Imaš na naslovniciEdin TM87 je napisao/la:Gdje pratis?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
na ss.baEdin TM87 je napisao/la:Gdje pratis?
Ja nam sastava, još da je znati ko igra na kojoj poziciji. cccarelinho je napisao/la:Protiv Sirokog Željo u sastavu: Karić, Kerla, Vasilić, Urdinov, Zeljković, Tomić, Bučan, Selimović, Adilović, El. Čolić, Stanić,
ja msm da ide ovakoAnonimac je napisao/la:Ja nam sastava, još da je znati ko igra na kojoj poziciji. cccarelinho je napisao/la:Protiv Sirokog Željo u sastavu: Karić, Kerla, Vasilić, Urdinov, Zeljković, Tomić, Bučan, Selimović, Adilović, El. Čolić, Stanić,Da ne zna možda neko?
eh vidis onda izgleda promijenjen sastav u odnosu na onaj koji je prvobitno postavljenhamzaTM87 je napisao/la:18:38 - Željo u sastavu: Karić, Kerla, Vasilić, Urdinov, Zeljković, Tomić, Bučan, Selimović, Adilović, El. Čolić, B. Čolić.
Ispade da nam igraju oba Čolića i Zeljković . Jedino da je Benjo na zadnjem veznom..
Hvala! Svemogući Stanićarelinho je napisao/la:ja msm da ide ovakoAnonimac je napisao/la:Ja nam sastava, još da je znati ko igra na kojoj poziciji. cccarelinho je napisao/la:Protiv Sirokog Željo u sastavu: Karić, Kerla, Vasilić, Urdinov, Zeljković, Tomić, Bučan, Selimović, Adilović, El. Čolić, Stanić,Da ne zna možda neko?
Karic
Zeljkovic Kerla Vasilic Urdinov
Tomic
Stanic
Bucan Selimovic Colic
Adilovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.