Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 18 jun 2013, 13:41

haj skontaj kolko spamaš
Vođa zna.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 jun 2013, 13:50

LBJ MVP je napisao/la: Njih dvojica nisu najbolji napadači na svijetu,al nisu ni levati poput Girouda.
Definitivno se kosarke drzi. Nije ovaj sport za tebe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 jun 2013, 13:57

AA23 je napisao/la:Citam ovih par stranica i nacudim se Seamanu, kolko on hejta Pipitu a da samo oce doć pa da ti ga zabiberi sa 24+ golova u Premiershipu, nek je Wenger retardirani pedofil a nek si ti baba Vanga koja zna kako će mu proteci sezona u Arsenalu, niko ne priča u kakvoj će formi biti Santi, Jack, Theo naredne sezone, ako se ne dovede novo krilo Walcottova forma će biti presudna, ako budu Jack i Santi dobro igrali i Giroud ne promasivao zicere biće dobro. DMF i Pipita i odličan transfer rok.

Za krilo imamo Gerva, Oxa Walcotta, napadači Giroud i Pipita ( nadam se ) i vezni Fellaini, Jack i Santi.
al baš 24+ :lol: :lol: :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 18 jun 2013, 14:03

L_blancos je napisao/la:Higuain je igracina, druga stvar je ta sto je igra Reala potpuno podredjena Ronaldu i ni jedan napadac nema toliko uspjeha u tom sistemu, slicno je i u Barci. Dovoljan pokazatelj toga je to da Higuainu u Argentini klupu griju Tevez i Aguero. Prvi je strijelac kvalifikacija i na svjetskom je dao najvise golova za Argentinu.

Kod Pellea u sistemu gdje igra Reala nije bila toliko podredjena nikome Higuain je dao vise golova od Ronalda u sezoni. Ne bih imao nista protiv kad bi ostao u Realu jer mi je najdrazi igrac ali ako bi isao nek ide u Arsenal, tu ce zacepiti usta svima koji gledaju fudbal povrsno.

[youtube][/youtube]
Bravo drugar za post! 8-)

Ja fakat ne mogu i ne mogu da razumijem ljude vezano za Higuaina (iako je takvih 2% navijača Arsenala, možda ni toliko). Ako je Higuain flop onda fudbal igraju samo dva igrača, svi ostali su flopovi.

12/13 1737min 28 utakmica 16 golova
11/12 1709min 35 utakmica 22 gola
10/11 1315min 17 utakmica 10 golova
09/10 2392min 32 utakmica 27 golova
08/09 2656min 34 utakmica 22 gola
07/08 862min 25 utakmica 8 golova

Statistika momka od 2007/08 do 212/13.

Laurent Koscielny je odbio Barcelonu.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 18 jun 2013, 14:19

L_blancos je napisao/la:Higuain je igracina, druga stvar je ta sto je igra Reala potpuno podredjena Ronaldu i ni jedan napadac nema toliko uspjeha u tom sistemu, slicno je i u Barci. Dovoljan pokazatelj toga je to da Higuainu u Argentini klupu griju Tevez i Aguero. Prvi je strijelac kvalifikacija i na svjetskom je dao najvise golova za Argentinu.

Kod Pellea u sistemu gdje igra Reala nije bila toliko podredjena nikome Higuain je dao vise golova od Ronalda u sezoni. Ne bih imao nista protiv kad bi ostao u Realu jer mi je najdrazi igrac ali ako bi isao nek ide u Arsenal, tu ce zacepiti usta svima koji gledaju fudbal povrsno.

[youtube][/youtube]
Rekao im ja slicno stranicu dve, ali ne vredi, ne razumeju neki ovde. Jos okacio da je jedan od najboljih finisera po statistici u Evropi, i opet ne veruju cinjenicama. Za neke je bolje Giroud da nastavi da "reseta" mreze.

Odlican post...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 jun 2013, 14:20

Zivog me interesuje kako ce Paja podzati dolazak Pipite , inace sluskinje u nisko-budzetnim Meksickim serijama :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 18 jun 2013, 14:23

Da mu ja pomognem preboljet, Pipita je rodjen u Francuskoj. :)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 jun 2013, 14:24

vuče korijene iz sandžaka :mrgreen:
Vođa zna.

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 jun 2013, 14:30

nedim1993 je napisao/la:vuče korijene iz sandžaka :mrgreen:
aferim momciluko

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 18 jun 2013, 14:31

Seov daleki rodjak. :mrgreen:

Ozbiljno, da olakšamo Paji, on je rodjenjem Francuz. Koliko znam otac mu je bio profesionalni fudbaler, igrao u Francuskoj, gdje se Pipita i rodio. :)

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 18 jun 2013, 14:53

Koscielny and Sagna will stay at Arsenal says Arsenal board.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 18 jun 2013, 15:00

slikaslikaslikaslika

slikaslikaslika

slika
:cry:
Neće ga biti do januara sledeće sezone, a i tad valja se vratiti u formu. :roll:

Sledeće sezone iz omladinaca nam se priključuje:
slika
;)

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 jun 2013, 15:03

Ozbiljno, da olakšamo Paji, on je rodjenjem Francuz. Koliko znam otac mu je bio profesionalni fudbaler, igrao u Francuskoj, gdje se Pipita i rodio.
Da se zove Gonzalo Higuainovich vjerujem da bi ga Hrvati pokušali vrbovat kod njih.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 18 jun 2013, 15:13

"Gilles Grimandi [Arsenal scout] came to see me from time to time at Auxerre too. One day he called me for a meeting in a Paris hotel and Arsene Wenger was there. I was very impressed."

And it was during that meeting that Sanogo made his decision to join the North London club.

"Wenger told me I would get opportunities and reassured me about my injury. He told me he had followed me for years. That meeting was very important and today I am an Arsenal player," said Sanogo.

"It will be an amazing adventure. I am just eager to start in one of the best leagues in the world. It is a dream that has come true."
Gotovo je. Sanogo je arsenalov igrač. :)

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 18 jun 2013, 15:21

Sanogo super igrac., sta ima novo u vezi felainija i Asmira B. gunneri....? :)
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 jun 2013, 15:29

Wenger je izgleda vagao izmedju Higuaina i Sanogoa i odlucioo se ipak za kvalitetnijeg igraca.

Steta sto ce onaj bolid Sagna ostati, prvo propao je ko kauc, a kao drugo ovo mu je zadnja godina ugovora i steta je da ne zaradimo bar koji milion.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 jun 2013, 16:39

Po svemu sudeci znaci Sagna ostaje zadnju sezonu ugovora! E po tome se obistinjava ona pretpostavka da ce on i Jenki biti izbor na desnom beku i ovu sezonu dok Bellerin stekne jos malo iskustva ove sezone tako da od one godine imamo dva mlada i odlicna desna beka.
Odbranu ako ne bude odlazaka ovih kljucnih ne treba ni dirati. Vec sada imamo jaku odbranu i jak tim uopsteno. Moja mastanja govore da treba dovesti napadaca ako Giroud nastavi masati zicere (Higuain), jakog zadnjeg, box to box, (nama i ne odgovara klasicni zadnji vezni) veznog (Fellaini) i u slucaju oscilacija u formi na krilu jednog krilnog igraca (Nani). To je trojka koja moze dodatno ojacati nas tim i uciniti ga konacno konkuretnim u PL!
Stari dobri Facebook ali ima istine ovdje... ;)

Negdje sam procitao da je Wenger izjavio da nece puno trositi ovo ljeto. A do sada se pretrgo od trosenja... :lol:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 jun 2013, 16:47

Gunner4 je napisao/la:
Negdje sam procitao da je Wenger izjavio da nece puno trositi ovo ljeto. A do sada se pretrgo od trosenja... :lol:
Zar niste ovog ljeta baš trebali trošit? Jedno vrijeme se čak spominjalo da vam klub želi i za Rooneya odriješit kesu.....To se stišalo skroz čini mi se. Ili je možda bila puka špekulacija?

A Higuain je odličan napadač i to bi bilo pravo pojačanje za Arsenal, čak mislim da bi to bio značajan skok u transfer politici za ovaj klub.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 jun 2013, 16:51

effe_sa je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:
Zar niste ovog ljeta baš trebali trošit? Jedno vrijeme se čak spominjalo da vam klub želi i za Rooneya odriješit kesu.....To se stišalo skroz čini mi se. Ili je možda bila puka špekulacija?

A Higuain je odličan napadač i to bi bilo pravo pojačanje za Arsenal, čak mislim da bi to bio značajan skok u transfer politici za ovaj klub.... ;)
Ima jos 12 dana do pocetka transfer roka... Vecina igraca je jos na odmorima ni pripreme nisu pocele pa mediji moraju da pisu svasta... Do 31. avgusta naslusacemo se svakih prica. Po meni jedan od napadaca dali Shrek ili Higuain (oba gotovo nemoguce da bi dosla) i Fellaini i ne mora vise niko! :D
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 jun 2013, 17:18

Fellaini i Higuain bi vas učinili ozbiljnim kandidatom za titulu po prvi put otkako je Henry napustio klub.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.