Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 17:29

RodgersBOSS je napisao/la:Jel kod vas sve spremno za slavlje?
Sky Sports News ‏@SkySportsNews33s
Sky ****: Liverpool striker Andy Carroll having medical at West Ham #SSN
Jesi li ti spreman da kažeš koji ti je prethodni nick ili te je još strah? :D

Neke špekulacije su se pojavile da ćemo prvu utakmicu igrati protiv Hulla, drugu protiv Fulhama, a treću protiv Evertona.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 jun 2013, 17:31

To bi bio dobar raspored skroz. Važan je dobar start.
Ukoliko Reina ode, dobro bi bilo dovesti Švarcera i dati mu jednogodišnji ugovor kako bi bio treći golman kluba.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 17:37

Schwarzer je ekstra golman. Mogao bi on komotno u nekom premierligačkom klubu biti prvi golman.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 jun 2013, 17:40

Carlo je napisao/la:Schwarzer je ekstra golman. Mogao bi on komotno u nekom premierligačkom klubu biti prvi golman.
Pa da, baš danas gledam utakmicu Australije i on je slobodan igrač. Mogao bi doći besplatno kod nas.

Carrol je potpisao šestogodišnji ugovor sa West Hamom vrijedan 46 miliona funti. Svaka čast Andy. Ko zna zna. :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 18 jun 2013, 17:49

Desmond je napisao/la:Kakav Farfan...
Čuj kakav Farfan, pa Jefferson Farfan naravno :mrgreen:
Dovedeš Armenca i to je jedan korak naprijed a onda dovedeš Farfana i odeš 101 korak u lijepu **** (razumijemo se).
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 17:55

100k sedmično + 2 miliona keša od Liverpoola. Dobar mu je agent pravo :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 jun 2013, 17:58

Andy Carroll is going to cost West Ham £19.5m - £2m loan fee, 15.5m transfer fee, £2m add ons

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 18 jun 2013, 18:01

Carlo je napisao/la: Jesi li ti spreman da kažeš koji ti je prethodni nick ili te je još strah? :D
Jos me je strah. :mrgreen:
Jack Sullivan @jsullivanwhu 12m
Subject to medical Andy Carroll is now a WHU player, 6 year contract. £15.5m plus £2m of extras.
Fingers crossed he medicals fine. #coyi
99% je ovo sigurno.

Iako nije sluzbeno jedna je boca pukla.Sta cu kad se nisam mogao suzdrzati.

slika

Sluzbenom objavom puca i druga.

Sto se njeg tice pored losih igara ima obraza da nas i krade ali eto nismo mi tu jedini pokradeni,WH je nagore prosao. :evil: :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 18:31

RodgersBOSS je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Jesi li ti spreman da kažeš koji ti je prethodni nick ili te je još strah? :D
Jos me je strah. :mrgreen:
Vidi se :D

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 18 jun 2013, 18:36

Henderson je napisao/la:To bi bio dobar raspored skroz. Važan je dobar start.
Ukoliko Reina ode, dobro bi bilo dovesti Švarcera i dati mu jednogodišnji ugovor kako bi bio treći golman kluba.
Valjda bi bio drugi golman ? :?
Walk on, with hope in your hearts.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 18 jun 2013, 18:44

Moj prijedlog je da se napravi tema Keny vs Rodgers,nesto na fazon Barca vs Real i neka se ovi raspravljaju do mile volje.Stvarno pretjerujete sa tim,malo ohladite.Kvarite temu bezze.Zbog ovakvih stvari mnogo dobrih forumasa nas je napustilo.
Glede Carrola i njegova transfera ja sam jako zadovoljan.Iako je bio igrac kojeg sam zelio gledati u LFC,debelo me razocarao.Od svih fudbalskih vrlina pokazao je borbenost,a sve ostale su zakazale.Meni je narocito pao u ocima posle tekme protiv Newcastla kada je simulirao penal,ali ne zbog simuliranja,pobogu to svako radi,nego jednostavno zato sto msm da namjerno nije htio dati gol svom bivšem klubu.Naravno mozda grijesm po tom pitaju,ali meni je tako izgledalo.Ja mu svakako zelim svu srecu u WH i da ga povrede zaobiđu.

O tim "novim" pojačanjima necu puno komentarisati,sacekacu dok bude zvanicno.Uglavnom od svih tih pojačanja moje kriterije moze zadovoljiti taj Armenac zeznutog prezimena.Ostali il su klinci il su igraci koji su dovedeni kao back up te kao takvi nemaju kvalitete da donesu prevagu na terenu.U tim treba dovest jos 2-3 igrača koji su jako kvalitetni ako mislimo ganjat LP.Trebaju nam stoper i zadnji vezni za prvih 11,jer Lucas a ni Skrtel nemaju dovoljno kvaliteta i jako su limitirani.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 18 jun 2013, 18:49

Jbt jos ce mi i slavlje prisjesti dok se to objavi.

Zivjeli. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 jun 2013, 18:54

Sevilla je potvrdila da je Liverpool slao zvaničnu ponudu za Luis Alberta ali da ta ponuda nije dovoljna. Nagađa se da je Liverpool poslao ponudu u vrijednosti od 6 miliona funti
Ne znam jesu li u upravi LFC stvarno levati pa moraju pristat na povećanje ponude. Ako nećeš ne moraš ima i drugih igrača ha ja.
Sve neko popuštanje i kod kupovine i kod prodaje igrača. Kod prodaje il igrač ode free il ode za 3-4 m, pa daj malo pokažite zube. :?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 jun 2013, 19:03

peppo_owen je napisao/la:Moj prijedlog je da se napravi tema Keny vs Rodgers,nesto na fazon Barca vs Real i neka se ovi raspravljaju do mile volje.Stvarno pretjerujete sa tim,malo ohladite.Kvarite temu bezze.Zbog ovakvih stvari mnogo dobrih forumasa nas je napustilo.
Glede Carrola i njegova transfera ja sam jako zadovoljan.Iako je bio igrac kojeg sam zelio gledati u LFC,debelo me razocarao.Od svih fudbalskih vrlina pokazao je borbenost,a sve ostale su zakazale.Meni je narocito pao u ocima posle tekme protiv Newcastla kada je simulirao penal,ali ne zbog simuliranja,pobogu to svako radi,nego jednostavno zato sto msm da namjerno nije htio dati gol svom bivšem klubu.Naravno mozda grijesm po tom pitaju,ali meni je tako izgledalo.Ja mu svakako zelim svu srecu u WH i da ga povrede zaobiđu.

O tim "novim" pojačanjima necu puno komentarisati,sacekacu dok bude zvanicno.Uglavnom od svih tih pojačanja moje kriterije moze zadovoljiti taj Armenac zeznutog prezimena.Ostali il su klinci il su igraci koji su dovedeni kao back up te kao takvi nemaju kvalitete da donesu prevagu na terenu.U tim treba dovest jos 2-3 igrača koji su jako kvalitetni ako mislimo ganjat LP.Trebaju nam stoper i zadnji vezni za prvih 11,jer Lucas a ni Skrtel nemaju dovoljno kvaliteta i jako su limitirani.
Glupo je uopšte porediti Kinga i Brendu,samo čekam kad će pametnice sa ove teme svog sex idola staviti rame uz rame sa Shanklyem i Paisleyem :lol: .

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jun 2013, 19:09

nerkolfc je napisao/la:Andy Carroll is going to cost West Ham £19.5m - £2m loan fee, 15.5m transfer fee, £2m add ons
Kakva je budala taj Sam, dobro po klub.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 18 jun 2013, 19:09

Koliko ste uzeli na Carrollu ?

Sve preko 10 miliona je ko dobitak na bingu.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 jun 2013, 19:13

Ne razumijem, Fiorentina klub koji je u rangu s nama možda i slabiji može dovesti igrače poput Gomeza i Jouaqina a biće ih još a mi uspijemo jedva dovesti Alberta, Aspasa i ostale aspase :?
Ima li Fiorentina šta privući, ljudi se jedva izbore za Europu a gledajući kvalitet talijnske lige to i nije teško :?

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 18 jun 2013, 19:13

slika

Kako gleda reporterku,pravo smekerski. 8-) Ko zna sta joj je ucinio kad su sletili.
Sex idol. :mrgreen: Nema sta. :lol:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 18 jun 2013, 19:17

Wisey je napisao/la:Koliko ste uzeli na Carrollu ?

Sve preko 10 miliona je ko dobitak na bingu.
JACK POT.15 mil.+2 od posudbe i jos 2 od bonusa-tesko cemo ih dobiti ako se ticu golova ali poznavajuci Big Sama ne bi me cudilo da je taj bonus vezan za ispijanje pive pa ce ga ovaj bez problema ispunit.

A jbt sto me ubi ova neizvjesnost.Sto prije Carroll ode prije ce nam doci Heno.
Viktor Fagerström ‏@ViktorFagerLFC 31m
Israyelyan: "Mkhitaryan will urgently leave for England. #LFC will officially announce about the contract with Mkh by the end of the week."
Viktor Fagerström ‏@ViktorFagerLFC 30m
Tigran Israyelyan is the press secretary of the football federation of Armenia.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.