FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CLS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CLS » 19 jun 2013, 12:01

Baja_Zvjerka je napisao/la:
CLS je napisao/la:@Baja_Zvjerka razumijem ja dobro sta ti govoris ali ti moje spominjanje dirketora trenutnog EP nisi bas dobro shvatio, vise je islo da se bespotrebno upustas u te diskusije, sve je pod politickom sapom i to je realnost, na ovaj ili onaj nacin.
Pa dobro, mozes li mi onda ti objasniti kakve veze trenutni direktor EP ima veze sa Zeljom osim sto navija za njega, i gdje se to trenutno peru pare u Zelji preko neke firme ? Ja sam svjestan da ima lobiranja politickih duznosnika kod firmi koje drze njihove stranacke kolege, ali opet ne vidim da smo mi negdje u + zbog toga...

@Vratnik, da li je po tebi covjek posudio pare od firme ciji je direktor klubu ciji je predjsjednik, ukrao dio tih para sebi, i onda na kraju opet tuzio Sarajevo za isti iznos da ih vrati nazad EP-i.. Meni to nema logike...
Ti opet nisi skontao, kazem ti da je on kao navijac Zelje odlucio da EP bude sponzor Zelje ista bi ti prica bila, nema on veze, ali isto tako ne mora znaciti da prije nije bilo slicnih situacija. Pod palicom AO stvari su u klubu mnogo vise transparente,ali ako vec pricas o proslim vremenima ne mozes iskljuciti da nije bilo ni u Zelji slicnih situacija.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Vratnik
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik » 19 jun 2013, 12:02

CLS je napisao/la:@Baja_Zvjerka razumijem ja dobro sta ti govoris ali ti moje spominjanje dirketora trenutnog EP nisi bas dobro shvatio, vise je islo da se bespotrebno upustas u te diskusije, sve je pod politickom sapom i to je realnost, na ovaj ili onaj nacin.
Pa dobro, mozes li mi onda ti objasniti kakve veze trenutni direktor EP ima veze sa Zeljom osim sto navija za njega, i gdje se to trenutno peru pare u Zelji preko neke firme ? Ja sam svjestan da ima lobiranja politickih duznosnika kod firmi koje drze njihove stranacke kolege, ali opet ne vidim da smo mi negdje u + zbog toga...

@Vratnik, da li je po tebi covjek posudio pare od firme ciji je direktor klubu ciji je predjsjednik, ukrao dio tih para sebi, i onda na kraju opet tuzio Sarajevo za isti iznos da ih vrati nazad EP-i.. Meni to nema logike...
Moj majstore kod njih svasta nešto nije imalo logike. Zamisli ne pojaviti se na sudu i tako klub, samo zbog toga zavaliti 800.000 KM. Možeš li to da zamisliš? Samo hvala Bogu, to se sada uspjelo riješiti. Svašta se radilo, ja ti samo garantujem da te pare Sarajevo nije vidjelo uopće i da su sada teret klubu. Mislim da je kredit bio u pitanju.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jun 2013, 12:13

Ok, postujem vasa misljenja mada se dijelom slazem a dijelom ne, ako nadjem neke cvrsce dokaze, tj. da su pare bile donacija ili kredit, javim se povodom te teme ponovo... Admin ako zeli obrisati postove sa ove teme, bolje nek' ih premjesti u temu Premijer liga BiH - opcenito...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 19 jun 2013, 12:17

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ok, postujem vasa misljenja mada se dijelom slazem a dijelom ne, ako nadjem neke cvrsce dokaze, tj. da su pare bile donacija ili kredit, javim se povodom te teme ponovo... Admin ako zeli obrisati postove sa ove teme, bolje nek' ih premjesti u temu Premijer liga BiH - opcenito...
ako nista fino smo bacili diskusiju, a sa tim dokazima nemoj na forum, samo na sud :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 jun 2013, 13:13

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ok, postujem vasa misljenja mada se dijelom slazem a dijelom ne, ako nadjem neke cvrsce dokaze, tj. da su pare bile donacija ili kredit, javim se povodom te teme ponovo... Admin ako zeli obrisati postove sa ove teme, bolje nek' ih premjesti u temu Premijer liga BiH - opcenito...
Tema koju si zapoceo uopste nije nezanimljiva,i o njoj se mnogo da raspravljati i moglo bi se otici jako daleko sa ovim.Mada mi nije jasno od samog pocetka,jer ako sam dobro shvatio,ti si ovim krenuo na neki nacin pricati zapravo o FK Sarajevo.Zasto si to poceo pisati na ovoj temi,to mi je nejasno.Mi se ne bavimo njima.Kakve oni malverzacije,sponzorske ugovore,pranja novca i slicna pitanja imaju u klubu,definitivno nije tema za neku pricu ovde gdje se pise samo o Zelji.Ovo je bilo dobronamjerno od mene,iako je tema dosta zanimljiva i iako se i nas klub itekako moze naci u ovome kroz milion drugih primjera iz proslosti,mogao si prije onda o takvim stvarima pisati.Ne kontam sta uopste hoces reci o FK Sarajevo a da je vezano za Zelju i ovu temu.Eto ,izvini,ne zamjeri :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jun 2013, 13:31

Zato jer se tice neravnopravnog odnosa izmedju nas i njih, a namjerno sam ovdje poceo pisati jer ako bi tamo onda bi me admin banovao jer rekao bi da provociram kao sto je uradio prosli put na normalnu salu, a nakacila bi se djeca sa te teme pa ne bi imao s kim nista progovoriti... :D Nek i nasa raja zna da su odabrali pravi klub...

Evo sada jedno konkretno pitanje za ovu temu... Dijelili su nam letke o clanskim kartama...
Pa kad ce se vise moci uzeti ta clanska karta ??!!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 19 jun 2013, 15:18

Trequartista je napisao/la:Znam ja, još sam ti davnih dana rekao. Po gradu ispija kafe, a vi se još nadate da ostaje, a nije ni na pripreme otišao.

Isto tako znam da bi Emrah Hasanhodžić sljedeće sezone trebao igrati za nas.
Čuj nadamo se, pa svi Boga mole da ode za fine pare... Reci nam jos i gdje ide i za koje pare ? Za Emraha se vec zna..
Kakve ba fine pare, nema čovjek ugovor s nama, tj. ima još 10 dana. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 jun 2013, 15:26

Dinamo, Partizan ili Maribor?
No, pomalo zbunjujuća pravila evropske kuće fudbala još uvijek ne dozvoljavaju bilo kakve kombinacije jer će Željezničar, praktički, tek na dan izvlačenja saznati imena osam timova s kojima će moći sastati u ovoj fazi takmičenja. Riječ je, naime, o tzv. regionalnim grupama koje UEFA objavljuje na dan izvlačenja. Zasad je sigurno da će se sa najtrofejnijim bh. klubom u istom bubnju naći spomenuti prvaci Hrvatske, Srbije i Slovenije.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 19 jun 2013, 15:39

Anonimac je napisao/la:Dinamo, Partizan ili Maribor?
No, pomalo zbunjujuća pravila evropske kuće fudbala još uvijek ne dozvoljavaju bilo kakve kombinacije jer će Željezničar, praktički, tek na dan izvlačenja saznati imena osam timova s kojima će moći sastati u ovoj fazi takmičenja. Riječ je, naime, o tzv. regionalnim grupama koje UEFA objavljuje na dan izvlačenja. Zasad je sigurno da će se sa najtrofejnijim bh. klubom u istom bubnju naći spomenuti prvaci Hrvatske, Srbije i Slovenije.
s obzirom da po najavbama rezutlat vam nije na prvom jestu,onda je bolje dobit jedno od ta tri mozda cak dinama ili partizana,jer to su ekipe koje mogu napunit stadion,a takve utakmice su mamac za menadjere i potenacijalne transfere,i navijaci si mogu dat oduska,i zarada ce vam bit veca nego vecina ovih ostalih sto mozete dobit ,uz izuzetak ovog celtica ili batea,i blizu je

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jun 2013, 15:45

možda ako ne računamo štetu zbog nereda, troškove obezbjeđenja i rat na ulicama.

hvala, ali neka hvala.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 19 jun 2013, 15:48

ma jok to se organizuje fino ,nesto kao kad gostuju reprezentacije,tacan broj karata,od granice i slicno pratnja i to je to,mada bi to bilo bez gostujucih vjerovatno,vjerovatno bi bilo povika kojekakvih ali toga ima u nasoj ligi na pretek,a uefa je ukljucena u sve oko org,i puno vece utakmice se org,sa puno vise gostujucih navijaca,pa moze i to
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 19 jun 2013, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 jun 2013, 15:50

Ja jednim dijelom zelim Dinamo ili Partizan, a jednim ne iz razloga što bi me bilo stid rezultata poslije dvomeča.
Ja te volim, volim Željo..

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 jun 2013, 15:52

@ciza Da, ali to su, što si zaboravio pomenuti, ekipe sa kojima će tekme biti okarakterisane kao utakmice visokog rizika. Čak i da se zabrane dolasci gostujućih navijača to neće spriječiti dolazak tzv. lola sa Pala, IS i oni sa kamene tj. Hercegovce koji dolaze samo da provociraju koristeći se imenima pomenutih klubova. Njih ne vole ni BBB ni Grobari pa ni Torcida jer u njihovo ime prave probleme. Imali smo priliku uvjeriti se u to mnogo puta, BiH-Srbija, BiH-Hrvatska na Koševu i Željezničar-Dinamo, Željezničar-Hajduk na Grbavici...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 19 jun 2013, 15:56

brate puno su izvikaniji dolasci tih likova nego sto u stvari budu,sve se to da regulisati,i organizovat,kad moze torcide 5000 smjestit u zg kako nece se moc org,max 1000 ljudi u sa ili bg ili zg.a uefa je tu ta koja daje preporuke i klubovima je u intresu da sve prodje kako treba,uglavnom nacin postoje

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 jun 2013, 15:56

gio10 je napisao/la:Ja jednim dijelom zelim Dinamo ili Partizan, a jednim ne iz razloga što bi me bilo stid rezultata poslije dvomeča.
Ni jedne od tih ekipa se ne bojim. Cak sto vise volio bih da ih izvucemo. Sto se tice bojaznosti od nereda to se vrlo lahko da rijesit jednostavno se ne dozvoli dolazak gostujucih navijaca ni nama ni njima i gotova prica. A cak sto vise i da dodju ako policija bude na visini zadatka nema sanse da dodje do nereda, kad su isli navijaci C.Zvezde u Hrvatsku da igraju protiv Intera Zaprescic policija ih je smotala oko prsta i nije bilo frke. Cak sto vise ovakvi mecevi bi se mogli iskoristit za promociju nekog buduceg zajednickog turnira. Nama problem nisu srbi navijaci Partizana nego nasi bosanci koji bi neku silu da ganjaju.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 jun 2013, 15:57

ciza je napisao/la:ma jok to se organizuje fino ,nesto kao kad gostuju reprezentacije,tacan broj karata,od granice i slicno pratnja i to je to,mada bi to bilo bez gostujucih vjerovatno,vjerovatno bi bilo povika kojekakvih ali toga ima u nasoj ligi na pretek,a uefa je ukljucena u sve oko org,i puno vece utakmice se org,sa puno vise gostujucih navijaca,pa moze i to
Ti brate bas kao da nisi sa ovih prostora majke mi, kao da si tek s neke daleke planete pao na Balkan. Kakav Dinamo, kakav Partizan ba? Pa sta treba? Da slusam 180+ minuta **** mrtvih po standardnim parolama dok se na terenu nista bitno ne desava... Nije jos vrijeme za takve utakmice, ja bih prvi volio da jeste ali, nazalost, nije. Prestanite bgti, ti i ostali, prizivati ta dva kluba, izbacit ce nas ionako + sto cemo dobiti kazne, oba, da nam je Amarovi praunuci isplacuju.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 19 jun 2013, 16:01

i ovako slusas svasta,i to je postalo kao normalno svako kolo u ligi,a vec su regionalne utakmcie irgane,dinamo-partizan 97zapresic-zvezda2'5,hajduk-buducnost 2007,jednio eksces se desio u mostaru dakle oragnizaciju u BIH je najlosija sto se tice utakmica,ja bi volio da se to desi jer se to mora desit kad tad,a vrijeme nece nikad bit,jer ovdje vrijeme stoji

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 jun 2013, 16:02

Sretno Bogi, hvala ti za sve! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jun 2013, 16:03

Kevin je napisao/la:po onom što sam jučer gledao, ako prođete pretkolo, skidam kapu!
iako je glupo suditi ili nešto očekivati na startu priprema i u prvoj utakmici
Ako je glupo suditi zašto sudiš ?

Branio je golman koji ove sezone nije na klupi bio nikad, stoperski tandem odigrao 2-3 tekme zajedno, desni bek imao 5 treninga sa Željom, igrač koji je cijelu sezonu igrao na desnom beku je jučer igrao na zadnjem veznom itd.

Naravno da je glupo suditit, a još je gluplje biti svjestan toga i opet neke komentare pisati. Bez uvrede ikakve.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jun 2013, 16:05

ko priželjkuje navijače iz komšiluka u kuću mu došli dabogda :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.