FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fino za sad slazete ekipu za sledecu sezonu.Jedna stvar koja mi je zanimljiva u vezi vaseg najnovijeg pojacanja Mahira Karica je ta da je ove sezone pogodio samo protiv tri razlicita tima.Od ukupno 6 golova,3 je dao Zvijezdi Gradačac,2 je dao Borcu i jedan dao Zelji.S tim da je protiv Borca i Zvijezde pogadjao i kod kuce i u gostima. 

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Burberry46
- Kontakt:
Dobili ste jednog jako vrijednog i marljivog napadača.Karić može donjeti samo dobro.Sretno Mahiru i sretno pitari u evropi.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ma najvažnije je da je vrijedan i da ostavlja srce na terenu. Husref je tražio ovaku tipu igrača , koji može nadomjestiti odlazak Hadžića. Dobro bi bilo da ovaj Letić potpiše .samocelik je napisao/la:Dobili ste jednog jako vrijednog i marljivog napadača.Karić može donjeti samo dobro.Sretno Mahiru i sretno pitari u evropi.
P.S Hvala

-
- Kontakt:

Bravo momci Respect!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Karić se baš nadavao golova,šest ukupno u prošloj sezoni.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 19 jun 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
U kakvom je klubu igrao dobro je i tih 6 daoMancini je napisao/la:Karić se baš nadavo golova,šest ukupno u prošloj sezoni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da da upravo tako.Klub je kriv kada promašuje šanse.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- ronniesullivan
- Kontakt:
Potpisan dvogodišnji ugovor
Službeno: Mahir Karić potpisao za Sarajevo!
Hvala ti boze....
Službeno: Mahir Karić potpisao za Sarajevo!

Hvala ti boze....

''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''
[youtube][/youtube]
Karic je klasa, siguran sam da ce opravdati to kod vas, jer kad je bio kod nas u Gabeli bio je glavni igrač
Karic je klasa, siguran sam da ce opravdati to kod vas, jer kad je bio kod nas u Gabeli bio je glavni igrač
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Nek je sa srećom i da nas pozitivno iznenadi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ronniesullivan
- Kontakt:
Naravno sve najbolje care i da nam zablistas u ponom smislu ove recenice. 

''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''
miky_hz je napisao/la:U kakvom je klubu igrao dobro je i tih 6 daoMancini je napisao/la:Karić se baš nadavo golova,šest ukupno u prošloj sezoni.
Dobar igrac ja bi volio da je na Grbavicu dosao u svakom slucaju sretno
Dobar Karić. Ovo izgleda sve bolje.
Karić je pravi igrač. Klasa za PLBiH .Mali broj golova u Olimpicu(7) je posljedica taktike jer je više igrao po krilu nego špica što je njegova prirodna pozicija.Jedan na jedan sigurno najbolji u PL i šmeker pred golom. Nije ga Husref bez raloga želio!High je napisao/la:
Nek je sa srećom i da nas pozitivno iznenadi.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Daj nauči šta znači šmeker. 

Danas u 18h Sarajevo i Maribor igraju pripremnu utakmicu. Stream: http://www.nkmaribor.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Prošle godine na isti dan bilo je 6:3 za ljubičaste.
Prošle godine na isti dan bilo je 6:3 za ljubičaste.
Sjajan igrac i momak, on moze igrati i po krilu te u spicu napada u svakom smislu pojacanje za vas
Limvo Likce
Necemo unaprijed govoriti o kvalitetima, nek nam dokaze da je dobar...bagra je napisao/la:Sjajan igrac i momak, on moze igrati i po krilu te u spicu napada u svakom smislu pojacanje za vas

U svakom slucaju ja mu zelim dobrodoslicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.