Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 19 jun 2013, 15:09

26 miliona evra za Pipita i nije mnogo. Ali ova plata od 170 hiljada je puno!?! Mada mislim da to nije istina. Nece imati vise od 130 smijem se kladit!

Drugo, Cesar bi bio bolja opcija od naseg Asmira! Razlog je jednostavan, nas Poljak Wojo kao treci najbolje rangiran golman za proslu sezonu! Strasan ce on biti golman i sa dolaskom Julia koji je ipak renomirano ime i iskusno moze samo da napreduje jos vise. Dolaskom Begovica bio bi zakucan na klupu i vjerovatno prodan tako da ne mislim da ce Wenger davati velike pare za perspektivnog golamana kad u Woji cucu zvijer!

Trece, Nacho je sjajan bek ali ponovo Gibbs je prvi izbor! Gibbo je mladji i perspektivniji, kad je u top formi nema boljeg od njega. Jedina mana za Kirona su veoma ceste povrede... Nadam se da ce ga u buducnosti to zaobici?

Cetvrto, ovaj Sky Italia je ko Mirror ili Metro u Engleskoj. Obicna zuta stapma gdje lupaju ko niko sa "veoma dobro obavjestenim novinarima"... Profesor se sprema produziti ugovor tako da cete i to skoro vidjeti. ;)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 jun 2013, 15:17

soxx je napisao/la:
AA23 je napisao/la:
soxx je napisao/la:PSG have ALREADY an agreement for 2014 with Arsene Wenger, according to Sky Italy.

Isto tako citam kako je oko Higuaina skoro sve dogovoreno.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/italija ... g-a/107366" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto tog " Sky " kolko je pouzdan u pm..
Jesil procitao da ce Capello dobiti ugovor na jednu godinu? Sve se poklapa a jel istina nez.
A jesi li ti procitao da je Arsenal u pregovorima sa Wengerom oko novog ugovora?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 19 jun 2013, 15:18

Vođa ostaje na Emiratima do 2023. godine.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 jun 2013, 15:27

vedade providan si :mrgreen:
Vođa zna.

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 19 jun 2013, 15:35

Pa i ne pokušavam da budem neprovidan.
četvrtioficijalni je završio karijeru ovdje jučer. Od danas sam Richard od Cornwella. :lol:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 jun 2013, 15:38

Richard je napisao/la:Pa i ne pokušavam da budem neprovidan.
četvrtioficijalni je završio karijeru ovdje jučer. Od danas sam Richard od Cornwella. :lol:
:lol: :lol: nisam te pratio al ćim si spomeno hutbu i dzumu.. :mrgreen:
Vođa zna.

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 19 jun 2013, 15:51

nedim1993 je napisao/la:
Richard je napisao/la:Pa i ne pokušavam da budem neprovidan.
:lol: :lol: nisam te pratio al ćim si spomeno hutbu i dzumu.. :mrgreen:
eno fol, odma znao da sam ja :lol:
da ne idemo u off. s Yayom Sanogom u napad na EPL!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 jun 2013, 16:00

sve za momka iz sandžaka :mrgreen:
Vođa zna.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 jun 2013, 16:07

a vedo jesi bilmez, koji si ti forumas imas 25 postova po danu :O

i napravis poslije mene acc i opet me nakucas za jedno 5000 postova :lol:

nego sta jos ocekujes na hutbi u petak?

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 19 jun 2013, 16:12

GonzaloHiguain to Arsenal looks ever closer with a £22.2m fee rumoured. He'll be on £115k per week, Arsenal's top earner.

This is according to Spanish publication, AS.

Looks like the Argentine will be the first signing of the season for the Gunners.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 jun 2013, 16:12

Ni meni nije jasno kako vas ne mrzi kucati cio dan na forumu?!?!

Ja tek sada nakupio 500 postova a vise sam od godine na forumu...

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 19 jun 2013, 16:15

O Seu više ne bi da pričam, momak je svakako legenda za nezaborav. :mrgreen:

Inače, pozdravljam dolazak Francuskog asa Yaye Sanogoa. Sjecam se kako me bušio na FM12 neke 2016. godine u dresu Manchester Cityija.
Edin.- je napisao/la:GonzaloHiguain to Arsenal looks ever closer with a £22.2m fee rumoured. He'll be on £115k per week, Arsenal's top earner.

This is according to Spanish publication, AS.

Looks like the Argentine will be the first signing of the season for the Gunners.
Odlično. Samo da Walnutt nije top primač. :mrgreen:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 19 jun 2013, 16:15

Pozdrav, raja. :) Registrovah se na forum, maksuz zbog teme o najvećem klubu iz najvećeg evropskog grada. ;)

Poznato je kroz šta je Arsenal, a sa njim i navijači, prolazio od 2005.godine - od odlazaka najboljih igrača preko poraza u mečevima za trofeje pa do vječnih obećanja kako će iduće sezone Wenger, eto, promijeniti politiku i dovesti nekog igrača svjetske klase.

Dolazak Higuaina u nekim normalnim okolnostima vjerovatno ne bi izazvao nestrpljenje kod navijača širom Arsenalovog cyber-svijeta da nije svega gore pobrojanog - dovođenje trećeg napadača Reala, u normalnim okolnostima, bi bio uspjeh za manje klubove tipa Tottenham, Werder, Roma, i sl.

Međutim, baš kao i u slučaju transfera Ville u januaru (a koji se nikad nije desio), navijačima Arsenala treba nešto što bi im vratilo optimizam.

1995. je Arsenal doveo Bergkampa iz Intera (Stuart Pearce mu je stručno predvidio da će biti "flop"), 1996. je Wenger iz Milana dovukao mladog Vieiru, a u ljeto 1999. sa Juventusove klupe spasio Thierryja Henryja. Arsenalove najbolje rezultate potpisuju igrači koji su u velikim klubovima bili ocijenjeni kao promašaji ili u drugom planu.

E sad, pored tih igrača, ostali pršljenovi u kičmi tima su bili vrhunski igrači iz Premiershipa - odbrana koju je Wengeru u amanet ostavio George Graham, odnosno Sol Campbell koji je pokupljen po isteku ugovora sa Tottenhamom.

Niko ne garantuje da će prepisivanje formule iz prošlosti biti uspjeh i danas, pogotovo sa "naftašima" u igri, ali recimo da bi primjer za ove prve bio Higuain, a za ove druge Fellaini. 45 miliona funti za njih dvojicu bi garantovalo Top 4 dogodine, ali po mom mišljenju, uz ostanak svih bitnih karika i injury-free sezonu za nosioce igre, ni borba za naslov prvaka ne bi bila daleko. Prosto, Arsenalu je za nešto više falila ekstra-klasa koja bi dobila utakmice protiv najjačih timova u ligi. Protiv ekipa iz Top 6 dobili smo jednu utakmicu (protiv Tottenhama koji je 70+ minuta igrao sa 10 igrača), a protiv ostalih timova koji su završili među 4 smo skupili čitava dva boda (11 posto). Tu je Giroudova sezona doživjela krah - protiv Chelsea je u oba meča promašivao zicere, a protiv Tottenhama u gostima ga je Vertonghen spriječio da ne zabije gol kod 0:0.

Što se golmana tiče, ne bunim se ni ako ostanemo sa postojećim kadrom. Ja bih volio da Arsenal dovede jednog iskusnog golmana tipa Soerensen ili Schwarzer kao back-upa Szczesnyju obzirom na ozljede Fabianskog. U odbrani smo uglavnom popunjeni, s tim da Sagna i Vermaelen moraju drastično popraviti formu pred iduću sezonu. Za četvrtog stopera bih koristio Ignasija Miquela. U sredini terena dodati Fellainija, u napadu Higuaina i napokon će se početi brisati prašina iz trofejne sale na Emiratesu.

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 19 jun 2013, 16:21

Aferim momciluko, post ti je na mjestu, al ti je nick da Bog dragi sačuva.
Mora da si bio pijan kad si se registrovao. Drugog odgovora nema na to odakle si izvukao to Artetitis.

Sad me to nešto asociralo na bolest zvanu - ograničenost.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 19 jun 2013, 16:35

Gunner4 je napisao/la:Ni meni nije jasno kako vas ne mrzi kucati cio dan na forumu?!?!

yebem te matematiko

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 19 jun 2013, 16:38

Profesor je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:Ni meni nije jasno kako vas ne mrzi kucati cio dan na forumu?!?!

yebem te matematiko
hahahh

gdje je ovo chily, koji je ono brat kunem ti se, oplako sam mu ona 2-3 dana kad je pisao napušen :lol:

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 19 jun 2013, 16:43

Očekujem transparent na clock endu od 30 metara "AFERIM MOMČILUKO!" na prvoj tekmi sezone.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 jun 2013, 16:56

Profesor je napisao/la:

yebem te matematiko
U cemu je problem? Sto sam prebacio 500 postova ili sto sam rekao preko godinu dana a registrovo se tek u avgustu prosle godine? Pa pratio sam forum i ranije koji mjesec, samo mi bilo mrsko se registrovati... ;)
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 19 jun 2013, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 jun 2013, 16:58

arteta je drugi najbolji holding mid na svijetu pa se vi prcajte. kad felaini dođe nek se bori za mjesto za velškim zidaneom ramseyem i imaćemo najdominantniju sredu u ovom dijelu mliječnog puta
Vođa zna.

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 19 jun 2013, 17:06

http://www1.skysports.com/football/news ... re-ongoing

Bakarni ostaje na Emiratima da osvaja titule. Da se zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.