FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 18 jun 2013, 21:04

Zar nas nisu napustili bukvic i bogi .

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 18 jun 2013, 21:06

AsharaK je napisao/la:Ja sam dobio informaciju da Željo ubija, da ruše mali Široki samo što lopta neće u gol.
Opustite se, prijateljska je utakmica ;)
Loša vijest. Široki bio puno bolji. Pehilj dva gola protiv rezerva i juniora Širokog (jedino Ješe od prvotimaca). Od ovih igrača što sam uspio vidjeti jedino je mali Škaljić pojačanje po meni, dobar igrač, totalno je zatvorio stranu. Bučana je mali Marković stavio u mali Džep. Svi igrači su dobili šansu u obe ekipe, koji su bili na klupama, Željezničar pokazao jako malo.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 jun 2013, 21:08

Ja mislim da su vam golmani jedno 500 puta opsovali mater Jamaku :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 18 jun 2013, 21:08

slika
Jedna iz Medjugorja sa treninga... :D
Uvjek kod Osima neki drugaciji tipovi treniranja.. :P a ne oni tipicni dosadni i ubitacni za igrace..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2013, 21:09

PlaviSaJUGA je napisao/la:Ja jednostavno ne mogu da se pomirim sa trenutnim stanjem,spomenuo sam karica na golu,pa neko rece da je vadio nesta nesta,de boga ti kome je Karic zanimljiv i kakvih kvaliteta ima da bude na golu ZELJEZNICARA ?!? Nikako da se pomirim sa cinjenicom da u Zelji koji DOMINIRA U NASOJ LIGI igraju igraci tipa e. colica koji bi mogao samo u 5 klubova u nasoj ligi da igra u prvih 11 i to 5 zadnjih klubova, ne bi sad da "pametujem" al je igracki kadar siromasan pravo. Jedva cekam da vidim Kvesica i Zolu da zaigraju a jos vise bi volio Antolovica vidjet u dresu Zelje.
A **** ga Karic, Karic je treci golman u ekipi.Prije njega branice i ovaj mali sto je potpisao pa je na pripremama za mediternasku repku, a situacija oko golmana ce se rjesavati vjerovatno iduce nedjelje.Ili ce se Antolovic vratiti ili cemo traziti nesto novo ovj je branio jer je jedini od golmana na pripremama.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 18 jun 2013, 21:15

pile87 je napisao/la:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Ja jednostavno ne mogu da se pomirim sa trenutnim stanjem,spomenuo sam karica na golu,pa neko rece da je vadio nesta nesta,de boga ti kome je Karic zanimljiv i kakvih kvaliteta ima da bude na golu ZELJEZNICARA ?!? Nikako da se pomirim sa cinjenicom da u Zelji koji DOMINIRA U NASOJ LIGI igraju igraci tipa e. colica koji bi mogao samo u 5 klubova u nasoj ligi da igra u prvih 11 i to 5 zadnjih klubova, ne bi sad da "pametujem" al je igracki kadar siromasan pravo. Jedva cekam da vidim Kvesica i Zolu da zaigraju a jos vise bi volio Antolovica vidjet u dresu Zelje.
A **** ga Karic, Karic je treci golman u ekipi.Prije njega branice i ovaj mali sto je potpisao pa je na pripremama za mediternasku repku, a situacija oko golmana ce se rjesavati vjerovatno iduce nedjelje.Ili ce se Antolovic vratiti ili cemo traziti nesto novo ovj je branio jer je jedini od golmana na pripremama.
Pile drago,j..es Karica,jednostavno mi je nemoguce opisat koliko mi je krivo sto ne mozemo dovest 1-2 iz PLBiH koji igraju u U21 a tolika historija,toliko pehara ,Amar Osim, i opet ne pomaze,znam da je drzava katastrofa da se nema para al gledam njanje uzese Cimirota, M. Karic. a mi dovodimo polovnjake koje su u godina.j..o mater da imam para da dovedem 2-3 igraca ne bi zalio ni sekunde ,hajmo realno,stavi ruku na srce pa mi ti reci nesto o igrackom kadru koji je trenutno sad tu?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 18 jun 2013, 21:15

pile87 je napisao/la:
Taj Karić je branio prvo poluvrijeme, loš je skroz. Ne mogu vjerovati da moze biti i treći golman. Po meni jedan od najlošijih u redovima Željezničara. Usput dolazi vam Hadžić iz Zrinjskog za prvog golmana, mislim da se tako zove i još jedan golman iz D Zg. Sutra.

Lištica

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 jun 2013, 21:18

Mrs Colicu iz Zelje a i ti Adolovicu kakve veze sto je najbolji strjelac kad je dao 16 golova od 200 sansi.Eto ja cu dok god igraju ova dvojica i jamak kritikovat ako nema para imaju omladinci.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2013, 21:19

PlaviSaJUGA je napisao/la:Pile drago,j..es Karica,jednostavno mi je nemoguce opisat koliko mi je krivo sto ne mozemo dovest 1-2 iz PLBiH koji igraju u U21 a tolika historija,toliko pehara ,Amar Osim, i opet ne pomaze,znam da je drzava katastrofa da se nema para al gledam njanje uzese Cimirota, M. Karic. a mi dovodimo polovnjake koje su u godina.j..o mater da imam para da dovedem 2-3 igraca ne bi zalio ni sekunde ,hajmo realno,stavi ruku na srce pa mi ti reci nesto o igrackom kadru koji je trenutno sad tu?
Stvarno mislis da je CImerot pojacanje i da ce napraviti neku prevagu, Karic 27 godina po meni je Skaljic igrac za obojicu.Eto ako hoces moje misljenje. Uostalom prelazni rok nije zavrsen neznam cemu kuknjava...Pitari sampioni svemira

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 18 jun 2013, 21:22

pile87 je napisao/la:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Pile drago,j..es Karica,jednostavno mi je nemoguce opisat koliko mi je krivo sto ne mozemo dovest 1-2 iz PLBiH koji igraju u U21 a tolika historija,toliko pehara ,Amar Osim, i opet ne pomaze,znam da je drzava katastrofa da se nema para al gledam njanje uzese Cimirota, M. Karic. a mi dovodimo polovnjake koje su u godina.j..o mater da imam para da dovedem 2-3 igraca ne bi zalio ni sekunde ,hajmo realno,stavi ruku na srce pa mi ti reci nesto o igrackom kadru koji je trenutno sad tu?
Stvarno mislis da je CImerot pojacanje i da ce napraviti neku prevagu, Karic 27 godina po meni je Skaljic igrac za obojicu.Eto ako hoces moje misljenje. Uostalom prelazni rok nije zavrsen neznam cemu kuknjava...Pitari sampioni svemira
ma pitari ko pitari uvjek sampioni svemira, mislim da Cimirot ne moze donjet prevagu al mislim da za 2-3 godine moze bit jako dobar igrac
Ma vi stvarno niste normalni !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2013, 21:25

maxmore je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Taj Karić je branio prvo poluvrijeme, loš je skroz. Ne mogu vjerovati da moze biti i treći golman. Po meni jedan od najlošijih u redovima Željezničara. Usput dolazi vam Hadžić iz Zrinjskog za prvog golmana, mislim da se tako zove i još jedan golman iz D Zg. Sutra.
Aj ne pisi to, nama golman iz Dinama aaaaaaaaaaaaaa nesta ce im motiva za pljuvanje po Karicu :mrgreen:

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 18 jun 2013, 21:28

Jedino onaj Romeo Mitrović on je dobio slobodne papire iz Dinama.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2013, 21:34

PlaviSaJUGA je napisao/la:ma pitari ko pitari uvjek sampioni svemira, mislim da Cimirot ne moze donjet prevagu al mislim da za 2-3 godine moze bit jako dobar igrac
Bolan pospisao je Bajic mali koji moze biti jedan od najboljih poslije rata pa na ovamo.Vjeruj volim vise sto je on potpisao nego da je 11 Cimerota koji navijaju za zvezdu potpisalo.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 18 jun 2013, 21:38

zeljooooo je napisao/la:Jedino onaj Romeo Mitrović on je dobio slobodne papire iz Dinama.
Nije, vjerovatno je jedan od mlađih dinamovih igrača. Hadžić iz Zrinjskog vam dolazi za prvog golmana.

Lištica

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 18 jun 2013, 21:46

treba nam i ofanzivni vezni konačno ne možemo igrati samo sa defanzivcima-.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2013, 21:48

maxmore je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:Jedino onaj Romeo Mitrović on je dobio slobodne papire iz Dinama.
Nije, vjerovatno je jedan od mlađih dinamovih igrača. Hadžić iz Zrinjskog vam dolazi za prvog golmana.
Nista to ako nije iz Leotara nije pojacanje :lol:

MEGABASS
Kontakt:

Post Postao/la MEGABASS » 18 jun 2013, 21:54

Eh ovako što se tiče Karića da i ja kažem jednu pametnu, čovjek uvijek dolazi na Dobrinju u jedan kafić zajedno sa svojom bebom, prvo što uradi jeste da uđe u kladionicu "baci" koju binga, odigra koji listić i za to vrijeme dijete je u kolicima ispred kladionice, nakon toga sjedne naruči kaficu izvadi kutiju cigara i uživa, poznato je također da i Gušo sjedi u kafiću na Dobrinji istom kao i ja i jedno jutro Karić sa cigarom u ustima ulazi u kafić i dere se Gušo, Gušo hajmo na trening, toliko o našem golmanu..
TRPAJ LEVATE !
<3 1921

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 jun 2013, 21:55

MEGABASS je napisao/la:Eh ovako što se tiče Karića da i ja kažem jednu pametnu, čovjek uvijek dolazi na Dobrinju u jedan kafić zajedno sa svojom bebom, prvo što uradi jeste da uđe u kladionicu "baci" koju binga, odigra koji listić i za to vrijeme dijete je u kolicima ispred kladionice, nakon toga sjedne naruči kaficu izvadi kutiju cigara i uživa, poznato je također da i Gušo sjedi u kafiću na Dobrinji istom kao i ja i jedno jutro Karić sa cigarom u ustima ulazi u kafić i dere se Gušo, Gušo hajmo na trening, toliko o našem golmanu..
Dobar je čovjek, al' je golman .?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jun 2013, 22:00

napisali se vi svega :P ,jel to opet Adil nesta profulao :lol: :lol: ...p.s amar ja mislim ne racuna na ovog golmana,nije toliko neozbiljan
Željeznicar za život cijeli !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2013, 22:04

MEGABASS je napisao/la:Eh ovako što se tiče Karića da i ja kažem jednu pametnu, čovjek uvijek dolazi na Dobrinju u jedan kafić zajedno sa svojom bebom, prvo što uradi jeste da uđe u kladionicu "baci" koju binga, odigra koji listić i za to vrijeme dijete je u kolicima ispred kladionice, nakon toga sjedne naruči kaficu izvadi kutiju cigara i uživa, poznato je također da i Gušo sjedi u kafiću na Dobrinji istom kao i ja i jedno jutro Karić sa cigarom u ustima ulazi u kafić i dere se Gušo, Gušo hajmo na trening, toliko o našem golmanu..
A tek kad je jos bio Zeba pa sa stonog tenisa sjedu u bastu u taj kafic Sendi :D pa onda palamuda cijeli dan.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”