NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

amerosm
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la amerosm » 16 jun 2013, 03:39

rio_Ferdy88 je napisao/la:Drago mi je što podcjenjujete Boston, nisam ništa drugo ni očekivao od Bullsovaca :mrgreen:
Boston ima samo jednu kvalitetnu ekipu :) :) sto ce aBd isti dokazati 2. Februara 2014-te protiv Medjeda u NYC-u.

Ja licno mislim da je prva utakmicana igrace Bostona ostavila veliki psoholoski sok i samo nekim cudom mogu dobiti ovu seriju. Imali su prvu utakmicu u dzepu, ali su je na njihovu zalost ispustili.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jun 2013, 03:49

NEVJEROVATNO UBILI IH ubili i odna nam se vrati ovako gol primimo... ebeu mater a su makar igrali Hockey do sad pa hajde covjek bi reko, nego silovani su bili u svakom slucaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jun 2013, 04:45

rio_Ferdy88 je napisao/la:Drago mi je što podcjenjujete Boston, nisam ništa drugo ni očekivao od Bullsovaca :mrgreen:
:D

Nismo nikako u potpunosti iskoristili psihološku prednost iz 1 utakmice.

Ofinger
Kontakt:

Post Postao/la Ofinger » 16 jun 2013, 06:00

i ova tekma bjese dobra.....Boston daleko iskusnija ekipa....

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 16 jun 2013, 06:39

Neutral je napisao/la:
:D

Nismo nikako u potpunosti iskoristili psihološku prednost iz 1 utakmice.
Ta vasa "psiholoska prednost" nepali protiv iskusne ekipe kao sto su Bruinsi, da ste vodili 3-0 onda ok, ali 1-0 to je nista, zaboravio si koliko su bruinsi bili 0-2 pa se vracali cak i u stanley cupu.
Bit ce zanimljiva serija jaki su blackhawksi ali bostonlije su iskusnija ekipa i mislim da ce prevagnuti u nasu korist.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 jun 2013, 10:42

Bravo Paille :D

Hawksi u prvoj trećini dominantni, puno bolji ulaz u meč, što se moglo im očekivati zbog one prve tekme, a onda kad su se i Bruinsi probudili bilo je dosta izjednačeno, čak su Bruinsi imali bolje šanse, stativa Marchanda i još jedna vratnica je bila, i par dobrih šansi, tako da su na krjau Hawksi imali 6 više šuteva, sve zahvaljujući tom prvom periodu kada je jedino Rask bio u tekmi od Bruinsa, dok su ostali spavali :mrgreen:

3 tekma je možda i najbitnija, jer kod izjednačenih serija u finalu, pobjednici te 3 tekme imaju 21-4 omjer na kraju serije ;)

Inače Malkin produžio sa Pensima na 8 godina, a Rangersi imaju novog trenera, Vigneault iz Canucksa mijenja Tortsa koji po svemu sudeći ide u Vancouver ;)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 16 jun 2013, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jun 2013, 13:38

Ja ostajem pri svojoj da je utakmica broj 4 uvijek najvažnija u ovakvim slučajevima.

Čestitke Bostonu, no nije još ništa gotovo. 8-)

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 16 jun 2013, 20:20

Valjate gluposti zar moze biti I jedna tekma vaznija od one 7-me tj. finalne?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 16 jun 2013, 20:33

igraju se utakmice godine a ja nijednu gledao u živo :oops: samo highlitse...mora da je kriva ova vrućina.
dakle Boston izjednačio na 1-1 i sada se igra u bostonu i u chicago se brunsi vračaju sa prednošču :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jun 2013, 05:01

slika

:twisted: :twisted: :twisted:

Jedva čekam game three da odmah uzvratimo aBd 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jun 2013, 23:37

Spremni noćas aBd na uzvrat 8-)

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 jun 2013, 01:38

Ja ovu necu pratiti, odoh spavat. Sutra pravo naporan dan imam, a onda u srijedu ujutro za Chicago aBd. :)
Postovanje treba zaraditi.

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 18 jun 2013, 05:09

Pa ovo je nevjerovatno kako je Boston dominira nad timom koji su postigli najvise golova u reg sezoni-ovo je trebalo do sad biti 3-0 za bruinse da nisu ispustili ono 3-1 vodstvo. Steta sto se Hossa povrijedi a mozda mu je i bolje Chara bi ga slomio-Bickel je veceras naebo morat ce u ledenoj kadi sjedit cijelu noc
Shaw mi ide malo na kkk...instigator je teski vazda nesto prijeti svakom igracu i kad je kod udaranja odma obara na led(btw navijam za chi da uzmu-samo su podbacili i ako ne uzmu ove godine u sto sumnjam bit ce promjena vjerovatno)
pozzz
oh da dodam u vezi cetvrte utakmice vazna je naravno samo ako zatvaras seriju detroit uze chi 4 utakmicu i uzgubise sledece tri-najvaznije tekme su za mene seste kad imas sansu da zatvoris seriju a protivnicki tim nema sta da izgubi jer znas ako ides u goste sa 3-3 u seriji nakon neuspjeha da zatvoris mnogo je tesko mentalno se pripremit za game 7 na strani(cast izuzetcima ali jako rijetko se desava, ovo naravo mislim na finale kupa)

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 18 jun 2013, 07:15

Sa da spomenem statistiku koja je jako zanimljiva a to je da tim koji povede sa 2-1 tj tim koji uzme trecu tekmu nakon izjednacenja 84% taj tim pobjedjuje seriju. Chicago mora sljedecu dobiti naprotiv ako izgube mogli bi se oprostiti u 5-toj tekmi ako dobiju onde ce da bude game 7 najvjerovatnije.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jun 2013, 08:04

WUCKO je napisao/la:Pa ovo je nevjerovatno kako je Boston dominira nad timom koji su postigli najvise golova u reg sezoni-ovo je trebalo do sad biti 3-0 za bruinse da nisu ispustili ono 3-1 vodstvo. Steta sto se Hossa povrijedi a mozda mu je i bolje Chara bi ga slomio-Bickel je veceras naebo morat ce u ledenoj kadi sjedit cijelu noc
Shaw mi ide malo na kkk...instigator je teski vazda nesto prijeti svakom igracu i kad je kod udaranja odma obara na led(btw navijam za chi da uzmu-samo su podbacili i ako ne uzmu ove godine u sto sumnjam bit ce promjena vjerovatno)
pozzz
oh da dodam u vezi cetvrte utakmice vazna je naravno samo ako zatvaras seriju detroit uze chi 4 utakmicu i uzgubise sledece tri-najvaznije tekme su za mene seste kad imas sansu da zatvoris seriju a protivnicki tim nema sta da izgubi jer znas ako ides u goste sa 3-3 u seriji nakon neuspjeha da zatvoris mnogo je tesko mentalno se pripremit za game 7 na strani(cast izuzetcima ali jako rijetko se desava, ovo naravo mislim na finale kupa)
vala u prve dvije tekme smo mi dominirali ali nismo postizali golove ako cemo po igri..to sto su imali oni prednost 3-1 t mogu zahvalit golmanu i sto smo imali los PP ...ne znam nisam gledo nocas tekmu imao sam neke obaveze i cujem da se Hossa prije pocetka tekme povrijedio?...ebiga mi ne mozemo 5-na 3 dati gol a oni su nocas tako i dali onaj drugi gol ebiga ..nema nema veze idemo dalje GOO HAWKS :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 08:34

Ubistvo.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 jun 2013, 13:53

****. Nisam gledao, ali cu skinuti u toku dana i odgledati. Nista tu jos nije gotovo, iako je statistika sada uveliko na Bostonovoj strani.
Postovanje treba zaraditi.

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 18 jun 2013, 16:58

konačno uspio pogledat cijelu utakmicu....na kratko,Boston puno bolji,Chicago..ono što su imali prilika,skinuo jim Rask!

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 18 jun 2013, 20:40

SaltCityAttack je napisao/la:
WUCKO je napisao/la:Pa ovo je nevjerovatno kako je Boston dominira nad timom koji su postigli najvise golova u reg sezoni-ovo je trebalo do sad biti 3-0 za bruinse da nisu ispustili ono 3-1 vodstvo. Steta sto se Hossa povrijedi a mozda mu je i bolje Chara bi ga slomio-Bickel je veceras naebo morat ce u ledenoj kadi sjedit cijelu noc
pozzz
vala u prve dvije tekme smo mi dominirali ali nismo postizali golove ako cemo po igri..to sto su imali oni prednost 3-1 t mogu zahvalit golmanu i sto smo imali los PP ...ne znam nisam gledo nocas tekmu imao sam neke obaveze i cujem da se Hossa prije pocetka tekme povrijedio?...ebiga mi ne mozemo 5-na 3 dati gol a oni su nocas tako i dali onaj drugi gol ebiga ..nema nema veze idemo dalje GOO HAWKS :)
Da tebra totalno si u pravu al isto moras sagledat da je boston vise kao timksi spreman da odradi jbt pa vidi kolko blokiranih suteva imaju u sezoni..Craford sto neke golove primio pa ja i ti bi mogli skinut ovo sam napisao vise od muke i sastalo mi se kontas..znas i sam pricamo stalno o tekmama...uvijek je bilo da great teams exactly great offense suffers in one part which in this case I think is goalie in play offs and Toews kao kapiten -pa jbt ako chi uzme Sharp ce biti Mvp on ili Krejci..ko god uzme
Kako to da propustis tekmu ebemu "belooj"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 jun 2013, 22:01

SaltCityAttack je napisao/la: vala u prve dvije tekme smo mi dominirali ali nismo postizali golove ako cemo po igri..to sto su imali oni prednost 3-1 t mogu zahvalit golmanu i sto smo imali los PP ...ne znam nisam gledo nocas tekmu imao sam neke obaveze i cujem da se Hossa prije pocetka tekme povrijedio?...ebiga mi ne mozemo 5-na 3 dati gol a oni su nocas tako i dali onaj drugi gol ebiga ..nema nema veze idemo dalje GOO HAWKS :)
To što vi nemožete zabiti iz PP-a je produkt najboljeg PK-a u ligi, a on pripada upravo Bruinsima, pa u zadnjih 6 tekmi Bruinis su odbranili 21 od 21 pokušaja PP-a, 100% uspješnost ;)

Hossa se povrijedio jer ga je neko od njegovih Hawksa na zagrijavanju pogodio pakom, a što se tiče dominacije, bili ste prvu tekmu bolji iako ste rezultatski zaostajali, au drugoj ste samo prvu trećino bili bolji dok su druge dvije i OT pripali Bruinsima, a sinoć ste tek počeli nešto igrati u zadnjoj trećini, kad je trebalo stizati rezultat ;)

Daleko je ovo od gotovog, jer kad su momčadi ovako izjednačene odlučuju nijanse, dobra noć golmana, neki deflection i slično ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.