nba.com/nba/video/teams/sp ... 3773?tab=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Pop kralj
Poslusajte samo sta je rekao kako ce pripremit momcad
Pop kralj

Poslusajte samo sta je rekao kako ce pripremit momcad

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Heat O-Rtg with LeBron + Wade on court: 92.0. Heat O-Rtg with LeBron + no Wade: 143.3
Interesantno.Oh and Heat D-Rtg with LeBron + Wade on court: 112.2. Heat D-Rtg with LeBron + no Wade: 72.7
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
5-12-97 - 11pts on 29% shooting
5-24-98 - 6pts on 100% shooting
5-23-99 - 16/8/3 on 44% shooting
6-04-00 - 25/11/7/4 on 47% shooting
5-15-03 - 20/6 on 47% shooting
6-15-04 - 24pts on 33% shooting
5-06-06 - 24pts on 50% shooting
5-02-07 - 33pts on 33% shooting
6-17-08 - 22pts on 32% shooting
5-17-09 - 14/7/5/3/2 on 33% shooting
6-17-10 - 24/15 on on 25% shooting
5-08-11 - 17pts on 39%
Da malo pomognem @Greivisu i @Magici iako nisam raspoložen za zajebavanje hejtera.Inače Kobe i njegove brojke u tekmama kad je trebao ispasti iz playoffa.Nijedna na nivou LeBrona.
5-24-98 - 6pts on 100% shooting
5-23-99 - 16/8/3 on 44% shooting
6-04-00 - 25/11/7/4 on 47% shooting
5-15-03 - 20/6 on 47% shooting
6-15-04 - 24pts on 33% shooting
5-06-06 - 24pts on 50% shooting
5-02-07 - 33pts on 33% shooting
6-17-08 - 22pts on 32% shooting
5-17-09 - 14/7/5/3/2 on 33% shooting
6-17-10 - 24/15 on on 25% shooting
5-08-11 - 17pts on 39%
Da malo pomognem @Greivisu i @Magici iako nisam raspoložen za zajebavanje hejtera.Inače Kobe i njegove brojke u tekmama kad je trebao ispasti iz playoffa.Nijedna na nivou LeBrona.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zanimljivo da prvi put vidim da nam na ispodobruča daju šansu da dobijemo ovo finaleUglavnom, bez obzira kako ova serija završi i bez obzira na sve, dogovorimo se jednom za uvijek – LeBron je fantastičan košarkaš, a razlog zbog kojega možda neće dignuti trofej prvaka iznad glave zove se San Antonio, ništa više, ništa manje. Izvucite glave iz guzica i uživajte u životu. Ili nastavite živjeti u trolovskoj pećini i tražiti razloge da ponizite one uspješnije od sebe. Sve je stvar izbora, a, kao i uvijek u životu, pojedinac je odgovoran za svoje odluke.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jest da idem protiv vjetrenjaca ali ipak da napisem par rijeci
Kao prvo lijepo je vidjeti kako je Kobe centar svih poredjenja...kao nekad Jordan.
Kao drugo,Kobe je svoje serije uglavnom rjesavao prije tih eliminacijskih utakmica tako da je ovo poprilicno siromasna statistika...
O kraju devedesetih ne vrijedi ni pisati...2009.-e je utakmica broj 7 protiv Houstona koju su Lakersi rijesili do poluvremena.Kobe uzeo svega 12 suteva...da je Lakersima bila potrebna njegova dobra partija dobili bi je,kaosto su i cijelu tu seriju.
Od ovih ostalih daleko najgora je ona iz 2004.-e protiv Detroita...tu citavu seriju je bio los.2007.-e Lakersi apsolutni autsajderi,nije on tu nista mogao.
2010.-e i finale protiv Bostona...losa suterska noc ali bar nije nestao sa terena pa je tako i taj mec Boston sa min. 2 igraca cuvao Bryanta a nije drzao jednog defanzivca koji stoji 3 metra od njega.
Glupo je porediti meceve koje je ekipa pobjedila sa onima u kojima Bryant/James odigraju lose i zbog toga i izgube.

Kao prvo lijepo je vidjeti kako je Kobe centar svih poredjenja...kao nekad Jordan.
Kao drugo,Kobe je svoje serije uglavnom rjesavao prije tih eliminacijskih utakmica tako da je ovo poprilicno siromasna statistika...
O kraju devedesetih ne vrijedi ni pisati...2009.-e je utakmica broj 7 protiv Houstona koju su Lakersi rijesili do poluvremena.Kobe uzeo svega 12 suteva...da je Lakersima bila potrebna njegova dobra partija dobili bi je,kaosto su i cijelu tu seriju.
Od ovih ostalih daleko najgora je ona iz 2004.-e protiv Detroita...tu citavu seriju je bio los.2007.-e Lakersi apsolutni autsajderi,nije on tu nista mogao.
2010.-e i finale protiv Bostona...losa suterska noc ali bar nije nestao sa terena pa je tako i taj mec Boston sa min. 2 igraca cuvao Bryanta a nije drzao jednog defanzivca koji stoji 3 metra od njega.
Glupo je porediti meceve koje je ekipa pobjedila sa onima u kojima Bryant/James odigraju lose i zbog toga i izgube.
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 19 jun 2013, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
to se ne svira u zadnjoj sekundi kad vodis 2 razlike, a ne 3 gdje opet domacin ne moze izgubiti, a ovako si ostetio ekipu..pa i faul na Ginobliu i tdasunsao je napisao/la:To se ne svira u zadnjoj sekundi, da je bilo npr. u 2. cetvrtini bio bi faul i potpuno se slazem s tim kriterijumom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.