Postao/la peppo_owen » 18 jun 2013, 18:44
Moj prijedlog je da se napravi tema Keny vs Rodgers,nesto na fazon Barca vs Real i neka se ovi raspravljaju do mile volje.Stvarno pretjerujete sa tim,malo ohladite.Kvarite temu bezze.Zbog ovakvih stvari mnogo dobrih forumasa nas je napustilo.
Glede Carrola i njegova transfera ja sam jako zadovoljan.Iako je bio igrac kojeg sam zelio gledati u LFC,debelo me razocarao.Od svih fudbalskih vrlina pokazao je borbenost,a sve ostale su zakazale.Meni je narocito pao u ocima posle tekme protiv Newcastla kada je simulirao penal,ali ne zbog simuliranja,pobogu to svako radi,nego jednostavno zato sto msm da namjerno nije htio dati gol svom bivšem klubu.Naravno mozda grijesm po tom pitaju,ali meni je tako izgledalo.Ja mu svakako zelim svu srecu u WH i da ga povrede zaobiđu.
O tim "novim" pojačanjima necu puno komentarisati,sacekacu dok bude zvanicno.Uglavnom od svih tih pojačanja moje kriterije moze zadovoljiti taj Armenac zeznutog prezimena.Ostali il su klinci il su igraci koji su dovedeni kao back up te kao takvi nemaju kvalitete da donesu prevagu na terenu.U tim treba dovest jos 2-3 igrača koji su jako kvalitetni ako mislimo ganjat LP.Trebaju nam stoper i zadnji vezni za prvih 11,jer Lucas a ni Skrtel nemaju dovoljno kvaliteta i jako su limitirani.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"