Hihihihhi ovo je do sada najbolji post za Ciru.Ova Serifova pjesma je bolja od svih ovih posljednjih...heheheh,ma salu na stranu al i ovaj Ciro je vise prekrdasio svaku mjeru.Pa ljudi mi vec unapred znamo sve njegove korake u buducnosti.Za mene ce jedino ispasti ljudina ako nakon svega u petak dadne otkaz...al malo morgen.Uhvatio se on sa Munibom u kolo i nikako da izadje.Osladilo mu se izgleda...fabio je napisao/la:Za Ciru:
Do jutra otice znam sve radis da toga dodje.Vise ti nisam ni drag, vise ti nisam ispod koze.ejjjjj KASNO CE BITI KASNIJE AKO ME SADA OSTAVIS KASNO CE BITI KASNIJE KAD VRATA ZATVORIS...
Serif Konjevic
Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
kako se nadju pametni frajeri pa znaju pametovati kad se razdi o ruznim stvarima,,,a kad je bih pobjedjivala kleli se u bih i ciru,,kako smo mi proklet narod nama nebi valjao ama bash nitko ,,, ponovo kao i u sve u bih tu je politika glavna stvar,,samo kradite uzimajte od sirotinje ali ce i vas stici sud i to ne bosanski sud nego sud Svevisnjeg,,ajme starci iz saveza nebi vam bio u kozi...
VOLIM BAYERN
Ćiro je uradio solidan posao, (kažem solidan, jer nismo otišli na SP), to se cijeni.isakovich je napisao/la:kako se nadju pametni frajeri pa znaju pametovati kad se razdi o ruznim stvarima,,,a kad je bih pobjedjivala kleli se u bih i ciru,,kako smo mi proklet narod nama nebi valjao ama bash nitko ,,, ponovo kao i u sve u bih tu je politika glavna stvar,,samo kradite uzimajte od sirotinje ali ce i vas stici sud i to ne bosanski sud nego sud Svevisnjeg,,ajme starci iz saveza nebi vam bio u kozi...
Ali hajde budi realan, jel normalno da jednu Reprezentaciju vodi čovjek koji ima skoro 80 godina?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
pokusni_kunic je napisao/la:U vecini toga si potpuno u pravu, i mozda sam ja pogresno iznio neke stavove. Slazemo se po pitanju njegovog licemjerstva i cinjenice da bi sutra da preuzme Srbiju otisao na grob Slobe Milosevica da se pokloni velikom covjekuOffside je napisao/la:
Vidiš u totalnoj si zabludi. Ćiro nije djeljitelj BiH, Ćiro čak nije ni Hrvat. Sutra kad bi sjeo na klupu Srbije bio bi veći Srbin od Vuka. Ćiro nije nacionalista, da jeste ne bi u puno timova koje je vodio za glavnog igrača imao Bošnjaka (Dinamo-Mujčin, Varteks-Halilović, Xamax-Šehić, Zagreb-Ibričić). On je jednostavno čovjek koji daje izjave u skladu sa pozicijom koju obnaša. To da je ljigav, licemjeran, ovakav onakav, to možda i stoji, ali mene ne interesuje naglabanje o Ćirinom karakteru, mene jedino interesuje rezultat, a on je pod njegovim vodstvom bio iznad svih očekivanja. Isto tako ni ja ne mogu zaboraviti Misketovo igranje za mladu reprezentaciju Srbije, Muslimovićevo koketiranje sa Švedskom kao primarnom reprezentacijom i još bruku grijeha iz prošlosti mnogih naših bivših i sadašnjih selektora, igrača, čelnika itd, pa šutim. Ćiro je 1998. proglašen za najboljeg trenera svijeta, iza sebe ima hrpu uspjeha i neuspjeha, a o taktici se ne razgovara u novinama i po čaršiji, nego privatno sa Osimom, Kužeom, Ivićem, Barićem i ostalim trenerima. I svaki od njih će reći da radi dobar posao, tako da riječ trenerskih autoriteta, svakako je teža od moje, tvoje ili bilo čije kritike sa foruma. Ćiro je vrhunski stručnjak, trener sa velikim iskustvom i renomeom koji je napravio uspjeh sa našom reprezentacijom. Očekivati od njega da povrh svega bude i moralna vertikala je mazohizam.![]()
Ali, nazalost, ne mogu se sloziti s tim da je on veliki trener. U karijeri osim treceg mjesta s Hrvatskom nije imao neki veliki trenerski uspjeh u evropskim uslovima. Da, bio je prvak Jugoslavije (po meni to mu je najveci uspjeh) i Svicarske, ali jeli to stvarno mjerilo u svjetskim okvirima?
O taktici se razgovara sa novinarima ako ga ovi pitaju za to, a ne govori im se da su glupi, nesposobni, smjesni, i slicno, te ne najavljuju utakmice u smislu "**** im mater". Svi puno roncaju na novinare, ali ustvari po ovom tvom ispada da i oni koji su htjeli Ciru nesto ozbiljno pitati - nisu trebali. Uz to, znam da npr. Ciro nije razgovarao sa Kuzom kojeg nabrajas ozbiljno o utakmici sa Portugalom?! Od svih nabrojanih, tek su Ivic i Osim autoriteti, a ovaj drugi je kao sto smo i svi u BiH donekle presutjeli kritike u ime interesa nacije, a to je klima koju je on stvorio.
Nikada nisam vidio trenera koji nije javno priznao niti jednu, jedinu, pa ni najmanju pogresku - a imao ih je mnogo. Podsjeti se koga je okrivio za poraz u Spaniji (Pjanica, igrao 4 minute), u Turskoj (Nadarevica), protiv Spanije kuci (Supica), u Portugalu (Misimovica)...
Naravno, ne pokusavam ti nametnuti svoje misljenje, daleko od toga, postujem da imas svoje, ali ja i dalje smatram da je Ciro daleko od velikog trenera i strucnjaka, ako izuzmemo njegov ogroman talent za dizanje atmosfere i motivisanje igraca, sto nije dovoljno.
Ćiro nije svjetski trener, a bio treći na svijetu. Ok svi se slažemo da je Hrvatska imala beton reprezentaciju sastavljenu od ponajboljih igrača svijeta u to vrijeme. Ali da li dobra reprezentacija znači uspjeh. Šta to Mclaren u Engleskoj nije imao dobru reprezentaciju, pa se momački izblamirao. Džaba ti Porsche ako ne znaš voziti. Ćirina najjača prednost je psihološko-motivacijska priprema. Što ne znači da je loš taktičar. Zato i nije mogao biti trener u velikom svjetskom klubu. Dok je vodio Iran on kaže igračima 'ima da im mater hebete', a prevoditelj kaže 'trener je rekao da očekuje pobjedu'. Ja tvrdim da samo Halilhodžić je sposoban da zamijeni Ćiru, a od toga naravno nema ništa. Znači želimo smjenu Ćire a nemamo asa u rukavu. Treba možda da nam dođe Bola, Tulić, Barbarez i da peču zanat na repki u dva tri ciklusa, taman dovoljno da nam ova generacija polako ode sa scene. Bhf traži smjenu Ćire, a nema plana šta dalje. I onda očekuju da ih netko shvati ozbiljno. Mene boli briga za Muniba, Ilju, Čolakovića, znam da je njihova smjena nemoguća, a ako do nje i dođe opet će doći slični. Fudbal je ipak najvažnija, ali sporedna stvar i godine mi prebrzo prolaze da bi se borio sa rogatijima. Ako trebam bosti sa rogatijim to će onda biti u smjeru borbe protiv korupcije, mafije, nelegalne privatizacije i ostalih anomalija koje mi ipak u životu stvaraju više problema od uhljupa iz saveza.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Ti si vjerovatno stari lisac koji je malo senilan, pa se ne drži često one parole "ispeci, pa reci".AYAN je napisao/la: Mlad si ti Ajhane da bih shvatio sta je java. Pitaj sutra nastavnika da ti prevede sta je pesnik hteo kazati. I kani se foruma, inace, puno toga ti nece jasno u zivotu biti.
Ne bih da se raspravljam, ko je u pravu, ovo je tema o Ćiri Blaževiću, koji je također u godinama, u kojim je senilnost nezaobilazna pojava. Zato je i potrebna njegova smjena, nek miruje u "pošteno" zarađenoj penziji...[/quote]
Dete, smesno si!
ne znam kakve veze imaju godine,nece on igrati,bolje je iskusniji covjek a u ostalom on se drzi bolje od mnogih trenera..meni npr. onaj aaragones sto je vodio spaniju izgleda 2 puta stariji od cire..i hajd realno reci koji bi to bolji trener vodio nasu reprezentaciju bolje u ovakvim uslovima?? za ove pare i sve ovo sto ima samo kod nas..mislim da je ciro idealno rjesenje barem jos slijedeci ciklus,al et fanatikosi znaju bolje..AYAN je napisao/la:Ćiro je uradio solidan posao, (kažem solidan, jer nismo otišli na SP), to se cijeni.isakovich je napisao/la:kako se nadju pametni frajeri pa znaju pametovati kad se razdi o ruznim stvarima,,,a kad je bih pobjedjivala kleli se u bih i ciru,,kako smo mi proklet narod nama nebi valjao ama bash nitko ,,, ponovo kao i u sve u bih tu je politika glavna stvar,,samo kradite uzimajte od sirotinje ali ce i vas stici sud i to ne bosanski sud nego sud Svevisnjeg,,ajme starci iz saveza nebi vam bio u kozi...
Ali hajde budi realan, jel normalno da jednu Reprezentaciju vodi čovjek koji ima skoro 80 godina?

nek nam oni dovedu hidinka da covjek radi za 5.000 eura i u ovakvim uslovima i sa ovim ljudima..
potpuno se slazem sa svim ovim,bas fino napisano,osim ovo za porshe..jarane ko ima za porshe ima i za vozaca koji ce ga vozatiOffside je napisao/la:pokusni_kunic je napisao/la:U vecini toga si potpuno u pravu, i mozda sam ja pogresno iznio neke stavove. Slazemo se po pitanju njegovog licemjerstva i cinjenice da bi sutra da preuzme Srbiju otisao na grob Slobe Milosevica da se pokloni velikom covjekuOffside je napisao/la:
Vidiš u totalnoj si zabludi. Ćiro nije djeljitelj BiH, Ćiro čak nije ni Hrvat. Sutra kad bi sjeo na klupu Srbije bio bi veći Srbin od Vuka. Ćiro nije nacionalista, da jeste ne bi u puno timova koje je vodio za glavnog igrača imao Bošnjaka (Dinamo-Mujčin, Varteks-Halilović, Xamax-Šehić, Zagreb-Ibričić). On je jednostavno čovjek koji daje izjave u skladu sa pozicijom koju obnaša. To da je ljigav, licemjeran, ovakav onakav, to možda i stoji, ali mene ne interesuje naglabanje o Ćirinom karakteru, mene jedino interesuje rezultat, a on je pod njegovim vodstvom bio iznad svih očekivanja. Isto tako ni ja ne mogu zaboraviti Misketovo igranje za mladu reprezentaciju Srbije, Muslimovićevo koketiranje sa Švedskom kao primarnom reprezentacijom i još bruku grijeha iz prošlosti mnogih naših bivših i sadašnjih selektora, igrača, čelnika itd, pa šutim. Ćiro je 1998. proglašen za najboljeg trenera svijeta, iza sebe ima hrpu uspjeha i neuspjeha, a o taktici se ne razgovara u novinama i po čaršiji, nego privatno sa Osimom, Kužeom, Ivićem, Barićem i ostalim trenerima. I svaki od njih će reći da radi dobar posao, tako da riječ trenerskih autoriteta, svakako je teža od moje, tvoje ili bilo čije kritike sa foruma. Ćiro je vrhunski stručnjak, trener sa velikim iskustvom i renomeom koji je napravio uspjeh sa našom reprezentacijom. Očekivati od njega da povrh svega bude i moralna vertikala je mazohizam.![]()
Ali, nazalost, ne mogu se sloziti s tim da je on veliki trener. U karijeri osim treceg mjesta s Hrvatskom nije imao neki veliki trenerski uspjeh u evropskim uslovima. Da, bio je prvak Jugoslavije (po meni to mu je najveci uspjeh) i Svicarske, ali jeli to stvarno mjerilo u svjetskim okvirima?
O taktici se razgovara sa novinarima ako ga ovi pitaju za to, a ne govori im se da su glupi, nesposobni, smjesni, i slicno, te ne najavljuju utakmice u smislu "**** im mater". Svi puno roncaju na novinare, ali ustvari po ovom tvom ispada da i oni koji su htjeli Ciru nesto ozbiljno pitati - nisu trebali. Uz to, znam da npr. Ciro nije razgovarao sa Kuzom kojeg nabrajas ozbiljno o utakmici sa Portugalom?! Od svih nabrojanih, tek su Ivic i Osim autoriteti, a ovaj drugi je kao sto smo i svi u BiH donekle presutjeli kritike u ime interesa nacije, a to je klima koju je on stvorio.
Nikada nisam vidio trenera koji nije javno priznao niti jednu, jedinu, pa ni najmanju pogresku - a imao ih je mnogo. Podsjeti se koga je okrivio za poraz u Spaniji (Pjanica, igrao 4 minute), u Turskoj (Nadarevica), protiv Spanije kuci (Supica), u Portugalu (Misimovica)...
Naravno, ne pokusavam ti nametnuti svoje misljenje, daleko od toga, postujem da imas svoje, ali ja i dalje smatram da je Ciro daleko od velikog trenera i strucnjaka, ako izuzmemo njegov ogroman talent za dizanje atmosfere i motivisanje igraca, sto nije dovoljno.
Ćiro nije svjetski trener, a bio treći na svijetu. Ok svi se slažemo da je Hrvatska imala beton reprezentaciju sastavljenu od ponajboljih igrača svijeta u to vrijeme. Ali da li dobra reprezentacija znači uspjeh. Šta to Mclaren u Engleskoj nije imao dobru reprezentaciju, pa se momački izblamirao. Džaba ti Porsche ako ne znaš voziti. Ćirina najjača prednost je psihološko-motivacijska priprema. Što ne znači da je loš taktičar. Zato i nije mogao biti trener u velikom svjetskom klubu. Dok je vodio Iran on kaže igračima 'ima da im mater hebete', a prevoditelj kaže 'trener je rekao da očekuje pobjedu'. Ja tvrdim da samo Halilhodžić je sposoban da zamijeni Ćiru, a od toga naravno nema ništa. Znači želimo smjenu Ćire a nemamo asa u rukavu. Treba možda da nam dođe Bola, Tulić, Barbarez i da peču zanat na repki u dva tri ciklusa, taman dovoljno da nam ova generacija polako ode sa scene. Bhf traži smjenu Ćire, a nema plana šta dalje. I onda očekuju da ih netko shvati ozbiljno. Mene boli briga za Muniba, Ilju, Čolakovića, znam da je njihova smjena nemoguća, a ako do nje i dođe opet će doći slični. Fudbal je ipak najvažnija, ali sporedna stvar i godine mi prebrzo prolaze da bi se borio sa rogatijima. Ako trebam bosti sa rogatijim to će onda biti u smjeru borbe protiv korupcije, mafije, nelegalne privatizacije i ostalih anomalija koje mi ipak u životu stvaraju više problema od uhljupa iz saveza.

al ozbiljno ovo za reprezentaciju i trenera se slazem
Ciri se i dan danas dive asovi SUKER,JARNI,ASANOVIC,BOBAN,BILIC,LADIC...covijek harao sa PRISTINOM po Zagrebu,Beogradu,Splitu
ima repku od koje more da napravi puno.al neka ajd zivi bili pa vidjeli dacemo EURO 2012 docekati kraj mali ekrana i pitat cemo se kako bi bilo da je bilo 

Nema 80AYAN je napisao/la:Ćiro je uradio solidan posao, (kažem solidan, jer nismo otišli na SP), to se cijeni.isakovich je napisao/la:kako se nadju pametni frajeri pa znaju pametovati kad se razdi o ruznim stvarima,,,a kad je bih pobjedjivala kleli se u bih i ciru,,kako smo mi proklet narod nama nebi valjao ama bash nitko ,,, ponovo kao i u sve u bih tu je politika glavna stvar,,samo kradite uzimajte od sirotinje ali ce i vas stici sud i to ne bosanski sud nego sud Svevisnjeg,,ajme starci iz saveza nebi vam bio u kozi...

Šta će nam Hidink, on nije prošao na SP.kenoo je napisao/la:ne znam kakve veze imaju godine,nece on igrati,bolje je iskusniji covjek a u ostalom on se drzi bolje od mnogih trenera..meni npr. onaj aaragones sto je vodio spaniju izgleda 2 puta stariji od cire..i hajd realno reci koji bi to bolji trener vodio nasu reprezentaciju bolje u ovakvim uslovima?? za ove pare i sve ovo sto ima samo kod nas..mislim da je ciro idealno rjesenje barem jos slijedeci ciklus,al et fanatikosi znaju bolje..AYAN je napisao/la:Ćiro je uradio solidan posao, (kažem solidan, jer nismo otišli na SP), to se cijeni.isakovich je napisao/la:kako se nadju pametni frajeri pa znaju pametovati kad se razdi o ruznim stvarima,,,a kad je bih pobjedjivala kleli se u bih i ciru,,kako smo mi proklet narod nama nebi valjao ama bash nitko ,,, ponovo kao i u sve u bih tu je politika glavna stvar,,samo kradite uzimajte od sirotinje ali ce i vas stici sud i to ne bosanski sud nego sud Svevisnjeg,,ajme starci iz saveza nebi vam bio u kozi...
Ali hajde budi realan, jel normalno da jednu Reprezentaciju vodi čovjek koji ima skoro 80 godina?![]()
nek nam oni dovedu hidinka da covjek radi za 5.000 eura i u ovakvim uslovima i sa ovim ljudima..
Nama treba neki selektor koji će nas odvesti na Veliko takmičenje.
Mada nevolim pričati o taktici, ali protiv Portugalove Formacije staviti 3 igrača u zadnju liniju, to je stvarno veoma hrabar potez, još kad se zna koliko je brza naša odbranbena linija, onda to stvarno nema logike.
Kriviti Misimovića za to što su Muratović i Rahimić dobili žute kartone, to je također veoma iskusan potez. Svaka mu dala.
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
seha je napisao/la:Nista od odlaska Cire sta vam je
o ostavci
"Vidjet ćemo što će reći na Izvršnom odboru, ali predložit ću rastavu braka"...
i
neko ovdje nekog *ebe u zdrav mozak
o ljudima u savezu
"Štitim nevine ljude! Nisam za radikalne promjene, navijači su radikalni. Smirivao sam situaciju, i dalje ću je smirivati i štititi te ljude jer nikome nisu ništa skrivili. Za mene je istina najvažnija stvar."...
ISTINA JE 5 GODINA ZATVORA
hajd ti sad budi ovdje normalan
Da se citiram ....
Selektor nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević bio je proteklih dana u centru pažnje. Od svađe sa Zvjezdanom Misimovićem, kladioničarske afere, uvreda koje je pretrpio u emisiji Federalne TV "60 minuta" i na kraju traženja ostavke od navijačke grupe "BH Fanaticos".
Špekulacije da mu je nuđeno 500.000 eura za namještanje susreta s Turskom u Zenici odbacio je bez razmišljanja.
- Takvo nešto odlučno demantiram. Neki zlonamjernici su mi podapeli sa mojom navodnom izjavom, a to je laž jer tako nešto nikada nikome nisam izjavio. To su gluposti. Ortodoksne gluposti. Ni Turci, a ni neka treća strana nisi nudili neku nemoralnu ponudu - rekao je Blažević na početku razgovora za "Dnevni avaz".
Šta ćete poduzeti nakon pisma "BH Fanaticosa" koji traže ostavku?
- Meni su navijači najvažniji i ko zna, možda postupim po njihovim željama, ali kada meni bude po volji. Međutim, moram im nešto reći, a to će ih još više ražestiti. Uz Muniba Ušanovića ću biti jer je nevin i makar mi to donijelo njihovu još veću antipatiju. Žao mi je jer vas ja volim i poštujem, ali to je tako.
Zašto ste toliko uvjereni u Ušanovićevu nevinosti i zbog čega ga toliko branite?
- Od Ušanovića nemam nikakve koristi. Ali, od djetinjstva sam stekao jednu ljudsku dimenziju da uvijek stanem uz nevine. Ja sam psiholog i poznajem ljude. On je kriv što voli život i pomaže ljudima. Sam sebi je najveći neprijatelj i žrtva je svoje budalaštine. Da on krade nekome pare i taji porez, to ne dolazi u obzir.
Ali, sud je tako utvrdio.
- Nepravomoćnom presudom. Siguran sam da će Ušanovićeva i Kureševa žalba biti usvojena i presuda poništena, te tako dokazana njihova nevinost, ali i nevinost cijelog Nogometnog saveza BiH.
U petak je sjednica Izvršnog odbora NSBiH u Sarajevu. Šta očekujete od tog sastanka?
- Očekujem da jedan drugome u lice kažemo sve što nas muči, a ne da pričamo po novinama. Podnijet ću izvještaj o utakmicama baraža s Portugalom.
Očekujete li podršku za nastavak saradnje?
- To niko ne zna. U tome je i zanimljivost tog sastava koji vodi naš nogomet. Nadam se, ipak, da ću dobiti podršku.
Koliko ste novca dobili od sponzora Nogometnog saveza BiH?
- NSBiH nije imao novca da me plaća, pa su u ugovor ugradili tu klauzulu po kojoj ja dobivam 70 posto od ugovora sa sponzorima koje dovedem. Doveo sam jednog koji je dao novac i to je "Konzum". Zato sam dobio 70 posto od 20.000 eura. Od "Forda" je reprezentacija dobila četiri automobila na korištenje. Mogao sam dovesti stotinu sponzora, ali nisam upravo zbog priča koje se mogu čuti, da sam se obogatio u Bosni.
Jeste li dobili procent i od ugovora sa "BH Telecomom"?
- Nemam 70 posto od tog ugovora. Međutim, kada sam dolazio sa čelnicima NSBiH dogovorio sam premiju ako izborimo baraž. Da sam im tražio milion, obećali bi da će mi ga dati. I sada nisu imali novaca za tu premiju nego su mi omogućili sponzorski ugovor da reklamiram "BH Telecom" koji će me na taj način isplatiti umjesto NSBiH.
Idete li u Volfsburg na razgovor sa Zvjezdanom Misimovićem?
- Idem. Ići ću i usput gledati i navijati za Volfsburg protiv Mančester junajteda u borbi za prolazak u drugi krug Lige prvaka. Mogu priznati da sam pogriješio i rekao što nisam smio za Misimovića. Srećom, pričali smo i spustili tenzije. Očekujem da nakon našeg susreta i razgovora u Volfsburgu potpuno nestanu.
Bakire, tvojoj emisiji niko ne vjeruje
Blažević je mnogo govorio o izdanju magazina "60 minuta" emitiranom na Federalnoj TV u ponedjeljak.
- Mom prijatelju Bakiru Hadžiomeroviću šaljem poruku da je on i dalje moj prijatelj, ali da njegovoj emisiji niko ne vjeruje jer su dezinformacije koje emitira kompromitirale magazin "60 minuta". Da mu se vjeruje, pola BiH bi bilo u zatvoru, pa i ja. Neka me pozove u iduću emisiju da razgovaramo licem u lice, uživo.
Bakire, sedam dana ranije si me pozivao da ostanem, a sada me tjeraš. Šta se promijenilo u tih sedam dana? Molio si me da tvoje saradnike dva puta vodim s reprezentacijom o trošku Saveza, a nisam ni sanjao da će praviti emisije koje će rasturati svetinju zvanu reprezentacija BiH. O trošku Saveza su snimali tako gnusne priloge i sada me s razlogom prozivaju i nabijaju mi na nos ovi moji iz Izvršnog odbora.
Pitaš zašto vodim sina, vodio bih i tvog da si me pitao baš kao što sam i vodio i tvoje "sinove" u Estoniju i Portugal.
http://www.****/
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Šta će nam Hidink, on nije prošao na SP.
Mada nevolim pričati o taktici, ali protiv Portugalove Formacije staviti 3 igrača u zadnju liniju, to je stvarno veoma hrabar potez, još kad se zna koliko je brza naša odbranbena linija, onda to stvarno nema logike.
Kriviti Misimovića za to što su Muratović i Rahimić dobili žute kartone, to je također veoma iskusan potez. Svaka mu dala.[/quote]
pa upravo zbog toga govorim,hidink ima 100 puta bolje uslove,neograniceno mnogo novca da radi sta zeli,i recimo solidnu reprezentaciju i nije se plasirao,i ljudi ga opet mole da ostane,jer znaju da ce tesko naci boljeg iako oni mogu birati trebera jer imaju novac i moc,a mi smo svjesni da u ovim uslovima ne mozemo naci bolje i sad kao treba tjerati ciru..ne kazem ja da je on savrsen i ja mislim da je bolje trebalo sastavljati momcad i mijenjati protiv portugala,al to je sve sad proslost i sta bi bilo kad bi bilo...
Kriviti Misimovića za to što su Muratović i Rahimić dobili žute kartone, to je također veoma iskusan potez. Svaka mu dala.[/quote]
pa upravo zbog toga govorim,hidink ima 100 puta bolje uslove,neograniceno mnogo novca da radi sta zeli,i recimo solidnu reprezentaciju i nije se plasirao,i ljudi ga opet mole da ostane,jer znaju da ce tesko naci boljeg iako oni mogu birati trebera jer imaju novac i moc,a mi smo svjesni da u ovim uslovima ne mozemo naci bolje i sad kao treba tjerati ciru..ne kazem ja da je on savrsen i ja mislim da je bolje trebalo sastavljati momcad i mijenjati protiv portugala,al to je sve sad proslost i sta bi bilo kad bi bilo...
Ćiro je dobar, ali opet kažem, vrijeme mu je za peMziju...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ćiro je mangupski doprinijeo uništavanju najvećih BH talenata koji nam trebaju biti garancija za budućnost. Tačnije uradio je koliko je god mogao da im ubije samopouzdanje.(Pjanić, Zec, Štilić)
I onaj Delač što je potpisao za Čelzi se dvoumio i bio spreman da zaigra za nas, ali ga je Ćiro jednostavno, tiho, prepustio svojima. A znamo koliko smo strašni na toj poziciji. Čak je i Ibiševića držao na klupi koliko god je mogao. A Džeku je protiv Estonije u Zenici htio ostaviti na klupi, pa se predomislio u zadnji čas.
Za ovaj uspjeh, ako se uopšte može tako nazvati, a lično mislim da ne može, je najzaslužnija strašna generacija igrača kakvu imamo, koji su to uradili uprkos Ćiri.
I onaj Delač što je potpisao za Čelzi se dvoumio i bio spreman da zaigra za nas, ali ga je Ćiro jednostavno, tiho, prepustio svojima. A znamo koliko smo strašni na toj poziciji. Čak je i Ibiševića držao na klupi koliko god je mogao. A Džeku je protiv Estonije u Zenici htio ostaviti na klupi, pa se predomislio u zadnji čas.
Za ovaj uspjeh, ako se uopšte može tako nazvati, a lično mislim da ne može, je najzaslužnija strašna generacija igrača kakvu imamo, koji su to uradili uprkos Ćiri.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
e neka si ti pametan....licno sam gledao intrv.na Nova Tv od tog momka otac ...Željovac je napisao/la:Ćiro je mangupski doprinijeo uništavanju najvećih BH talenata koji nam trebaju biti garancija za budućnost. Tačnije uradio je koliko je god mogao da im ubije samopouzdanje.(Pjanić, Zec, Štilić)

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-27605.htm
Sa naslovnice ovog portala....stara varalica mjenja pricu svakog trecega dana,klasicni suncokret okrece se kako vjetar puše...međutim,sve je više ljudi koji pocinju konacno da razmišljaju svojom glavom i koji se polako pocinju trijezniti od Ćirine magije...sapunica se nastavlja,ostaje da vidimo na šta ce Mikado biti još spreman.
Sa naslovnice ovog portala....stara varalica mjenja pricu svakog trecega dana,klasicni suncokret okrece se kako vjetar puše...međutim,sve je više ljudi koji pocinju konacno da razmišljaju svojom glavom i koji se polako pocinju trijezniti od Ćirine magije...sapunica se nastavlja,ostaje da vidimo na šta ce Mikado biti još spreman.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
suncokret se ne okrece kako vjetar puse vec za suncem xDdrop je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-27605.htm
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
- Ponos Torina
- Kontakt:
Stari nece odjahati!!!

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A što nas to nije odveo na SP 2010? i ko nam to garantuje da ce nas odvesti na EURO 2012? jel ti njegova obecanja tipa "yebat cemo im mamicu" smatraš obecanjima i nekom ozbiljnom pricomSantiago_Bernabeuo je napisao/la:Jeste li normalni....CIRO CIRO koce drugi nas odvesti na EURO 2012...nece valjda Muzurovic o Smaijlovic
![]()

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Kao prvo, jadno je da mi se obraćaš sa nepoštovanjem, jer me uopšte ni ne znaš. Pogotovo jer sam rekao istinu i jer sigurno se tako ne obraćaš nepoznatima kada s njima razgovaraš u lice.fabio je napisao/la:e neka si ti pametan....licno sam gledao intrv.na Nova Tv od tog momka otac ...Željovac je napisao/la:Ćiro je mangupski doprinijeo uništavanju najvećih BH talenata koji nam trebaju biti garancija za budućnost. Tačnije uradio je koliko je god mogao da im ubije samopouzdanje.(Pjanić, Zec, Štilić)
Za ovaj uspjeh, ako se uopšte može tako nazvati, a lično mislim da ne može, je najzaslužnija strašna generacija igrača kakvu imamo, koji su to uradili uprkos Ćiri.sta bubas mali hrvat glavom i petom kao i stari
nigdje veze...da da ajd onda neka neko ponovi BARAZ...zivi bili pa vidjeli
Mali je rođen u Jajcu i čak za hrvatske medije nije smio da izjavi da će igrati za Hrvatsku, niti je smio da kaže da neće igrati za BiH. Gledao sam video intervju na hrvatskom index-u.
Pametni iz toga mogu zaključiti da se dvoumio!
A nikada nije spomenut ni mogući razgovor naših sa tim malim o reprezentaciji BiH!
Moderatori, administratori, molim Vas banujte djecu s foruma i sve ostale koji nemaju osnovnu kulturu dijaloga!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.