Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
Kako jeftino izgledaju oni BetClick dresovi 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma njega jedino mozemo dovesti u ovoj situaciji.
Dobar igrac, wc igrac ali samo da ne ode u Argentinu malo na pola sezone. Nece njemu Konte dozvolit ako pocne srat da to utice na ekipu, odstranit ce ga odmah, ali je.es ti to ostadosmo mi bez igraca.
da nije tog straha da se neces sutra probudit i procitat "otisao tevez u Argentinu" ili "Konte ga izbacio iz tima" bio bi strasno pojacanje, jer igracke kvalitete mu niko ne spori. Kad hoce bolji je od Jovetica i Higuaina skupa.
Dobar igrac, wc igrac ali samo da ne ode u Argentinu malo na pola sezone. Nece njemu Konte dozvolit ako pocne srat da to utice na ekipu, odstranit ce ga odmah, ali je.es ti to ostadosmo mi bez igraca.
da nije tog straha da se neces sutra probudit i procitat "otisao tevez u Argentinu" ili "Konte ga izbacio iz tima" bio bi strasno pojacanje, jer igracke kvalitete mu niko ne spori. Kad hoce bolji je od Jovetica i Higuaina skupa.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Neko ovdje nedavno napisa da je Immobile krampa i da nam ne treba 

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Gotovo je to Immobile nije nas vise igrac, pola njegovog ugovora ide Torinu, nema veze Gabbiandini je duplo bolji od njeg.jbmilan je napisao/la:Neko ovdje nedavno napisa da je Immobile krampa i da nam ne treba
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Daleko da je krampa, ali treba da napreduje, ako poboljša radijus kretanja i generalno work-rate, postat će vrlodobar napadač jer ima finu tehniku i fizikalije, završnica odlična.jbmilan je napisao/la:Neko ovdje nedavno napisa da je Immobile krampa i da nam ne treba
Ne bih se složio da je Gabbiadini duplo bolji, jbg-a ja u tom Gabbiadiniu ne vidim budećeg našeg napadača, osim epizodne uloge.
Ali ode CIro u Torino svakako.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Njega ćemo i dovest i .
Šta ćemo sa Barzom, nešta mi je ofalio u zadnjih par mjeseci
Šta ćemo sa Barzom, nešta mi je ofalio u zadnjih par mjeseci

Allegri je gospodin!
Nadam se da Immobile vise nikad nece vidjeti Juventusa, koliko god dobro igrao meni je odvratan
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nesto kontam ako dovedemo Teveza, to ce biti nekih 12-15 miliona sto nije previse, ostatak para koje kao imamo bi morali dati za Belfodila ili nekog drugog mladica u napadu.
Zašto bi to radili, nema šanse, kontrolišemo Gabbiadinia i Boakyea, tu je i možda najveći talijanski talenat u Seriji B Berardi koji bi mogao biti naš, zašto davati milione na precijenjene anonimuse?!
Inače, naredne sedmice po mediasetu Marotta ide da završi posao sa Tevezom, oko 12M eura.
Inače, naredne sedmice po mediasetu Marotta ide da završi posao sa Tevezom, oko 12M eura.
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa dobro moguce da spiceva ima dovoljno, mada po onom sto sam vidio Belfodil je bolji od svih nabrojanih osim Berardija, ne mogu rec za njeg nisam ga dovoljno puta gleda...
onda to usmjeriti na kvalitetnog mladog veznjaka ili bocnog igraca. zasto? zato sto je ovaj prelazni rok jedan od krucijalnih i njegov ucinak se nece vidjeti naredne sezone jer i da ne dodju neke klase ili uopce neka pojacanja prvi smo favoriti i naredne sezone, ali za 2-3 sezone kad Pirlo, Barza, Listajner, Vucinic itd itd udju u godine ce se osjetit propust u par transfer rokova. Ovaj se ne smije fulati. Ako vec nema novca za prave superstare ili se dovedu na drugi nacin, onda treba uloziti u podmladjivanje tima.
onda to usmjeriti na kvalitetnog mladog veznjaka ili bocnog igraca. zasto? zato sto je ovaj prelazni rok jedan od krucijalnih i njegov ucinak se nece vidjeti naredne sezone jer i da ne dodju neke klase ili uopce neka pojacanja prvi smo favoriti i naredne sezone, ali za 2-3 sezone kad Pirlo, Barza, Listajner, Vucinic itd itd udju u godine ce se osjetit propust u par transfer rokova. Ovaj se ne smije fulati. Ako vec nema novca za prave superstare ili se dovedu na drugi nacin, onda treba uloziti u podmladjivanje tima.
- Trequartista
- Kontakt:
Tevez je očigledno najisplativnije rješenje od svih zato će njega i dovesti.
Ja zadovoljan, bolji je od ovih. Ne može biti sebičniji od Quaglirelle da ne znam kakav je.
Ja zadovoljan, bolji je od ovih. Ne može biti sebičniji od Quaglirelle da ne znam kakav je.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Rekao sam ja odavno da ce ovaj prijelazni rok biti fijasko Tevez
Peluso

Kad se sijetim najava Ibro,Suarez,Nani,Coentrao,Higuain

Kad se sijetim najava Ibro,Suarez,Nani,Coentrao,Higuain

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nisam nešto protiv jer je riječ o kvalitetnom igraču, ali jedna od prvih stvari koje gledam su godine, a on je blizu 30.
Opet, kada se pogleda trenutno stanje, zaista nema puno kvalitetnih, mladih i prije svega, igrača sa etiketom koja je realne vrijednosti.
30M dati za Jovetića ili Higuaina, onda fakat biram Teveza za više od duplo manje, a opet provjeren kvalitet i ako to gledam iz Conteovog ugla, igrač koji od svih navedenih je prototip igrača koje on cijeni i koje naš sistem treba, najbitnije.
Vidjet ćemo, daleko je prelazni rok, čak nije ni počeo zvanično, ali nemam ništa protiv politike u kojoj klub neće dozvoliti da bude ucjenjivan.
Mada, pogledam cifre koje kruže oko Ogbonne (14M + pola Immobilea + još neki pjetlić), debelo precijenjeno, a izgleda da ćemo to dati, nije mi u potpunosti jasna ta politika, definitivno prelazni rok koji će mi dati jasnu sliku i o Marotti, ali i o Conteu.
Opet, kada se pogleda trenutno stanje, zaista nema puno kvalitetnih, mladih i prije svega, igrača sa etiketom koja je realne vrijednosti.
30M dati za Jovetića ili Higuaina, onda fakat biram Teveza za više od duplo manje, a opet provjeren kvalitet i ako to gledam iz Conteovog ugla, igrač koji od svih navedenih je prototip igrača koje on cijeni i koje naš sistem treba, najbitnije.
Vidjet ćemo, daleko je prelazni rok, čak nije ni počeo zvanično, ali nemam ništa protiv politike u kojoj klub neće dozvoliti da bude ucjenjivan.
Mada, pogledam cifre koje kruže oko Ogbonne (14M + pola Immobilea + još neki pjetlić), debelo precijenjeno, a izgleda da ćemo to dati, nije mi u potpunosti jasna ta politika, definitivno prelazni rok koji će mi dati jasnu sliku i o Marotti, ali i o Conteu.
#MaxOUT
#MaxOUT
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kao da su to neka imena, ne zna se koje vise propao osim naravno uvijek dobrog Ibre i sjajnog Suareza. U bilo kojem momentu bih doveo Teveza za duplo manje novca umjesto Jovetica ili Higuaina a Nani i Coentrao su postali otpad svojim ekipama a kod nas bi trebala bit WC pojacanja od 30 mil.Yucca je napisao/la:Rekao sam ja odavno da ce ovaj prijelazni rok biti fijasko Tevez![]()
Peluso
![]()
Kad se sijetim najava Ibro,Suarez,Nani,Coentrao,Higuain![]()
Takoder @ultrastyle problem Barzaglia i njegovih godina je po svemu sudeci rjesen jer je Ogbonna njegov nasljednik i ocekujem mnogo od tog momka. Po meni sto bi se trebalo uraditi jesta ta lijeva strana da se napokon Asamoah vrati na svoju primarnu poziciju.
Alessandro Del Piero !
-
- Kontakt:
Ogbona je procijenjen na 14m,,, bez pola ovog,,,ili,,,pola onog,,,cifra koju mi njima nudimo ce biti 7-8m i pola imobilea i jos jednog,,,i to je to,,,lose si ti brate procitao,,,,,Pogba je napisao/la:Nisam nešto protiv jer je riječ o kvalitetnom igraču, ali jedna od prvih stvari koje gledam su godine, a on je blizu 30.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sta bi sa one prihvatljive cifre 8 mil+ igrac/i....puno je 14 + igraci za nedokazanog igraca koji ne moze da se izbori za mjesto u reprezentaciji pored Astorija. Astorija sam gledao vise puta (puno vise nego Ogbonu), i eto onako, nije los, ali nije sad ni ona klasa talijanskih stopera na koju smo navikli . Eh sad ako je on onakav ispred Ogbone , onda ne ocekujem plaho od ovog, za 8 mil ok, za 14 bgm vec moras bit bolji od Astorija jer i njeg bi procijenio na maximum 12-13 mil..Ili ima tu neki treci razlog sto je Astori ispred, tipa dosta je jedan crnac u reprezentaciji itd itd.
za Teveza smo utvrdili, odlican je samo da ne ostanemo bez njeg na pola sezone.
za Teveza smo utvrdili, odlican je samo da ne ostanemo bez njeg na pola sezone.
Imaš pravo, znam da je bila priča o 7/8 miliona + 1/2 Cire i još nekoga, a onda mi danas proleti 14M, sada vidjeh da je to sveoubuhvatna cifra.
#MaxOUT
#MaxOUT
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma cifra je bas po mjeri kada se uzme sve u obzir. Ja sam ga gledao par puta i vidio sam solidno postavljanje i solidnu brzinu a sad kako ce se dalje razvijati to niko ne moze garantovat.
Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.