FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 18 jun 2013, 20:01

Evo ja smiren pa nek zijanimo 3-0 prijateljska ali necu da gledam vise Colica u timu pa makar mjesto njega igro neki Zeljin pionir.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 18 jun 2013, 20:01

sajo10 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Yebiga sada ko god malo kritikuje igrace ili tim dodju neki pametnjakovici i prave se pametni.. Izgleda najbolje je sutiti i trpiti jer kritikovati nekoga nedo Bog nikom... Ncncn
Kakvo crno kritikovanje niti gledas utakmicu niti su za kritike.
Pa eto neko napise Adilovic kloc i dobit ces odgovor "da vam je sad Hotic"... Neki frajeri ovdje moraju svatiti da mnogi od nas su svjesni situacije, nema se para, ti su igrace koji jesu etc etc. ali da je isto tako nekim igracima vrijeme u Zelji mora biti ograniceno.
Ma baš zato što smo svjesni nepotrebno je započinjati sa psovanjem Adilovića, tjeranjem E.Čolića, spominjanjem Karića itd. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i ja sam za to da se kritikuje kad treba kritikovati al što kaže @pile niti gledamo, niti znamo kako igramo pa onda sve to skupa u našim komentarima izraste u nešto ružno. Ne kažem da se to odnosi konkretno na tebe, al mi generalno kad sa lošim komentarima krenemo ne znamo stati.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jun 2013, 20:01

Alipasino je napisao/la:Evo ja smiren pa nek zijanimo 3-0 prijateljska ali necu da gledam vise Colica u timu pa makar mjesto njega igro neki Zeljin pionir.
Sta odluci AO tako ce biti bilo to tebi pravo ili ne

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 jun 2013, 20:02

pile87 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la::lol:

ja naroda . g.ovaana, amare odlazi nisi sposoban u prijateljskoj utakmici da dominiras :lol:
Sto je najgore covjek kaze da nije uopste bilo lose :lol: sramota ko sve navija za Zelju ljudi i nisu gledali tekmu a imaju predrasude ko valja i ko kako igra.
Pile jel se zajebavas ili ozbiljno bacas ovakve postove.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2013, 20:04

propuh je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la::lol:

ja naroda . g.ovaana, amare odlazi nisi sposoban u prijateljskoj utakmici da dominiras :lol:
Sto je najgore covjek kaze da nije uopste bilo lose :lol: sramota ko sve navija za Zelju ljudi i nisu gledali tekmu a imaju predrasude ko valja i ko kako igra.
Pile jel se zajebavas ili ozbiljno bacas ovakve postove.
Svatio sam ja njega :) nego sam se samo nadovezao na njegov post :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 jun 2013, 20:04

Sve je to udure i yebo prijateljsku i sve etc etc.. no neki se moraju mali smirite jer previse misle o sebi.. Toliko.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 jun 2013, 20:06

pile87 je napisao/la:
propuh je napisao/la: Pile jel se zajebavas ili ozbiljno bacas ovakve postove.
Svatio sam ja njega :) nego sam se samo nadovezao na njegov post :lol:
Ok to nego sam mislio na tvoj post ovo za ne gledanje i predrasude ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 18 jun 2013, 20:07

zeljooooo je napisao/la:Ovaj Adilović brdo ne može pogodit pa ja ne znam šta je sa tim dečkom ????
Pa stvarno nema smisla više,nije mi jasno šta hoceš da postigneš?

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 18 jun 2013, 20:10

sajo10 je napisao/la:Yebiga sada ko god malo kritikuje igrace ili tim dodju neki pametnjakovici i prave se pametni.. Izgleda najbolje je sutiti i trpiti jer kritikovati nekoga nedo Bog nikom... Ncncn
+1
Što neko reće, kad vidiš sastav (Karić na golu, Benjo zadnjeg veznog, E Čolić predstavlja poziciji gdje nam uvijek igra najkvalitetniji igrač, Bučan ofanzivnog veznog i naravno Adilović kao velemajstor kojem je specijalnost da fula zicere) sve ti se samo kaže.

Neki pogrešno shvataju tuđa mišljenja jer niko ne priča o rezultatu koji je potpuno nebitan, samo smo u najmanju ruku razočarani realnošću i snagom ove ekipe obzirom da znamo kvalitete nabrojanih, pogotovo kad neki igraju na neprirodnim pozicijama kao Benjo i Sejo i kad su pojedini u lošoj formi. Problem je u tome što smo to mišljenje javno iznijeli dok recimo drugi imaju skroz drugačije mišljenje.

Možda smo trebali kada Adilović izvede jednu od svojih poznatih majstorija tj. fuli zicer teći: BRAO ADILE, SAMO TAKO NASTAVI, FULI JOŠ ŠANSU JEDNU BAR jer izgleda da je po nekima cilj ove igre promašiti gol.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 18 jun 2013, 20:11

Ko je ovaj zečević sad ?
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 jun 2013, 20:12

Ja sam dobio informaciju da Željo ubija, da ruše mali Široki samo što lopta neće u gol.
Opustite se, prijateljska je utakmica ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2013, 20:12

propuh je napisao/la:Ok to nego sam mislio na tvoj post ovo za ne gledanje i predrasude ;)
Pa brate makismlno je ruzno o necemu suditi sto nisi ocima vidio, znam ja odlicno ko je Adilovic i sta je Adilovic ali ne volim naprdjivana. Uostalom prijateljska utakmica jel zasluzuje neko biti popljuvan u takvij utakmici neko ko je donio zadnjih godina par trofeja na Grbavicu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2013, 20:14

Anonimac je napisao/la:
+1
Što neko reće, kad vidiš sastav (Karić na golu, Benjo zadnjeg veznog, E Čolić predstavlja poziciji gdje nam uvijek igra najkvalitetniji igrač, Bučan ofanzivnog veznog i naravno Adilović kao velemajstor kojem je specijalnost da fula zicere) sve ti se samo kaže.

Neki pogrešno shvataju tuđa mišljenja jer niko ne priča o rezultatu koji je potpuno nebitan, samo smo u najmanju ruku razočarani realnošću i snagom ove ekipe obzirom da znamo kvalitete nabrojanih, pogotovo kad neki igraju na neprirodnim pozicijama kao Benjo i Sejo i kad su pojedini u lošoj formi. Problem je u tome što smo to mišljenje javno iznijeli dok recimo drugi imaju skroz drugačije mišljenje.

Možda smo trebali kada Adilović izvede jednu od svojih poznatih majstorija tj. fuli zicer teći: BRAO ADILE, SAMO TAKO NASTAVI, FULI JOŠ ŠANSU JEDNU BAR jer izgleda da je po nekima cilj ove igre promašiti gol.
BENJINA prirodna pozicija je zadnji vezni :lol:

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 18 jun 2013, 20:20

Pogrešno si me shvatio, nisam to htio reći, nego da ne igraju u zadnje vrijeme na tim pozicijama.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 18 jun 2013, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 18 jun 2013, 20:23

Joj jest smiješno, imamo razloga za smijeh, ovo je bogu plakat, pa i široki je tek kernuo sa pripremama znači oni igraju za rezultat mi igramo da budemo kanta, pa vi neki naši igrači su bogu plakat ne ozbiljno isto oduzeti tipovi.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 18 jun 2013, 20:23

Necu dolaziti na temu Zelje dok se ne zakuha situacija oko europe ili dok se bar ne iskristalise prvi tim...
dajte ljudi, zar ti sto kritikujes ,ne vidis da prijelazni rok je tek poceo,
nama trgovanje ovisi o prodaji igraca, naplatama prodaje bivsih igraca i eventualne prodaje naseg Dijamanta...
posto moramo cekati (takva je trenutna situacija) kako ce se stvari razvijati, evidentno je da cemo mi posljednji na stol staviti svoje karte ...

ne znam odakle kritike na nesto sto nije zavrseno, jesi si lud ili glup... ne kontam?
Ti vjerovatno zenu prebijes cim udjes u kucu jer joj ne valja rucak, pa onda sjednes da jedes?
a prethodno joj uposte nisi obezbjedio namirnice da napravi rucak.
eto, na takve ljude vi mene podsjecate.

sta vam je ljudi, mi smo trenutno u cudnoj fazi napretka i izrastanja iz okvira PLBiH, jos uvijek nismo dovoljno mocni da pokupimo sve sto valja u BiH, iako smo ubjedljivo najjaci...
jos uvijek nismo dorasli europi, iako smo prerasli BiH...
jos uvijek finansijski nemamo moc kupovine, iako nam je to potrebno za dalji razvoj...

tako da jednostavno moramo i mi sami razumjeti stanje, i ne pogorsavati atmosferu, vec naprotiv biti strpljiv i podrzati klub da konacno izroni iz sivila BiH, i uputi se u nove pohode na vecem nivou.
naravno niko ne smije to ocekivati ove godine, ali ako se desi, niko sretniji od nas.

NAJLAKSE JE KRITIKOVATI ali treba biti veci od toga...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jun 2013, 20:26

zeljooooo je napisao/la:Joj jest smiješno, imamo razloga za smijeh, ovo je bogu plakat, pa i široki je tek kernuo sa pripremama znači oni igraju za rezultat mi igramo da budemo kanta, pa vi neki naši igrači su bogu plakat ne ozbiljno isto oduzeti tipovi.
A mi čitamo forum radi skenera ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2013, 20:29

zeljooooo je napisao/la:Joj jest smiješno, imamo razloga za smijeh, ovo je bogu plakat, pa i široki je tek kernuo sa pripremama znači oni igraju za rezultat mi igramo da budemo kanta, pa vi neki naši igrači su bogu plakat ne ozbiljno isto oduzeti tipovi.
Samo bi se budala nasekirala vjeruj mi pa ko je iole pratio Zelju u zadnjih par godine vidio je kako stvari stoje kad su pripremne utakmice u pitanju, znao nas je i famos nabusit a mi te iste godine prvaci.Ima jedan ciko on to sve ima pod kontrolom i njegovo je da se sekria mi samo gledamo i navijamo :mrgreen:

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 18 jun 2013, 20:36

2:2
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 18 jun 2013, 20:37

pehilj :mrgreen:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.