BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

smopiBVB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la smopiBVB » 17 jun 2013, 16:36

Moze Grossonja odigrati odlicno na desnom,sto je i pokazao,ali pored njega vjerujem i Sokratisu!Pa ne bi nasi dali 10 milki za njega da nisu uplanirali Pisonjinu povredu,a za "samo treceg" stopera,oni ne daju toliki kesh!Pa ne sjedi nama na tribinama sheik Mensour! :?

Sto neko od vas rece,u narednih 15-ak dana ocekujemo objavu transfera!Po svim prilikama prvi ce biti Eriksen,sto je od pocetka bila moja najveca zelja(od ovih realnih transfera),iskreno prije i de Bruyne-a,vec sam to govorio!
Ne znam zasto ali mislim da ce veoma brzo postati jedan od nasih najkorisnijih igraca(mada ne volim nikoga izdvajati),i da ce se uklopiti samo tako! ;)
Ipak sacekajmo zvanicnu potvrdu pa da se radujemo i komentarisemo vise! 8-)

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 17 jun 2013, 16:42

Moja jedina želja trenutno,da Gündo produži ugovor :?

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 17 jun 2013, 17:03

alacious je napisao/la:Moja jedina želja trenutno,da Gündo produži ugovor :?
Itekako bitna stvar!Ali kako su i nasi najavili slijedi pojacavanje ugovora i primanja igraca,sto je pravi potez,kad se vec ima mogucnosti treba svim silama zadrzati postojeci kadar...
Gundo-decko koji je nevjerovatno brzo stigao do jednog od najboljih igraca sredine terena,a nije bio Bog zna sta kad je dosao,sta vise bio je tek neki prosjek sa potencijalom!Svojim radom i pod palicom Doktora sad je to sto jeste,i nadam se da ce ubrzo produziti ugovor,da nece krenuti putem nekih... ;)

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 17 jun 2013, 17:06

slika

Koliko mi je on samo gotivan igrač. 8-)

Sigurno je razlog više da pratim Borussiju,tako je bilo i prošle,a biće i buduće sezone 8-)

Znači,kad igramo lopte,k'o kakvo dijete,koji god potez uradim,kažem njegovo ime :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 17 jun 2013, 17:17

Neutral je napisao/la:Sahin će igrati više u novoj sezoni a ne bi me čudilo da izbaci nekoga iz početnih 11.
Sahin posle jednih Kloppovih priprema ima da bude onaj stari i mjestou u prvih 11 mu je zacementirano 8-)
Il cemo igrat neku mjesavinu izmedju 4-3-3 i 4-1-4-1 il ce gündogan na 10tku ;)

reus...................................kuba.... | ...reus.........gündogan.......kuba
.......sahin.................gündogan
..................bender........................ | ..........sahin............bender
Zadnja izmjena: Lokos19, dana/u 17 jun 2013, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 17 jun 2013, 17:19

Mislim da je bolje Gündu na 10-ku,a da Sahin i Bender/Pjanić ( 8-) ) igraju malo povučenije u odnosu na njega.

Jel' se zna šta će biti sa Judinim brojem ? :?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 jun 2013, 17:20

Zorc demantovao transfer Eriksena...navodno se iznenadio cijelom tom pricom :roll:

Takodje navode da je KDB i dalje prvi na listi zelja...

Ovo je objavio ruchnachrichten koji se uopste ne bave kojekakvim tracevima tako da od Eriksena nema nista...bar sto se tice ove danasnje price.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 jun 2013, 17:45

adnan24 je napisao/la:Zorc demantovao transfer Eriksena...navodno se iznenadio cijelom tom pricom :roll:

Takodje navode da je KDB i dalje prvi na listi zelja...

Ovo je objavio ruchnachrichten koji se uopste ne bave kojekakvim tracevima tako da od Eriksena nema nista...bar sto se tice ove danasnje price.
Gotovo je to.
Transfermarkt stoji na 72% i danas je porastao taj postotak.
A jednom kada ode tako visoko znas da je to to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 jun 2013, 21:12

Izgleda da nece Mou pustiti De Bruynea a i skaut piet de visser koji je pratio svo vrijeme KDBa u njemackoj a i prije toga je rekao da ce licno mou se obratiti kako bi spomenuo KDBa kao odlicnog igraca i dobrog za celzi, ako je vjerovat belgijskim medijima. Dok Mou prije par dana rekao da misli kako je KDB spreman za celzi.

Opet uvijek ima sansa da se proda ako padne neki dogovor al sanse su minimalne.

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 17 jun 2013, 21:15

Ma ovi nasi izgleda sami neznaju koga ce, samo da na kraju ne uzmu bezze nekoga. Evo citam da su nasi izjavili da bi prije de bruynea nego eriksena, ako se moze vjerovati ovome :?

http://www.reviersport.de/236339---bvb- ... iksen.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A zasto ne obadvojcu :D

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 17 jun 2013, 22:13

Po mom mišljenju Eriksen je najbolja opcija za nas. I nadam se da će ovi u upravi što prije to riješiti, što prije to bolje.. Ostala pojačanja, bih volio vidjeti KDB, i Martineza, jest da oni traže masnu lovu za njega al eto, ako se može uzeti bilo bi super. I još po meni dobra opcija je naš Ibišević, pa lik isto ko da nema ekipu a dao je 15 golova u prvenstu, samo ga zamislite u Dortmundu, a iza njega Reus, Eriksen i Kuba, idealna zamjena za Lewata..
Željezničar
Borussia Dortmund

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 18 jun 2013, 09:01

Susi, susi... ko te nezna :mrgreen:
Kako su nas samo farbali kad su radili na povratku Sahina, kvalifikovali glasine kao presmjesne, cista fantazija... i bum dva dana kasnije presica sa nurijem 8-)

Nego da napomenem ovogodisnje odlazke:
Perisic, Löwe, Götze, Santana, Owomoyela, Leitner, Bittencourt
Znaci samo da popunimo ekipu trebaju nam 7 novih igraca + prosirenje :roll:

Do sada stigli:
Sahin, Hofmann, Sokratis

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 jun 2013, 18:25

Onda Cero Valencia (a valencian radio station) just said that Borussia Dortmund is about to sign Rami (12M€, the buyout clause).
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 jun 2013, 19:27

Ej znate šta evo Ebi Smolarek je bez kluba trenutno, šta čeka Watzke??? :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 18 jun 2013, 20:11

FRANK RIBERY je napisao/la:Onda Cero Valencia (a valencian radio station) just said that Borussia Dortmund is about to sign Rami (12M€, the buyout clause).
Auuuuu to bi bilo extra. Laganin se i zadnji mozaik sklapa 8-)

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 18 jun 2013, 23:55

Obwohl Lewandowski bleibt, wird noch ein Knipser gesucht. Kandidat ist Romelu Lukaku (21/Chelsea).

Kako tek ovo fino zvuči. Ostavimo Lewata i dovedemo Lukakua da ga otprilike do Božića makne na klupu. 8-)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jun 2013, 01:09

Hocemo li cestitati Groskonju rodjus? Ma hajde hocemo, neka je sa srecom pa dogodine opet po srebro. :mrgreen:
Blaszczykowski je napisao/la:Obwohl Lewandowski bleibt, wird noch ein Knipser gesucht. Kandidat ist Romelu Lukaku (21/Chelsea).

Kako tek ovo fino zvuči. Ostavimo Lewata i dovedemo Lukakua da ga otprilike do Božića makne na klupu. 8-)
A i vi navalili po ovom Chelskiju, na kraju cete fakat dovesti nekog od njihovih igraca. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 19 jun 2013, 01:18

Ostaje Lukaku :)
Jedino ako bi Cavani dosao a Torres i Ba ostali mozda bi mogli ga na posudbu dovest ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jun 2013, 01:28

slika

BILD na naslovnoj stranici donosi sljedeci clanak...
Kada covjek isti otvori da procita onda primjeti da se u istom prica o interesu Bayern-a i na kraju se spomene kako bi BVB Isca mogao preoteti Bayernu, jer se isti svidja Watzke-u i Zorc-u. BILD ocito nije znao kako ce popuniti prazan prostor, pa su nekom pocetniku dali da sastavi clanak kako bi isti popunili.

Takodjer sam primjetio da vecina ovdje spominje procente kada su glasine na TM-u u pitanju. No trebalo bi znati da iste uopste nisu relevantne. Naime clanovi TM-a sa duzim stazom mogu se prijaviti da budu tzv. eksperti i ukoliko ti administracija dodijeli tu titulu onda mozes ti sam dati svoje vidjenje neke glasine u procentima. Nakon toga se svi procenti saberu i dobije se prosijek koji mi mozemo vidjeti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.