Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Gomez potvrdio da je za njegove usluge zainteresovan Juventus.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- HeavensWonder
- Kontakt:
Pa nemoj vise Marotta molim te. Imamo takvu bukvu u timu i zove se Matri. Dosta jedan. Daj nekog tehnicara, poput Giovinca. Osim toga i Llorente je poprilicno visok za napadaca, treba nam agilniji poluspic ili spic.Marchisio je napisao/la:Gomez potvrdio da je za njegove usluge zainteresovan Juventus.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Marchisio je napisao/la:Gomez potvrdio da je za njegove usluge zainteresovan Juventus.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Biži kud te noge nose.Marchisio je napisao/la:Gomez potvrdio da je za njegove usluge zainteresovan Juventus.

Allegri je gospodin!
- Burberry46
- Kontakt:
Mislim da Tevez dolazi, jer je najeftiniji za Marottu 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne vjerujem da ce iko doci od zvucnijih imena osim ako ne istresemo zadnji dan 30 miliona za Jovetica... Higuain je navodno otisao za 26 miliona (ne vrijedi ni toliko ali po Marotinoj prici tu cifru smo imali i nije bila problem), ali je problem nesto drugo. Ako su tacni podaci koje sam procitao ovdje na temi Arsenala , lik ima 170.000 ne vidjoh eura ili funti sedmicno, eto nek je eura to je preko 8 miliona. Znaci da je 100% zapelo u plati, a nama se prodavala prica kako imamo dogovor sa igracem a ne sa klubom. Mozda njihovi podaci nisu dobri, previse je to za Higuaina i za Juventus naravno.
ali onda kad jedan Higuain ima toliku platu, o Leskotovima sam pricao prije, kako naci dovoljno dobrog igraca da igra za kikiriki kod nas. Milan ce Tevezu sigurno dati najmanje 7 miliona sto mi ne mozemo, samo ako ga htjednu tako da ce biti halali i njeg. Poenta je ostat ce nam igrac ili kojeg niko nece ( jer finansijski ne mozemo konkurisati nikome, da ga pobijedimo u trci za igraca) ili cemo izvaliti zadnjih dana 30-35 mil za Jovetica koji takodjer ne vrijedi toliko samo zbog pritiska da se neko MORA dovesti.
ali onda kad jedan Higuain ima toliku platu, o Leskotovima sam pricao prije, kako naci dovoljno dobrog igraca da igra za kikiriki kod nas. Milan ce Tevezu sigurno dati najmanje 7 miliona sto mi ne mozemo, samo ako ga htjednu tako da ce biti halali i njeg. Poenta je ostat ce nam igrac ili kojeg niko nece ( jer finansijski ne mozemo konkurisati nikome, da ga pobijedimo u trci za igraca) ili cemo izvaliti zadnjih dana 30-35 mil za Jovetica koji takodjer ne vrijedi toliko samo zbog pritiska da se neko MORA dovesti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Trequartista
- Kontakt:
Daj prodajte neko više, **** ga ti Marotta! 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
ultrasstyle_tz@ Osvaldo ce nam na kraju biti pojacanje jer on ce prihvatiti igrati za 2,3 miliona platu ostalo mozemo samo sanjati sa uslovima koji nasi nude smo smijesni realno Arsenal mu daje 8 mil a mi 4 ili 5
Uzivat cemo i narednoj sezoni u igrama Matria,Vucinica
jedino pozitivno je Llorente

Uzivat cemo i narednoj sezoni u igrama Matria,Vucinica

- AvantiSignora
- Kontakt:
Mene brine sto mi nismo jos nikog prodali.. a za pojacanja.. samo laganini
Skuha ce cika Marotta neesto. Uvijek je Boriello tu ili mpzda Gilardino;)..
Skuha ce cika Marotta neesto. Uvijek je Boriello tu ili mpzda Gilardino;)..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Opet cemo se patiti,pa ovo stvarno nema nikakvog smisla zar nisu u stanju prodati jednog **** igraca kako treba,nego cemo vucarat opet 10 igraca po klubu i davat im plate za nerad....
Tevez je izgleda jedina opcija a kakav je muljator i on ce nas naguziti...
Tevez je izgleda jedina opcija a kakav je muljator i on ce nas naguziti...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Isla još jednu god.kod nas
Asa otkupljen.

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- AvantiSignora
- Kontakt:
Nek nam vrate nazad Trezegueta i ja cu biti zadovoljan. Ako vec nemogu nikog dovestii
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
AvantiSignora je napisao/la:Nek nam vrate nazad Trezegueta i ja cu biti zadovoljan. Ako vec nemogu nikog dovestii
Potpis sad tek ostaje zal sto smo ga otjerali kad vidis da napadaca necemo dovesti barem ne kvalitetnog
Trezegueta izmislio nogomet za sve nase napadace

- EnzoFerrari
- Kontakt:
Doci ce jedan od Higuain, Tevez, Gomez, Jovetić uvjeren sam.Higuain polako ide u Arsenal al nikad se ne zna dok sve nije gotovo, ostaju nam ova trojica
Tevez blizu Milana... eto jos dvojica 
p.s.Paratici ce licno da se "pozabavi" Jovetićem, on je najjaci, da njega nema Marotti ovaj bi jos uvijek Martineze za 12 miliona dovodio i ostale "vjeverice".

p.s.Paratici ce licno da se "pozabavi" Jovetićem, on je najjaci, da njega nema Marotti ovaj bi jos uvijek Martineze za 12 miliona dovodio i ostale "vjeverice".
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Gomez neće doći 10000000%EnzoFerrari je napisao/la:Doci ce jedan od Higuain, Tevez, Gomez, Jovetić uvjeren sam.Higuain polako ide u Arsenal al nikad se ne zna dok sve nije gotovo, ostaju nam ova trojicaTevez blizu Milana... eto jos dvojica
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Iz tvojih usta u Bozije usi, al Marotta ima prenose, tako da...golden je napisao/la:Gomez neće doći 10000000%EnzoFerrari je napisao/la:Doci ce jedan od Higuain, Tevez, Gomez, Jovetić uvjeren sam.Higuain polako ide u Arsenal al nikad se ne zna dok sve nije gotovo, ostaju nam ova trojicaTevez blizu Milana... eto jos dvojica

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Tevez je navodno na pragu prelaska u Milan , sutra će vjerovatno biti na pragu Juventusa . Niko nikome ne može vjerovati.
Llorente je prvi napadač Juventusa od sljedeće sezone , tako da igrač tipa Gomez 1000 % neće doći jer nije potreban.
Treba očekivati nekoga kao što je Jovetić , možda neće Stevan doći ali neko sličan njemu sigurno hoće.

Llorente je prvi napadač Juventusa od sljedeće sezone , tako da igrač tipa Gomez 1000 % neće doći jer nije potreban.
Treba očekivati nekoga kao što je Jovetić , možda neće Stevan doći ali neko sličan njemu sigurno hoće.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Pa ja, recimo Suarezfrancobaresi je napisao/la:Tevez je navodno na pragu prelaska u Milan , sutra će vjerovatno biti na pragu Juventusa . Niko nikome ne može vjerovati.![]()

Sve i da dođe ostajemo pri 3-5-2

☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- HeavensWonder
- Kontakt:
Juventus sa veznim igracima i beton odbranom treba da igra i 4-2-3-1. Tad je bas sve poslozeno kako treba.golden je napisao/la:Pa ja, recimo Suarezfrancobaresi je napisao/la:Tevez je navodno na pragu prelaska u Milan , sutra će vjerovatno biti na pragu Juventusa . Niko nikome ne može vjerovati.![]()
Treba očekivati nekoga kao što je Jovetić , možda neće Stevan doći ali neko sličan njemu sigurno hoće.A Tevez će u AC vjerovatno ili se vraća u Argentinu. Nama bi bio super pojačanje ali veliki sam skeptik po pitanju njegovog dolaska u Juventus.
Sve i da dođe ostajemo pri 3-5-2Nije loše s obzirom da bi nam napad činili Tevez i Fernando, ali... 4-3-3 zakon!
--------------- Buffon ------------------
Licht-----Barz----Bonuci-----Chiell/Peluso
----------Pirlo--------Vidal-------------
Pepe-------Marchisio-------Asamoah
--------------Llorente------------------
Mislim da je ovako postavljeno, najjaci tim Juventusa na terenu. Eventualno Giovinco moze da zamijeni Pepea.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.