" onclick="window.open(this.href);return false;
Nego ljudi, gdje to Otelosekontroli, ni'e zar banovano dijete, fali njegove muzike.

Amoxicillin?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Đećeš???Devil je napisao/la:@Legendo da te pozdravim,nece me biti jedno 2 sedmice otprilike.![]()
Cuvaj mi se opet svakakvih budala.
Gde ti rekoh pre par dana.legenda reala je napisao/la:Đećeš???Devil je napisao/la:@Legendo da te pozdravim,nece me biti jedno 2 sedmice otprilike.![]()
Cuvaj mi se opet svakakvih budala.
Pa da si podjelio par banova, čuvo bi se ovako ništa![]()
Dex
Jesi se umorio
Štaš ba tamo, vidiš ovih protestaDevil je napisao/la: Gde ti rekoh pre par dana.![]()
Turska-SP U20.![]()
Da uzivam i radim.
Dobro je, ma neka ba nek grije nek narod suši šta fali, a neće ti paradajz zreti ako ne bude sunca jbtDex je napisao/la:
@Leđendo sreća moja, oko 4 se naoblači, pa umro bih, al eto posrećilo mi se, da hoće kiša sutra past, imam i sutra još
Jes al pada kiša zahladi i odma on neće da zrijeva, hladne noćiDex je napisao/la:Neće leđendo, neće, paradajz je u plasteniku tako da mu ne smeta, samo su mi grah, krompir, grašak i luk na otvorenom, ovo sve pod plastenicima, poljoprivredni čovjek iako živim u centru grada
Tebe treba prebiti,prebitiuschtipak je napisao/la:Ako se na mene odnosilo, ne moram se ja praviti luda, ja sam ionako luda.
Tako nekako, cura se puše na lopati joj se ne može prinjetiTrequartista je napisao/la:I @ uštipak se malo ufurao, otišao ti je zavodnik, ne moraš više glumiti trebu.
OplakahTrequartista je napisao/la:I @ uštipak se malo ufurao, otišao ti je zavodnik, ne moraš više glumiti trebu.
Ako ćeš ponovo postati ona stara uredu, ako ćeš postati još gora nego što si sad onda ništauschtipak je napisao/la: @Lege
Necu se braniti, obecavam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.