FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 18 jun 2013, 22:05

slika
Jesu ovo dresovi ?
Meni se lično sviđaju.
Samo kakav sponzor i super.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 18 jun 2013, 22:06

zeljooooo je napisao/la:treba nam i ofanzivni vezni konačno ne možemo igrati samo sa defanzivcima-.
Ma ne treba buraz, izvodiće E. Čolić slobodnjake a Karić jedanaesterce. Stanić će igrati pet pozicija a Jamak će dizati moral ekipi. ;)
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 18 jun 2013, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 18 jun 2013, 22:07

Ma nek' pusi ba al' nije to problem ,problem je sto je on los golman . Yebo cigaru i Zizu je pusio ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 18 jun 2013, 22:08

ceze je napisao/la:slika
Jesu ovo dresovi ?
Meni se lično sviđaju.
u malog kluba mal i grb :lol:
salim se, dobri su dresovi ako su ovo

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 jun 2013, 22:08

Pjesnička sloboda ili si nešto pokusao reći ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jun 2013, 22:09

ceze je napisao/la:slika
Jesu ovo dresovi ?
Meni se lično sviđaju.
Imam isti šorc :lol:

Vidi Širokog, četvrtu sezonu u istoj garnituri...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2013, 22:16

Ozbiljni klubovi oziljno pristupaju i problematici sportske opreme. 8-)
...Život za Široki...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jun 2013, 22:20

OK proizvođač, ali, nije li neozbiljno imati 2 iste garniture (ne proizvođača, a btw. znam iz iskustva da je Jako kvalitetan) već 3 godine i ne mijenjati ih? Znam da ste sa Jakom imali trogodišnji ugovor, a znam i da ste nosili i druge njihove garniture (ali samo u Evropi), no četvrta je vala previše...

p.s. Ako imaš šta za dodati/reći, prebacimo se na temu Širokog da moji ne bi pravili probleme :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 jun 2013, 22:20

Majko moja draga s kim ja dijelim forum... Totalno ne-objektivni likovi, pljuvaci, moroni... Kod svakog je dobro, samo kod nas ne valja... Dole 40 stepeni, pocele pripreme, nemamo mediteranaca, nase djece kojima Cimiroti, Letici, i slicni igraci mogu samo brisati kopacke... Kaze daj pojacanja, a zna da nema para, pare ne rastu na drvecu djeco draga... Igrac moze doci kod njanja kad moze potpisati ugovor 1+1, odose za sicu, pa ovdje bi javno spaljivanje Osima bilo da su nam kao njima skoro dzaba otisli redom sve najjaci igraci u posljednjih par godina (Hadzic, Torlak, Husejinovic, Sesar, itd. itd.).

Jel' vam tesko utuviti u te glavurde da malo sagledate cinjenice, da se dobro radi, imamo Osima BOGA svoga, da smo potpisali ugovore sa nasom djecom na 5 GODINA (svrsavali bi ovdje da je Cimirot npr potpisao sa njanjama na toliko), doveli smo stopera, krilo (1000 puta su ga ovdje zvali da bi nam dobro dosao), beka koji je sve utakmice odigrao za Borac, trebamo aBd prodati neke igrace (recesija je, niko ne da pare za dzaba a rejting lige je katastrofa radi pljuvaca kojima uvijek nesto smeta i zato jer ostali potpisuju ugovore kao Sarajevo pa su svi igraci dzaba, a nasi po 500.000 eura, tesko je u takvoj situaciji nesto pozitivno uraditi, a vec smo par puta to ucinili), jel vam tesko utuviti da igramo u Evropi protiv protivnika koji imaju 10 puta vrijednije timove od nas, bolje uslove, trening kampove, tu se iznenadjenja prave u 1 od 20 utakmica, i Osim MORA radi vas hadalja istaci da mi i nemamo bas neke sanse, kao i prosle godine protiv Maribora, jer bi onda pametnjakovici poceli vec pricati koga bi mogli dobiti u 3 pretkolu i cudili bi se kako smo to ispali od Maribora koji malo prije tekme sa nama proda igraca koliko se sjecam za 2 miliona eura... 100 ljudi bi se ovdje javilo da tjera Osima nakon evropskog neuspjeha, ali ti ljudi ne razmisljaju svojim glavama, ne prate ovu ligu, njih zanimaju Real, Barcelona, United, pa onda dodju i pametuju o pozicijama u timu, sto ne dovedemo ovog, onog, tu su samo kad je derbi i evropska utakmica, tim ljudima fali mozga, oni ne smiju biti mjerilo i vecina, ali nazalost jesu... Zasto je to tako, ne znam, ali mislim da u opstem jadu koji vlada u ovoj drzavi, cinjenici da ljudi misle da je ovo Jugoslavija da igraci jos tu igraju do svoje 28-e godine, zahvaljujuci cinjenici da drzave u okruzenju podrzavaju svoj sport, ulazu ogromne pare za nase uslove, i tako imaju rezultate, ali na jedvite jade... Dinamo je tek nedavno uspio prezimiti u Evropi, a ljudi dobijaju od grada za jednu sezonu sto mi potrosimo za 5 godina ukupno, ali ljudi ulazu milione i milione, pa vidi gdje je jedan Dzokovic a gdje je nas najbolji Dzumhur, ili hrvatski i srpski teniseri, vaterpolisti, rukometasi, skijasi, i svi moguci sportisti...

Zato ljudi, malo mislite svojim glavama, ukljucite mozgove, sagledajte sve aspekte zasto je nesto onako kako jeste, ne budite kao ovaj @zeljooooo, ubaceni element, pitar, pacenik, nemam pojma kako ga nazvati, jer on je primjer jadnika radi kojeg ova drzava propada... Dajte podrsku Zelji, ovi igraci su tu jer se bolji NE MOGU dovesti, nema uslova za to, necemo da potpisujemo ugovore na pola godine jer od toga klub nema nista, razumite to... Amar radi sistemski, ima neki plan, mislio je da ce to ici nesto brze, da ce biti podrske od drzave, kantona, opstine, sponzora, ljudi... Pa mi navijaci bi mogli od Zelje napraviti Dinamo ili Maribor, samo da smo pametni, da damo podrsku kad vec nema privrede i sponzora da stanu iza kluba...

Puno toga mi se mota po glavi,mogao bih do sutra pisati, ali eto stat' cu ovdje, a nastavit cu drugom prilikom...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 18 jun 2013, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 18 jun 2013, 22:24

England je napisao/la:
Pjesnička sloboda ili si nešto pokusao reći ?
Vizuelno bi izgledalo ljepše da je sponzor na dresu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 jun 2013, 22:26

Dinamo je tek nedavno uspio prezimiti u Evropi
Netočan navod, Dinamo nije prezimio u Evropi od 70te. Krivo.
Bila je i koreografija na jednoj utakmici...nekako s proljeća , tamo niste pola stoljeća.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 18 jun 2013, 22:29

England je napisao/la:
Bila je i koreografija na jednoj utakmici...nekako s proljeća , tamo niste pola stoljeća.
Pa skoro igrali u ligi prvaka ;)
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 jun 2013, 22:30

England je napisao/la:
Ja sam onda pobrkao loncice, mislio sam na cinjenicu da su tek nedavno uspjeli doci do grupne faze a samo su od grada tada dobili 20 miliona eura, a konto sam da je grupna faza poslije zime ali nije... :D

P.S. Kad bi tačka bila točka, onda bi i mačka bila močka... :lol:
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 18 jun 2013, 22:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jun 2013, 22:30

Jesu igrali, al' nisu otišli dalje od grupne faze ;)

Kapiten Blue Traina

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jun 2013, 22:31

@arhimed
jesu igrali u europi ali nisu prezimili u europi :D

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 18 jun 2013, 22:34

@baja, svaka cast za post, tako i ja slicno mislim i pokusao sam to objasniti, ali ne ide.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

adissss
Kontakt:

Post Postao/la adissss » 18 jun 2013, 22:34

ma adilovica treba prodat da se pare uzmu, a zamjenu za njega cemo lako naci

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 18 jun 2013, 22:35

Ma nece ni prezimit ni jedan klub sa balkana u narednih 5 godina.Pogotov sad kad su se masovno milijarderi uzeli igrat monopola sa klubovima sirom zapadne evrope.

p.s.i ja sam mislio da je grupna faza do zime :mrgreen: :run: :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jun 2013, 22:38

Ispade Cimirot transfer stoljeca :mrgreen: Ja frajera realno tek skontao kad je zabio gol za Srbiju,mislim autogol.Al' dobar momak fura Alcatraz BG i to,taman za anam one.Do pocetka lige bice sve okay,mislim da ce konkurenti biti Zrinjski i Siroki,ovi prvi jer su fino krpili ekipu pred europu a ovi drugi zato sto su uvijek pri vrhu i znas na cemu si s njima.Maleni tesko mogu ove godine nesto,biser republike srpske je u problemima i tako,velikan iz nake ulice stas'.Valjda su samo u toj ulici velikani.

Amar radi koliko moze,zna on da ovo nije nesto ali vise ne moze,za vise nam treba iskorak neki u europi,ali on moze doci "slucajno",planski veoma tesko.Mozda nam se ukaze neko u Međugorju,strpite se.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 18 jun 2013, 22:48

Ma realno sta frku dizete, ovo sto smo doveli dobro smo doveli, jos samo da Svraku prodamo i to je to, taman, ja imam osjecaj mi koga god da prodamo da se nece mnogo osjetiti na ekipi, ai koga god dovedemo da se nece mnogo mijenjati koncepcija igre, jedino ako nekog virtuoza dovedemo tipa Saida :lol: , ovog Skaljic kad god je igro protiv nas bio je igrac utakmice sam da tako bude igro i za nas, meni nije sad jasno jel nas Bogicevic napustio i jos neko, ne racunajuci tu Cutuke i ekipu i hocel, sto se tice golmana ako se Antolovic ne vrati nek brani Kjosevski, i dovest nekog da mu bude rezerva.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”