NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
jedan je Kobe Brayant a u ovom slučaju velika podrška SAS do nove titule...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cestitke za komentar prijatelju!adriano_leite je napisao/la:Jos kada bi dao kredit Spursima za dobru odbranu, bilo bi super. Medjutim, Edin je pravo smece prema Spursima i zbog toga ispada smijesan. Prema njegovom tekstu, LeBron je supermen koji sam sebe pobjedjuje, okolina nema veze s tim. Ono lafo kao da igras neku simulaciju, koja nije patchovana, pa samo tvoji potezi se gledaju, jer je protivnik nebitan i igraju svi isto.Lillard je napisao/la:Rasturio Edin
Ima dosta istine, vezano za Jamesovo ponasanje, da nije mentalno jak, ima mnogo i kenjanja kao da je on sa Jamesom u sobi pa da vidi da li gleda tv ili da li mu je mob na silentu, ali ono sto bode oci je nemogucnost Edina da da kredit Spursima, sto cini ovaj njegov tekst obicnim smecem.

JJ Barrea i DeShawn Stevenson su na trenutke izgledali kao Isiah Thomas i Joe Dumars protiv Miamija. Minnesota je nakon toga iskrcala 20 miliona dolara za omalenog Portorikanca i dobila 40% šuta i igrača koji ne može da odbrani stolicu.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ispravljenoelninho_resTO je napisao/la:+
Normalno da nemozes Mamuzama ugodit, taj se jos nije rodio![]()

@Raule, citam i ja Grantland svaki dan i nisam primjetio da Edo bas sad kopira njihove tekstove

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hajd ne pravi se lud sada. Navijaci Lakersa ga ne vole nikako, pitam se sto.adnan24 je napisao/la:A po cemu je ovo pljuvanje ?Greivis je napisao/la: Jesi jedva docekao da ga popljujes? Opet je dosta ispred tvog idola, samo da znas.
I jesam li mozda napisao da je bolji ili ne od mog "idola" ?

Ako mi mislite platiti, nije problem.adnan24 je napisao/la:Najlakse je pljuvati...koliko god je on subjektivan itekako se moze procitati dobrih stvari.Ja bi' bio presretan ako bi mi ti nasao nekog boljeg kolumnistu od njega...to bi tek vrijedilo citati.MickoSAS je napisao/la:Ovaj edin samo sere i nista vise ja ne znam kako mozete citati tolika sranja
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- elninho_resTO
- Kontakt:
Nek si mi reko Jugosloven.Konstruktivan post bi vec bilo previse za ocekivati.Titova-Juga je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:+
Normalno da nemozes bosnji ugodit, taj se jos nije rodio![]()
Nedostaje ti malo više poštovanja prema ostalim članovima foruma, odnosno svim Bosancima/Hercegovcima.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
I zbog toga sto ga navijaci Lakersa ne vole znaci da ne moze lose odigratiGreivis je napisao/la: Hajd ne pravi se lud sada. Navijaci Lakersa ga ne vole nikako, pitam se sto.

Haj' ti napisi pa ako bude dobra dobijes ceneraGreivis je napisao/la:Ako mi mislite platiti, nije problem.

Za ove koji nisu posjecivali ovaj podforum zadnjih 20-30 stranica postoji jedno pravilo koje ste propustili:
Ne raspravljaj se s Greivisom.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
I @LBJ MVP spada u tu kategoriju.asunsao je napisao/la:Za ove koji nisu posjecivali ovaj podforum zadnjih 20-30 stranica postoji jedno pravilo koje ste propustili:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Titova-Juga
- Kontakt:
elninho_resTO je napisao/la:Nek si mi reko Jugosloven.Konstruktivan post bi vec bilo previse za ocekivati.Titova-Juga je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:+
Normalno da nemozes bosnji ugodit, taj se jos nije rodio![]()
Nedostaje ti malo više poštovanja prema ostalim članovima foruma, odnosno svim Bosancima/Hercegovcima.
Šta sam loše napisao ?
Činjenica je, pomiri/te se sa istom. Nema potrebe nikoga omalovažavati.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- elninho_resTO
- Kontakt:
A sta bi ti mjenjao u toliko puta ponovljenoj izreci ? Ocigledno imas velikih problema i sve pratis iz ugla nekog nacionalizma sa nekim skrivenim motivima.Boli mene neka stvar kako ces ti to okarakterisati ali kaze se bosnji jer eto tako bolje zvuci , ako imas problem stim zali se medjunarodom sudu pravde a nemoj ovdje glumiti nekog borca za ljudska prava.Titova-Juga je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:Nek si mi reko Jugosloven.Konstruktivan post bi vec bilo previse za ocekivati.Titova-Juga je napisao/la:
Šta sam loše napisao ?
Činjenica je, pomiri/te se sa istom. Nema potrebe nikoga omalovažavati.
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- Titova-Juga
- Kontakt:
Rodila majka pametnog dečkića, je li to ja vidim ovdje prozirne pokušaje očitavanja bukvice ?
Ja ne moram ništa glumiti, ponosan sam onim što jesam.
Ja ne moram ništa glumiti, ponosan sam onim što jesam.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
@greivis je sjajan forumas jos da ne mrzi bayern

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mene samo interesuje otkud ti to sad "niko bošnji ne može ugoditi", mislim to je čista propaganda. To si zaključio čitajući viceve o muji i sulji? Sad ispade mi glup narod ko ide, a svi ostali su pametni. Stidi se.elninho_resTO je napisao/la: A sta bi ti mjenjao u toliko puta ponovljenoj izreci ? Ocigledno imas velikih problema i sve pratis iz ugla nekog nacionalizma sa nekim skrivenim motivima.Boli mene neka stvar kako ces ti to okarakterisati ali kaze se bosnji jer eto tako bolje zvuci , ako imas problem stim zali se medjunarodom sudu pravde a nemoj ovdje glumiti nekog borca za ljudska prava.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
u ovom tekstu piše:
Indiana igra generalno bolju odbranu od Spursa i ostaviće bilo kojeg protivnika prosječno na manje poena, ali Spursi (zahvaljujući treneru prije svega) igra nezgodniju odbranu za ekipu Majamija.
A tu je velika razlika u napadu u odnosu na Indianu... igraju najraznovrsnije od svih ekipa, zbog toga nije ni čudo što im igrači ostanu sami na šutu i imaju prosjek od 60% iz igre. Miami je imao problema i sa Bullsima kad su igrali raznovrsno i sa puno vica u igri.
Mislim da je ovdje malo pogriješio... da to nije do velike scene i psihe koja se potencira kroz cijeli tekst...Nema to puno veze sa odbranom Spursa. Sličnu, vjerovatno i bolju je igrala Indiana pa to nije smetalo Jamesu. Izgleda da ima veze sa veličinom scene.
Indiana igra generalno bolju odbranu od Spursa i ostaviće bilo kojeg protivnika prosječno na manje poena, ali Spursi (zahvaljujući treneru prije svega) igra nezgodniju odbranu za ekipu Majamija.
A tu je velika razlika u napadu u odnosu na Indianu... igraju najraznovrsnije od svih ekipa, zbog toga nije ni čudo što im igrači ostanu sami na šutu i imaju prosjek od 60% iz igre. Miami je imao problema i sa Bullsima kad su igrali raznovrsno i sa puno vica u igri.
Tko će biti MVP NBA finala?
Dugoročna - Tip: LeBron James (MIA) 2,10
Koji će biti točan rezultat Best-of-7 serije (MIA-SAS)?
Dugoročna - Tip: Miami Heat 4:3 1,75
Ukupna kvota 3,68
Ulog 100
Mogući dobitak 368

Dugoročna - Tip: LeBron James (MIA) 2,10
Koji će biti točan rezultat Best-of-7 serije (MIA-SAS)?
Dugoročna - Tip: Miami Heat 4:3 1,75
Ukupna kvota 3,68
Ulog 100
Mogući dobitak 368

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Spursi osvoje nocas i Green MVP finala hahah ludilooo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zar smo toliko dominantni u raspravamaCarlo je napisao/la:I @LBJ MVP spada u tu kategoriju.asunsao je napisao/la:Za ove koji nisu posjecivali ovaj podforum zadnjih 20-30 stranica postoji jedno pravilo koje ste propustili:

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Mene samo interesuje otkud ti to sad "niko bošnji ne može ugoditi", mislim to je čista propaganda. To si zaključio čitajući viceve o muji i sulji? Sad ispade mi glup narod ko ide, a svi ostali su pametni. Stidi se.elninho_resTO je napisao/la: A sta bi ti mjenjao u toliko puta ponovljenoj izreci ? Ocigledno imas velikih problema i sve pratis iz ugla nekog nacionalizma sa nekim skrivenim motivima.Boli mene neka stvar kako ces ti to okarakterisati ali kaze se bosnji jer eto tako bolje zvuci , ako imas problem stim zali se medjunarodom sudu pravde a nemoj ovdje glumiti nekog borca za ljudska prava.

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- elninho_resTO
- Kontakt:
E stvarno ima svakakvih ljudi na ovom forumu.Carlo je napisao/la:Mene samo interesuje otkud ti to sad "niko bošnji ne može ugoditi", mislim to je čista propaganda. To si zaključio čitajući viceve o muji i sulji? Sad ispade mi glup narod ko ide, a svi ostali su pametni. Stidi se.elninho_resTO je napisao/la: A sta bi ti mjenjao u toliko puta ponovljenoj izreci ? Ocigledno imas velikih problema i sve pratis iz ugla nekog nacionalizma sa nekim skrivenim motivima.Boli mene neka stvar kako ces ti to okarakterisati ali kaze se bosnji jer eto tako bolje zvuci , ako imas problem stim zali se medjunarodom sudu pravde a nemoj ovdje glumiti nekog borca za ljudska prava.
Ako je to propaganda onda je ona na moj racun.Pisalo bi se o svemu osim onome sto treba, ali hajd takva nam je drzava.Otkud ti znas ko sam i sta sam ja.Ako ti i tvoj ti kolega Titova juga nikad niste culi za tu izreku onda vam fali jos radnog staza u ovoj drzavi. Od tolikog posta vi ste se uhvatili recenice koja je najsaljivija ali i oslikava stanje naseg drustva.Uvjek ce se naci neko ko ce se zaliti kakvo god da nam je stanje.Ako ce ti bolji zvucati ti zamisli da sam napisao "nemozes bosnji i hercegovcu udovoljiti" ili mozda da uvrstim i treci narod ili ostale ? Dal ti bolje zvuci? Covjece dal ste vi normalni, ovoliku kolicinu nebitnih stvari nisam napisao odavno ali nemogu da ne odgovorim na gluposti.
Bujrum nastavite, ja sam svoje zavrsio, Green veceras u lice Jamesa za pobjedu i MVP titulu

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.