Pa je l' ima nekog u zadnje dvije generacije iz Srbije, ili je živio pet godina tamo?JTS je napisao/la:hoćeš iskreno? ako ga Srbija želi, njihov je, ako ne, naš je (pod uslovom da pristane igrati za nas) .. s obzirom da je iz mjesta gdje je većinom sprsko življe, zna se kako to ideVanjaC je napisao/la:Aha fino. Kakve sanse da igra za nas a ne za CCCCrbiju?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- legenda reala
- Kontakt:
Opet ti.Edol je napisao/la: Pa je l' ima nekog u zadnje dvije generacije iz Srbije, ili je živio pet godina tamo?
Čovječe ne važe ista pravila za EX JU kao za ostatak svijeta, koliko ti se puta može ponoviti, dovoljno je što je Srbin da može igrati za Srbiju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
razlog je vrlo jednostavan momak je poceo karijeru i bio kapiten Borca i odatle vuce jaku vezu sa Lesinarima a posto je sad clan Vose a oni su u bratskim odnosima ... Da je mogao izabrati drugu sliku mogao je ali sto vec napisa jedan momak to ne treba nikoga da vrijedja mada opet moze se lako izvuci iz konteksta. A vaznije stvar od ove je da smo valjdi svi vec svjesni da se politika upetljala u svaku sitnicu pa tako i sport i danas je tesko vjerovati i rodjenom bratu a kamoli nekome drugom. Bitno je da neko ima zelju da igra za nas i da to opravda na terenu a ako nije u stanju onda brate noga i dovidjenja. Da ta prica oko zastava, pjesama i qraca palaca ne pije vode najbolje govoriJTS je napisao/la:znam šta je Ogi rekao, ne bih da ulazim u to, znam da mu brat na coveru drži sliku: "ruka ruci, nismo Turci" .. pa mi je malo neobično da mu je brat veliki Srbin, a on Bosanac i Hercegovac, al' stvarno ne bih ništa da preudiciram, ako Ogi stvarno tako misli, svaka mu čast .. sve i da je onaj pravi Srbin, dok igra za repku srcem i daje sve od sebe, meni je odličan .. ne bolujem od dječijih bolesti kao Srbi ili Hrvati da im ne trebaju "muslica" ili "Brazilac" u repki
poznajem i ja Aleksandra, Tonija, Jelenu, svi se osjećaju Bosancima i Hecegovcima i ovo je njihova domovina
samo kažem, stvar je takva da ako neki igrač drži sliku tzv. RS, to je u redu, RS je sastavi dio BiH, a ukoliko drži zastavu Srbije, to je tobože skandal
Sandžak je sastavi dio Srbije, pa kada Adem Ljajić ili Asmir Kolašinac (ponosni Bošnjaci), uzmu tu zastavu, Srbijanci se dignu, to je skandal .. dakle, uzeli oni Sandžačku zastavu, ili zastavu BiH, Srbijancima je isto, ne paše im .. isto kao što i nekim od nas ne paše što neko nosa zastavu RS (ja ne pravim razliku između zastave Srbije i zastave RS)

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
kakve veze to ima s icim, jesi ti turcin pa se osjecas uvrijedjenim ovdje?JTS je napisao/la:znam šta je Ogi rekao, ne bih da ulazim u to, znam da mu brat na coveru drži sliku: "ruka ruci, nismo Turci" .. pa mi je malo neobično da mu je brat veliki Srbin, a on Bosanac i Hercegovac,
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Koliko ja znam ovaj na fotki je Ninoslav Milenkovic,a ne Stojan Vranjesbrazzo je napisao/la:razlog je vrlo jednostavan momak je poceo karijeru i bio kapiten Borca i odatle vuce jaku vezu sa Lesinarima a posto je sad clan Vose a oni su u bratskim odnosima ... Da je mogao izabrati drugu sliku mogao je ali sto vec napisa jedan momak to ne treba nikoga da vrijedja mada opet moze se lako izvuci iz konteksta. A vaznije stvar od ove je da smo valjdi svi vec svjesni da se politika upetljala u svaku sitnicu pa tako i sport i danas je tesko vjerovati i rodjenom bratu a kamoli nekome drugom. Bitno je da neko ima zelju da igra za nas i da to opravda na terenu a ako nije u stanju onda brate noga i dovidjenja. Da ta prica oko zastava, pjesama i qraca palaca ne pije vode najbolje govoriJTS je napisao/la:znam šta je Ogi rekao, ne bih da ulazim u to, znam da mu brat na coveru drži sliku: "ruka ruci, nismo Turci" .. pa mi je malo neobično da mu je brat veliki Srbin, a on Bosanac i Hercegovac, al' stvarno ne bih ništa da preudiciram, ako Ogi stvarno tako misli, svaka mu čast .. sve i da je onaj pravi Srbin, dok igra za repku srcem i daje sve od sebe, meni je odličan .. ne bolujem od dječijih bolesti kao Srbi ili Hrvati da im ne trebaju "muslica" ili "Brazilac" u repki
poznajem i ja Aleksandra, Tonija, Jelenu, svi se osjećaju Bosancima i Hecegovcima i ovo je njihova domovina
samo kažem, stvar je takva da ako neki igrač drži sliku tzv. RS, to je u redu, RS je sastavi dio BiH, a ukoliko drži zastavu Srbije, to je tobože skandal
Sandžak je sastavi dio Srbije, pa kada Adem Ljajić ili Asmir Kolašinac (ponosni Bošnjaci), uzmu tu zastavu, Srbijanci se dignu, to je skandal .. dakle, uzeli oni Sandžačku zastavu, ili zastavu BiH, Srbijancima je isto, ne paše im .. isto kao što i nekim od nas ne paše što neko nosa zastavu RS (ja ne pravim razliku između zastave Srbije i zastave RS)bolji primjer ne treba
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ma da, ne znam kakve veze ima Ninoslav Milenković sa ovim, poređenje nikako ne stoji
ne osjećam se uvrijeđenim, al' skontaj malo čemu ta koreografija .. Turci i mi smo bratski narod, a Srbi nas nazivaju poturicama .. uključi malo kefalo, poveži neke stvari .. vi ove iz RS stalno nešto branite, imate neku spiku, kao da ne znate da se prave veći Srbi od Srba samih .. volio bih i ja da svi oni budu kao Ogi, ili kao neka raja koju ja poznajem, a znate da to neće nikad više biti takoSTEVIE je napisao/la:kakve veze to ima s icim, jesi ti turcin pa se osjecas uvrijedjenim ovdje?JTS je napisao/la:znam šta je Ogi rekao, ne bih da ulazim u to, znam da mu brat na coveru drži sliku: "ruka ruci, nismo Turci" .. pa mi je malo neobično da mu je brat veliki Srbin, a on Bosanac i Hercegovac,
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dobro znaš, to je Milenković.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ko je ba bratski narod? Jesi dobar ti? I admine de malo zavedi red, ovde se stvarno pisu budalestine...JTS je napisao/la:ma da, ne znam kakve veze ima Ninoslav Milenković sa ovim, poređenje nikako ne stoji
ne osjećam se uvrijeđenim, al' skontaj malo čemu ta koreografija .. Turci i mi smo bratski narod, a Srbi nas nazivaju poturicama .. uključi malo kefalo, poveži neke stvari .. vi ove iz RS stalno nešto branite, imate neku spiku, kao da ne znate da se prave veći Srbi od Srba samih .. volio bih i ja da svi oni budu kao Ogi, ili kao neka raja koju ja poznajem, a znate da to neće nikad više biti takoSTEVIE je napisao/la:kakve veze to ima s icim, jesi ti turcin pa se osjecas uvrijedjenim ovdje?JTS je napisao/la:znam šta je Ogi rekao, ne bih da ulazim u to, znam da mu brat na coveru drži sliku: "ruka ruci, nismo Turci" .. pa mi je malo neobično da mu je brat veliki Srbin, a on Bosanac i Hercegovac,
Govori u svoje ime.JTS je napisao/la: ne osjećam se uvrijeđenim, al' skontaj malo čemu ta koreografija .. Turci i mi smo bratski narod, a Srbi nas nazivaju poturicama .. uključi malo kefalo, poveži neke stvari .. vi ove iz RS stalno nešto branite, imate neku spiku, kao da ne znate da se prave veći Srbi od Srba samih .. volio bih i ja da svi oni budu kao Ogi, ili kao neka raja koju ja poznajem, a znate da to neće nikad više biti tako
Turci jesu bratski ili prijateljski narod, a sad što svaki Bošnjak ili Bosanac i Hercegovac ne misli tako, to je drugi par cipela .. pogledaj i onaj video ako već nisi (who is you), pa čovjek lijepo kaže: mi volimo Tursku, volimo Turski narod, podržavamo Tayipa Erdogana
čuj govori u svoje ime .. neću govoriti u svoje ime jer sigurno većina misli kao i ja .. vi koji ste u manjini, govorite u svoje ime da nam nisu bratski narodceze je napisao/la:Govori u svoje ime.JTS je napisao/la: ne osjećam se uvrijeđenim, al' skontaj malo čemu ta koreografija .. Turci i mi smo bratski narod, a Srbi nas nazivaju poturicama .. uključi malo kefalo, poveži neke stvari .. vi ove iz RS stalno nešto branite, imate neku spiku, kao da ne znate da se prave veći Srbi od Srba samih .. volio bih i ja da svi oni budu kao Ogi, ili kao neka raja koju ja poznajem, a znate da to neće nikad više biti tako
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovisno kako gledas jarane. Jesu li oni bratski narod i Pandzi,Misimovicu,Stevanovicu? Ako jesu objasni. Moj narod je jedino onaj koji zivi i potice iz BiH,nebitno kojeg je nacionalnog i vjerskog opredjeljenja.JTS je napisao/la:Turci jesu bratski ili prijateljski narod, a sad što svaki Bošnjak ili Bosanac i Hercegovac ne misli tako, to je drugi par cipela .. pogledaj i onaj video ako već nisi (who is you), pa čovjek lijepo kaže: mi volimo Tursku, volimo Turski narod, podržavamo Tayipa Erdogana
čuj govori u svoje ime .. znači, Turci i ja smo bratski šta? govori ti u svoje ime da nam nisu bratski narodceze je napisao/la:Govori u svoje ime.JTS je napisao/la: ne osjećam se uvrijeđenim, al' skontaj malo čemu ta koreografija .. Turci i mi smo bratski narod, a Srbi nas nazivaju poturicama .. uključi malo kefalo, poveži neke stvari .. vi ove iz RS stalno nešto branite, imate neku spiku, kao da ne znate da se prave veći Srbi od Srba samih .. volio bih i ja da svi oni budu kao Ogi, ili kao neka raja koju ja poznajem, a znate da to neće nikad više biti tako
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jao likova majko draga... U sta se ovaj forum pretvori, bruka.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Nemojte više odgovarati ovom paceniku i neka se tu prica završi. Nije ni tema, a ni forum prikladan za tako nešto...
Dokaz tome je čovjek koji u klipu who is you govori o bratskim odnosima
Nebitno.
Govori su svoje ima, napiši po mom mišljenju, nemaš pravo govoriti u ime onih koji misle drukčije makar to ja sam bio.

Nebitno.
Govori su svoje ima, napiši po mom mišljenju, nemaš pravo govoriti u ime onih koji misle drukčije makar to ja sam bio.
-
- Kontakt:
Majke ti jesi to ljubomoran na ovo celjade jer zna bolje da igra od tebeSakuragi je napisao/la:bolesnovlada87 je napisao/la:![]()
nek puste dijete da se igra, 5 mu je godina bog te

@ Sabinho
to je već stroga politika, možemo nastaviti na PP ako želiš, ovdje je diskusija o svemu, a ne o sportu
to je već stroga politika, možemo nastaviti na PP ako želiš, ovdje je diskusija o svemu, a ne o sportu
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dakle, za Čemeriku bih volio da se isprobaju Bičo i Seo (ako sredi papiruse do tad).
Ne znam koji bi još mog'o od ovih potencijalnih da bude tu protiv Amerike.

Ok brate,nema potrebe za ikakvom diskusijom po tom pitanju povraca mi se od nje,ja sam samo iznio svoj stav jbg a svako ima pravo na svoje misljenje.Vratimo se nasim reprezentativcimaJTS je napisao/la:@ Sabinho

Richard je napisao/la:Dakle, za Čemeriku bih volio da se isprobaju Bičo i Seo (ako sredi papiruse do tad).
Onaj mali od 5 godina sa onog klipa

ma sve je krenulo od zastave tzv. RS .. ako je ta zastava, onda je ok, ako je Srpska, onda nije
nije go*no, nego se pas posr'o

pa ti si isto to napisaoceze je napisao/la:nemaš pravo govoriti u ime onih koji misle drukčije makar to ja sam bio.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.