kod mene prži k'o u paklu,čitav grad na UniEdenHazard je napisao/la:Gdje je @Dex, jel pokupio dijeno, evo kod mene grmi, pokisnut ce mu

ccc gdje ti živiš

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kod mene prži k'o u paklu,čitav grad na UniEdenHazard je napisao/la:Gdje je @Dex, jel pokupio dijeno, evo kod mene grmi, pokisnut ce mu
u srcu Srbijebazeni je napisao/la:kod mene prži k'o u paklu,čitav grad na UniEdenHazard je napisao/la:Gdje je @Dex, jel pokupio dijeno, evo kod mene grmi, pokisnut ce mu
ccc gdje ti živiš
majstor je glavni, ne ja, da se razumijemobazeni je napisao/la:al glavni si tamo na temi Kolašinca,to ti moram priznati![]()
samo ne kontam kako ti se da onoliko pisati bezveze
Pa kad si tamo,haj na moreEdenHazard je napisao/la:u srcu Srbijebazeni je napisao/la:kod mene prži k'o u paklu,čitav grad na UniEdenHazard je napisao/la:Gdje je @Dex, jel pokupio dijeno, evo kod mene grmi, pokisnut ce mu
ccc gdje ti živiš![]()
i kod mene je zemlja gorjela do maloprije al sad se oblaci navukli, grmi
Ode Vedo u Banovice ,hebo terme .Evolution87 je napisao/la:Vedo os trasu na terme?
Ulcinj i Bar za svako pohvalu. Više naših dole od Crnogoracatyler durden je napisao/la:Momci jel ko od vas bio u Ulcinju na godisnjem odmoru ovako ljeti inace
Neutral je napisao/la:Ulcinj i Bar za svako pohvalu. Više naših dole od Crnogoracatyler durden je napisao/la:Momci jel ko od vas bio u Ulcinju na godisnjem odmoru ovako ljeti inace![]()
CG dosta bolja od Hrvatske, mirnije i jeftinije, more ko more slano.
Jesam ja prosle godine. Plaza odlicna, ima mjesta gdje mozes biti potpuno sam. Meni se licno grad kao grad ne svidjatyler durden je napisao/la:Momci jel ko od vas bio u Ulcinju na godisnjem odmoru ovako ljeti inace
Mala ili velika??Unofficialpage je napisao/la:Jesam ja prosle godine. Plaza odlicna, ima mjesta gdje mozes biti potpuno sam. Meni se licno grad kao grad ne svidjatyler durden je napisao/la:Momci jel ko od vas bio u Ulcinju na godisnjem odmoru ovako ljeti inace
Nije valjdafsdghdsfs je napisao/la:Ode Vedo u Banovice ,hebo terme .Evolution87 je napisao/la:Vedo os trasu na terme?
jest' vala, bas su oprali. ali sta ces kad je momak legenda, mislim na seafsdghdsfs je napisao/la:Ja sam mu rek'o da ce ih banovat' Oprase sa Sejom vise .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.