Ovo nam je rezervni sastav.BigBigBang je napisao/la:Tim za 10.......mjesto na tabeliRichard je napisao/la:Julio Cesar
Bellerin Kos Vermaelen Monreal
Frimpong
Ramsey Jack Cazorla
Giroud Higuain
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Tim za 10.......mjesto na tabeli[/quote]
Ovo nam je rezervni sastav.[/quote]
Al fakat,fale u ovom gore sastavu Per,wallcot, pa i Chemerlain,Scesny i plus jos jedno veliko pojacanje na DMF
Ovo nam je rezervni sastav.[/quote]
Al fakat,fale u ovom gore sastavu Per,wallcot, pa i Chemerlain,Scesny i plus jos jedno veliko pojacanje na DMF
SLOBODA NAVIJAČIMA
Higuan je izgleda dosao .... 26 mil eura i plata od 170.000 sedmicno
... to je to , kao navijaci Arsenala doslo je vrijeme da prestanemo pratiti fudbal ili izvrsimo kolektivno samoubistvo 

Po meni prva postava Arsenala Sczesny,Sagna??,Per,Kos,Monreal,Fellaini,Jack,Wallccot,Santi,Poldi,Higuain bi bila konkurentna za titulu..Top zamjene Vermaalen,OX,Gibbs,Giroud,Arteta,Ramsey..
SLOBODA NAVIJAČIMA
Frimpong može brati banane na stablu,a ne igrat u Arsenalu niti da ulazi kao zamjena.Lik je totalno nediscipliran i mutav u glavu da bi napravio takvu štetu kao protiv Liverpoola u kratkome roku.Treba ga se rješiti iz kluba po brzome postupku.
- ronniesullivan
- Kontakt:
Care imali ista ktb da ti se svijda u ovom klubu mozes li mi odgovoriti iskreno posto vidim da lupas bas...Seaman je napisao/la:Frimpong može brati banane na stablu,a ne igrat u Arsenalu niti da ulazi kao zamjena.Lik je totalno nediscipliran i mutav u glavu da bi napravio takvu štetu kao protiv Liverpoola u kratkome roku.Treba ga se rješiti iz kluba po brzome postupku.

Ti bas iznosis neke gluposti cuj ''banane''....

''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mnogi se sjecaju tog crvenog, a ne sjecaju da je upravo on bio taj koji je osigurao ''dobru'' igru protiv Liverpoola. On je taj koji se borio i donosio prevagu. Uostalom hajmo i Jacka psovati, dobi crveni protiv Uniteda, dobi i protiv Birminghama..
Celik!3,2,2.
Frimpong ako dobije priliku koju zaslužuje 100% će je opravdati i začepiti vam svima usta. U to ne sumnjam.
znači s frimpong u sastavu do naslova
nema problema

evo i dokaza za to :Seaman je napisao/la:znači s frimpong u sastavu do naslovanema problema

Pistol ti slobodno skači s mosta, al Pipita će biti naš najbolji strijelac sa 24+ golova.
Ja se iskreno nadam da ce Higuain doci, inace se bojim da nece niko. +/- 25 miliona nije puno.
Jos Felaini, Begovic i na kraju zavrsiti prelazni rok sa jednom zvjerkom od igraca i to je to...
Jos Felaini, Begovic i na kraju zavrsiti prelazni rok sa jednom zvjerkom od igraca i to je to...

Bolje 26 nego 30 miliona. Nisam ni sumnjao da će Wengo barem malo spustiti cijenu.
S hajrom i Higuainom u nove pobjede.
S hajrom i Higuainom u nove pobjede.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Nisam čuo da smo doveli ikakvog Hajru.S hajrom i Higuainom u nove pobjede.

Richard je napisao/la:Nisam čuo da smo doveli ikakvog Hajru.S hajrom i Higuainom u nove pobjede.

Zar je on jos uvijek u Arsenalu?
Ne znam oca mi.SamoZeljo je napisao/la:Zar je on jos uvijek u Arsenalu?

- Marsal
- Kontakt:
Do 30.06. vodi se kao igrač Arsenala.
Yebem ti sunce kalajisano za izjavu 25 miliona za Higuaina nije puno
Yebem ti sunce kalajisano za izjavu 25 miliona za Higuaina nije puno

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Higuain je mlad momak, neće Wenger džaba izbrojati 26m za njega jer će biti veoma bitan za Arsenal.
Sagna:
Odlazim najvjerovatnije u AS Monaco.
Dajjjjjjjjj bože.
Odlazim najvjerovatnije u AS Monaco.
Dajjjjjjjjj bože.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.