Imaš na naslovniciEdin TM87 je napisao/la:Gdje pratis?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
na ss.baEdin TM87 je napisao/la:Gdje pratis?
Joj jesam se zaletio na dvicu ko sivonja 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ja nam sastava, još da je znati ko igra na kojoj poziciji. cccarelinho je napisao/la:Protiv Sirokog Željo u sastavu: Karić, Kerla, Vasilić, Urdinov, Zeljković, Tomić, Bučan, Selimović, Adilović, El. Čolić, Stanić,
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
ja msm da ide ovakoAnonimac je napisao/la:Ja nam sastava, još da je znati ko igra na kojoj poziciji. cccarelinho je napisao/la:Protiv Sirokog Željo u sastavu: Karić, Kerla, Vasilić, Urdinov, Zeljković, Tomić, Bučan, Selimović, Adilović, El. Čolić, Stanić,Da ne zna možda neko?
Karic
Zeljkovic Kerla Vasilic Urdinov
Tomic
Stanic
Bucan Selimovic Colic
Adilovic
18:38 - Željo u sastavu: Karić, Kerla, Vasilić, Urdinov, Zeljković, Tomić, Bučan, Selimović, Adilović, El. Čolić, B. Čolić.
Ispade da nam igraju oba Čolića i Zeljković . Jedino da je Benjo na zadnjem veznom..
Ispade da nam igraju oba Čolića i Zeljković . Jedino da je Benjo na zadnjem veznom..
ZELJEZNICAR 1921!
Adilović promašio dvije stopostotne prilike
Pa dokad ce mo ga vise morati gledat u svetom dresu... Boze dragi..
Pa dokad ce mo ga vise morati gledat u svetom dresu... Boze dragi..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
haha kloc
Roger Federer the greatest of all time!
eh vidis onda izgleda promijenjen sastav u odnosu na onaj koji je prvobitno postavljenhamzaTM87 je napisao/la:18:38 - Željo u sastavu: Karić, Kerla, Vasilić, Urdinov, Zeljković, Tomić, Bučan, Selimović, Adilović, El. Čolić, B. Čolić.
onda je 100 % Benjo Colic na zadnjem veznom
Hvala! Svemogući Stanićarelinho je napisao/la:ja msm da ide ovakoAnonimac je napisao/la:Ja nam sastava, još da je znati ko igra na kojoj poziciji. cccarelinho je napisao/la:Protiv Sirokog Željo u sastavu: Karić, Kerla, Vasilić, Urdinov, Zeljković, Tomić, Bučan, Selimović, Adilović, El. Čolić, Stanić,Da ne zna možda neko?
Karic
Tomic
Stanic
Bucan Selimovic Colic
Adilovic
P. S. "LIVE: Adilović promašio dvije stopostotne prilike" Ne, nije se promjenio
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ispravka, Benjo Čolić je umjesto Stanića od prve minute. Pogrešna informacija 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ja nam sastava, još da je znati ko igra na kojoj poziciji. ccc
Da ne zna možda neko?[/quote]
ja msm da ide ovako
Karic
Tomic
Stanic
Bucan Selimovic Colic
Adilovic[/quote]
Hvala! Svemogući Stanić
, samo još golmana da igra, mogao bi u Guinness-ovu knigu rekorda.[/quote]
nema Stane u prvoj...
Karic
Zeljkovic -Kerla -Vasilic -Urdinov
B.Colic
Tomic
Selimovic - Bucan - E.Colic
Adilovic
ja msm da ide ovako
Karic
Tomic
Stanic
Bucan Selimovic Colic
Adilovic[/quote]
Hvala! Svemogući Stanić
nema Stane u prvoj...
Karic
Zeljkovic -Kerla -Vasilic -Urdinov
B.Colic
Tomic
Selimovic - Bucan - E.Colic
Adilovic
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
19:20 - GOOOL! Široki vodi sa 1:0. U 25. minuti Wagner je povukao loptu, proigrao Ćorića na desnu stranu, ovaj vraća prema Wagneru u sredini, Brazilac je promašio loptu, a onda Kordić pogodio.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Široki Brijeg 1:0 Željezničar
19TM87
Pa sta ocekivati.. Kad ovaj nas kloc jedan nezna dati gol ima oni napdaca koji znaju..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
old school
- Kontakt:
kad citam ovaj prenos sta drugo da kazem osim Boze smiluj se armiji plavih navijaca i posalji Adilovica na daleki put,a za njim i Elvira Colica, i jos molim Te Boze posalji nekog ko ce znati da izvede slobodni udarac nekog plejmejkera
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
A i ruku na srce, šuplja nam je ova kombinacija Vasilić-Kerla (da se ne lažemo), nikako da se uigraju... Kad pogledamo sastav, trebaće nam još igrača, (bar ovih iz sredine) pogotovo kad znamo da pojedini ne mogu igrati u evropi (zbog crvenih i sl.).
Eto kakvi smo mi, odigra se odlicna sezona, s hrpom povreda se izvuce maksimalno i onda u prijateljskoj protiv Sirokog pocnes gubit i odma 100000000 negativnih komentara. Sta vam je ? Preispitajte se malo.
Sta ste navalili na Evropu, sam Amar vam indirektno sugerira da od tog nece biti nista ove sezone te da ce se sljedece sezone pokusati napraviti neki znacajniji uspjeh na tom polju. Samo malo mozga treba imat da se shvati to.
Sta ste navalili na Evropu, sam Amar vam indirektno sugerira da od tog nece biti nista ove sezone te da ce se sljedece sezone pokusati napraviti neki znacajniji uspjeh na tom polju. Samo malo mozga treba imat da se shvati to.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.