Emir000 je napisao/la:takodjer i vukove bije
ona od prije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Emir000 je napisao/la:cini mi se vi ste momka zaboravili u ovoj temi nije vam dobro
ovo je sead kolasinac ako niste znali rusilac je inace da vas podsjetim ko je i sta je pravi sandzo siledzija zvanican nadimak mu je seo prica je bila ovakva jedan dan iso ja na treningu salkea jer mi je bilo dosadno onako nakon posla nisam imo nista sta da radim priso su mu onako da ga pozdravim sandzacki momacki tu su bili topovski udarci po ramenima tako se to pozdravlja u moje selo kazem mu bravo sejo sandzak je uz tebe pravi si rusilac bik glavonja glava ti je od cigle jos mu ponesto reko on se naljuti na mene zasto seo lavu zasto se ljutis ,moje ime je seo ne sejo izvlaci rijec' kaze mi jos hoce da me bije inace kako ste momciluci vidim manija oko momka na nivou danas nisam ovo ocekivo al opet dokaz odakle poticu dedovi kolasinca momak je legenda a mozemo reci i rusilac sudbina salke samo procitaj mu ime unazad i znaces evo mu najdraza pjesma
[youtube][/youtube]
za nezaborav
a što, ako se smije znati?Monolog je napisao/la:Master je na Mastersu u Banovićima.![]()
Vedo ga je ispratio, čisto da se zna.
Koji je nositeljMonolog je napisao/la:Master je na Mastersu u Banovićima.![]()
Marsal je napisao/la:ceze je napisao/la:Potpis.Saurman je napisao/la:Ova tema je postala predmet šprdancije.Uozbiljite se malo.
Samo ne mogu da shvatim da su i neki ozbiljni forumaši postali dio ove pandemije.
Tesko vama kjafiri!!!
Kada zvjezda nestane i kad Seo pasoš izvadi
dzehennem se raspali tesko vama kjafiri
tesko vama kjafiri kada Seo za repku nastupi.
Kad se nebo rascjepi i planine pokrenu
kada Seo počne da lovi ko ce vama pomoci
ko ce vama pomoci kada Seo za repku nastupi.
Zbog nevjere u Sea zbog grijeha teskoga
gorjet ce te u vatri tesko vama kjafiri
tesko vama kjafiri Seo kada nastupi
Nijekali ste patriotizam njegov zekum ce te jesti svi
i utrobe puniti ko ce vama pomoci
ko ce vama pomoci Seo kada nastupi...
A ti duso smirena rušiocu i legendi svome vrati se
zadovoljna i sretna u dzennetu smjesti se
u dzennetu smjesti se.rušiocu svome vrati se.
Teško se odlučiti, težak izbor moramo napraviti.LBJ MVP je napisao/la:Kaže Maršal da je Seo bog.Semsudin je napisao/la:Maršal bog bio i ost'o![]()
tu sam. sta treba?Bukowski je napisao/la:Gdje je ekipa dežurnih moralista
secer je napisao/la:tu sam. sta treba?Bukowski je napisao/la:Gdje je ekipa dežurnih moralista![]()
da moralisem? nema potrebe.
ja sam gnjev Bozji koji ce se obrusiti na male prijestupnike.![]()
osveta ce biti bolna...![]()
semso se vec upiskio u gace.
Pa ne navija dzaba za Arsenal.fsdghdsfs je napisao/la:Oj Marsala kralja !
RandyMarsh je napisao/la:ha medvjed u zraku ha na zemlji Seo golim rukama ide
Reci mu to u facu ako smiješ momcilukoHZ_ilidzaa je napisao/la:Jebote cemu se vi smijete.Prije raja na forumu bila 10x bolja i normalnija.Sad sve retardirano i poremeceno(blago receno) , ovo oko rusioca il' imas 10 godina il' si retardiran il' se rokaš nekom jakom robom pa ti mora biti smijesno.
Zadnja "provala" maršala , dajte ljudi i meni te robe da mi bude smijesno...
HZ_ilidzaa je napisao/la:Jebote cemu se vi smijete.Prije raja na forumu bila 10x bolja i normalnija.Sad sve retardirano i poremeceno(blago receno) , ovo oko rusioca il' imas 10 godina il' si retardiran il' se rokaš nekom jakom robom pa ti mora biti smijesno.
Zadnja "provala" maršala , dajte ljudi i meni te robe da mi bude smijesno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.