Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 12:51

gio10 je napisao/la:Jimmy vas svakodnevno šamara, a vi odgovarate bijednim pokušajima isfura, pogotovo Henderson :ugeek:
slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 jun 2013, 13:06

Stvarno vas nerazumijem, zašto se svađate. Sutra izlazi raspored za novu sezonu a sezona počinje za dva mjeseca. Do tada neka uživaju sljedbenici Brendana Rodgersa, jer svi znamo, nažalost, šta se dešava kada počne sezona. Ako mi završimo četvrti ja ću od svih vas zatražiti halala, ali ako bude kao i do sada, krv ću vam piti na slamku.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jun 2013, 13:07

[youtube][/youtube]

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 jun 2013, 13:10

slika

slika

Stigao Armenac.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 18 jun 2013, 13:14

Green Scouser ‏@Green_Scouser 25m
So now Newcastle are in for Carroll. All he has to do now is reject West Hams offer and sit tight until deadline day.
Nadam se da nas ovaj sad nece zavlaciti ili jos gore da propadne njegov transfer.Newcastle ako ga vec hoce nek podeblja ponudu,a vala njih bi i u inat odbio.

Jimmy izdominiro. 8-)
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 18 jun 2013, 13:52

jel iko gledo ovog armeenca

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 18 jun 2013, 13:56

Sta moze Henrikh da unese u igru LFC ??? Pa vrlo jednostavno...

Prvo treba videti u kakvoj roli ga Brendan vidi, posto je Mkhitaryan igrao na tri pozicije u Shakhtaru, i na sve tri bio podjednako sjajan.
Zatim treba videti hoce li Sule ostati, pa recimo da ce to biti slucaj i postavimo ovakvu tezu.

Najslabija tacka u timu u toj ofanzivnoj vezi je bio Downing, kada je igrao, pa se pretpostavlja da ce to mesto Henrikh zauzeti, osim, ako BR nastavi da koristi malog Couta na levom krilu, pa da gledamo Mikhitaryana kao 10-ku. Suarez bi isao desno, jer sa njegovim radijusom kretanja totalno je nebitno gde je on postavljen na papiru, rola mu je svakako ista, a Sturridge bi bio centralni napadac.
Sa ovakvim napadom, gde imas jednog odlicnog poachera, dvojicu igraca koji pokrivaju veliki deo terena, od toga jedan takticki fantasticno potkovan i nikad ne gresi, dok drugi lucidan na sebi svojestven nacin, i jednog mladog kreatora ciji skill set prevazilazi sve moguce barijere, po svakog protivnika ovo ce predstavljati daleko visestruku pretnju...

Koje su prednosti, a koje mane Jermena ???

Prednosti, pa ima ih poduzi spisak. Jedan od takticki najjacih igraca koje sam video u skorije vreme, svaki potez koji napravi na terenu ima smisao i svoju svrhu. Pass accuracy 86% sto je za igraca koji igrao na ofanzivnoj poziciji abnormalno, aludirajuci na cinjenicu da ovaj igrac ima minimalne greske u svojoj igri, i da je na isti nacin jako kreativan igrac. Dodao bih da je on bogotac duplih pasova, jedna od stvari koju ce u LFC-u moci da iskoristi na najbolji moguci nacin. Treba li reci da je sjajan finiser iako je veznjak ??? Sa obe noge igra podjednako dobro, tu nema defekt. Njegovi "trkovi" u sesnaesterac su sjajni, nesto sto LFC treba k'o leba, jer na pocetku sezone ni Sterling, ni Downing nisu pokazivali tu "sposobnost" i zbog toga smo patili u napadu sa samo Suarezom kao pretnjom po gol.
Kada su u pitanju fizicke predispozicije tu dolazimo i mozda do jedne njegove jedine mane, koja na kraju krajeva i ne mora biti toliko bitna, jer sam se naslusao tih prici kako slabi nmg u PL, pa opet ima gomila primera. Ali zato njegova enormna brzina i eksplozivnost, nulifikuju tako nesto.

Njegova prisutnost na samom terenu ce daleko, daleko vise unaprediti napad. Napad ce biti daleko mobilniji, svestraniji, i moci cemo da vidimo svakakve rotacije na terenu, posto ce verovatno svi u onoj cetvorci imati free role pozicije, pogotovo Mkhitaryan i Suarez. Pa ce Suarez ici u centar napada, ako treba, rotacija sa Sturridgeom koji ide na krilo, Mkhitaryan na krilo, a Coutinho na 10-ku, pa se opet moze desiti da Jermen ide u centar napada zbog svoje zavrsnice, a Suarez na krilo itd itd...

Dakle bezbroj mogucnosti za Brendana...

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 18 jun 2013, 14:00

Kupovinom ovog igraca Liverpool,vjerovatno prodaje Suleta e sada gdje ja bi volio u (Real) damo vam moratu i 35 mil funti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 jun 2013, 14:04

Ako dođe ovaj Armenac, a Suarez ostane, Liverpool ce strašan iduce sezone.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 18 jun 2013, 14:24

Henderson je napisao/la: Ako mi završimo četvrti ja ću od svih vas zatražiti halala, ali ako bude kao i do sada, krv ću vam piti na slamku.
Jel te možemo zvati komarac? :lol:

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 18 jun 2013, 14:32

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ako dođe ovaj Armenac, a Suarez ostane, Liverpool ce strašan iduce sezone.
Mi smo strasni kako god da okrenes . 8-) Vazno je da je zvaka otis'o u penziju ,za ostalo cemo la'ko . :mrgreen:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 15:06

fsdghdsfs je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ako dođe ovaj Armenac, a Suarez ostane, Liverpool ce strašan iduce sezone.
Mi smo strasni kako god da okrenes . 8-) Vazno je da je zvaka otis'o u penziju ,za ostalo cemo la'ko . :mrgreen:
živa istina :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jun 2013, 15:20

Na arenasport 1 pregled sezone.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 18 jun 2013, 15:23

http://www1.skysports.com/transfer-cent ... Mkhitaryan" onclick="window.open(this.href);return false;
scout report o Mkhitaryanu od prije 3 god 8-)
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 18 jun 2013, 15:46

Navdno nista od deala Alderweireld - Leverkusen. Eto prilike da se dovede, odlican a jeftin stoper, taman ako Papadopulos ne potpise ;) Samo da je Skrtela nekom uvaliti 8-)

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 18 jun 2013, 16:54

Jel kod vas sve spremno za slavlje?
Sky Sports News ‏@SkySportsNews33s
Sky ****: Liverpool striker Andy Carroll having medical at West Ham #SSN
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 18 jun 2013, 17:05

evo sad se spominje Farfan iz Schalkea za 6.8 miliona a za slavlje sve spremno a Andyu sretno i sve najbolje u nastavku karijere u Liverpoolu se nije snasao sretno Big Andy
LIVERPOOL FC

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 18 jun 2013, 17:09

Carragher23 je napisao/la:evo sad se spominje Farfan iz Schalkea za 6.8 miliona a za slavlje sve spremno a Andyu sretno i sve najbolje u nastavku karijere u Liverpoolu se nije snasao sretno Big Andy
Ma to su sigurno novinarske patke u kojima nema ni 1% istine. Kakav Farfan...
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 18 jun 2013, 17:12

Ove slike Mkhitaryana, na kojim potpisuje dres i daje autograme, su uslikane u Armeniji na zalost. Neki mu malac uvalio dres da potpise :mrgreen:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 jun 2013, 17:21

nummaLFCŽ je napisao/la:Ove slike Mkhitaryana, na kojim potpisuje dres i daje autograme, su uslikane u Armeniji na zalost. Neki mu malac uvalio dres da potpise :mrgreen:
Svako normalan bi mogao zaključiti da je ovo u Armeniji. Vidi ih okolo svi isti. :lol: :lol: Pravi crni Armeni.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.