maxmore je napisao/la:Moram prvo reći da je početak priprema da većina nije briljirala. Po meni, kao što sam rekao gore, Marković i Zvone Kožulj najbolji danas u redovima Širokom, među najboljima koji su bili danas na terenu u obe momčadi , ako ne i najbolji. Zvone odličan, totalno sam razočaran što , kako sam čuo , ide na posudbu u Vitez. Tog dečka bi volio gledati na Pecari ove sezone. Klasični centralni vezni, ništa krila, odigrao maestralno, stalno opasan, kontrolira dijeli ...jednom riječju odličan. Blajić, uvodnih 10 min bio solidan sa više trke, ostatak se praktički njie ni vidio ostao na boku nije se isticao. Srednja žalost. Joja, imam osjećaj da je neko prebacio stopera klasičnog na bok, ispod očekivanja. Zakarić, ja sam mislio da će umrijeti, očigledan višak kila, morati će se puno truditi. Mazalović nije ni igrao, izgleda da je došao ozljeđenŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam mogao gledati danas.
Stanje sa Blaicem, Zadrom, Kozuljom i ostatkom?. Zadro jako loš,mozda i najgori u redovima Širokog, trudio je se puno trke ali... po meni ni među 18 ne moze ući. Ćema razuvjeri me biti će mi drago. Od ostalih bih spomenuo Juru i Landeku koji su bili iznad prosječni. Uglavnom svi su nespremini tako da je teško reći bilo šta.
ja zadovoljan!
u pojedinim trenucima je to izgledalo ja ko dobro..veseli borbenost za svaku loptu, sto se kaze fight..
ima tu jos posla ali mogao bi Široki i iduće sezone biti kandidat za vrh