Nego, što se tiče ovog Jedvaja, realno, nemamo mi šta tražiti kod njega.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa nego sta je rahmetli Franjo bio?STEVIE je napisao/la:kakav ustasa, to je tudjmanovac pravi, stimac se vodi njegovom politikom al' u nogometu..Cartman je napisao/la:Stimac bi pozvao i Svrsajevica da je mogao, samo da ne igra za nas. Ustasa na kvadrat.
Nisam rekao ništa zato, samo rekoh da se zna da realno nemamo šta tražiti kod njega.Nemamo, al ne boli probati
Postoji i to' kakoVanjaC je napisao/la:@Cepi, on ne postoji.
Yebiga, los ti vid: http://www.fcviktoria.cz/cs/napsali-o-n ... -sikovny-z" onclick="window.open(this.href);return false;VanjaC je napisao/la:bgm govori da ima na web-stranici viktorie nesto o ovom igracu a ne mogu ja nista naci
hoćeš iskreno? ako ga Srbija želi, njihov je, ako ne, naš je (pod uslovom da pristane igrati za nas) .. s obzirom da je iz mjesta gdje je većinom sprsko življe, zna se kako to ideVanjaC je napisao/la:Aha fino. Kakve sanse da igra za nas a ne za CCCCrbiju?
Trenutno ne moze igrati za Srbiju (barem dok je Toleta i Mihe) jer mu nije menadzer Ramadani.Opste je poznato da za Srbiju trenutno mogu igrati samo oni kojim je menadzer Ramadani.Tako da nosokiriki.A uostalom ako se bude vodio onom kojom se vecina vodi (IDEM TAMO GDJE CE MI BITI BOLJ,GDJE MOGU VISE USPJETI,a ne nekim patriotizmom) onda ce momak igrati za nas,jer smo trenutno atraktivniji od Srbije.Istina Srbija ima strasan tim,ali im je stanje u savezu kao sto je kod nas bilo prije 15 godina.JTS je napisao/la:hoćeš iskreno? ako ga Srbija želi, njihov je, ako ne, naš je (pod uslovom da pristane igrati za nas) .. s obzirom da je iz mjesta gdje je većinom sprsko življe, zna se kako to ideVanjaC je napisao/la:Aha fino. Kakve sanse da igra za nas a ne za CCCCrbiju?
komsilukvlada87 je napisao/la:
bolesnovlada87 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], zastitaIdentiteta i 31 gost.