NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

lumani
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la lumani » 18 jun 2013, 13:31

Neutral je napisao/la:Kako umanji Leonarda :mrgreen:

Avdic je legenda :!: nece taj reci Spursi ga zaustavili,nema sanse..Ako Miami kojim slucajem uzme titulu,tada ce pljuvati odbranu Spursa.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 jun 2013, 13:44

adnan24 je napisao/la: I to Edin koji vec godinama na sva usta uzdize LeBrona.

Moglo bi se kao i uvijek diskutovati 3 dana na ovu temu ali jasno je da se ovakvi tekstovi ne "desavaju" velikanima...nebitno koji je sport u pitanju.
Jesi jedva docekao da ga popljujes? Opet je dosta ispred tvog idola, samo da znas.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 jun 2013, 13:57

Greivis je napisao/la: Jesi jedva docekao da ga popljujes? Opet je dosta ispred tvog idola, samo da znas.
A po cemu je ovo pljuvanje ?
I jesam li mozda napisao da je bolji ili ne od mog "idola" ?

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 18 jun 2013, 14:19

Ovaj edin samo sere i nista vise ja ne znam kako mozete citati tolika sranja :roll:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 14:44

lumani je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
kokuz je napisao/la:Problem je lumani, što ako ti neko kaže da Miami flopa, ti odmah prebaciš kolo na suprotnu ekipu ovaj put Spursa.
Kako god neko spomene Bosha ili Jamesa da flopaju tvoj je odgovor link sa flopom ili Bellinelija(čini mi se), pa napišeš da je to najveći flop u historiji NBA, ili Parkera, no niti u jednom trenutku nema Jamesa ili Bosha.
Smiješno šta oni rade pa obojica imaju po cirka 110 kg, i opet svaku ali baš svaku priliku koriste za flop.
Nekako mi je razumljivo za Chalmersa i ostale plejeve (Parker.......) oni su duplo slabiji od visočijih igrača, pa kad dođe do kontakta i nije daleko od istine ono njihovo bacanje.
to je glavni problem lumanog, čovjek nikako da se suoči sa činjenicama.
Cekam taj dan,da ti izjases.Za sve sto kazem,stavim dokaz to je cinjenica.
jes, aha :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 jun 2013, 14:54

MickoSAS je napisao/la:Ovaj edin samo sere i nista vise ja ne znam kako mozete citati tolika sranja :roll:
Najlakse je pljuvati...koliko god je on subjektivan itekako se moze procitati dobrih stvari.Ja bi' bio presretan ako bi mi ti nasao nekog boljeg kolumnistu od njega...to bi tek vrijedilo citati.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 18 jun 2013, 14:56

Pop bi najbolje okarakterisao Avdiceva izlaganja...

slika

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 jun 2013, 15:00

adnan24 je napisao/la:
MickoSAS je napisao/la:Ovaj edin samo sere i nista vise ja ne znam kako mozete citati tolika sranja :roll:
Najlakse je pljuvati...koliko god je on subjektivan itekako se moze procitati dobrih stvari.Ja bi' bio presretan ako bi mi ti nasao nekog boljeg kolumnistu od njega...to bi tek vrijedilo citati.
potpis.

covjek pise kolumnu i subjektivan je kao i svi mi. ima svoje misljenje. ali ga postuj. njegove kolumne su uvijek vrijedne citanja.
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 18 jun 2013, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 15:01

Pretjeruje u nekim stvarima, ali čovjek zna znanje.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 jun 2013, 15:07

Ne citam nista njegovo odavno. Da zna znanje to je tacno, ali isto tako zna se veoma cesto preseravati.
Postovanje treba zaraditi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 jun 2013, 15:11

Njegovo znanje nije upitno.

Al' kada piše o nekim klubovima/igračima onda izbjegavam da ga čitam jer prečesto ne može protiv sebe, tj. subjektivan je.

Za LeBrona je u pravu, ali to već svi znamo za taj strah u ključnim momentima utakmice.

Ali da na ovaj način tretira mladog Leonarda pa i Greena je presmiješno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 15:12

Vrh kolumne je spominjanje Ede Murića :lol: :lol: :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 jun 2013, 15:13

Kolumne ?
mislite one koje prepise sa Grantlanda i potpise kao svoje.
bez da je ista citirao,niti naveo izvore nego autor je FPNEdin Avdic
cijeli **** tekst je prepisao

opet dobre su nekom ove Grcke obrade , pa moze i to proci.
vjerovatno ima i neka njegova

al plagijat molim lepo

Najbolji je u prenosenju utakmica , tu ga vecina vole slusati..
ovo ostalo radije ne bi
i nije sto je antiSpurs fino se na netu moze pronaci o Battieru clanci i slicni sa datumima , gle cuda Edinov bude mladji.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 15:16

Daj mi linkove da čitam malo.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 jun 2013, 15:19

U guzvi sam al ima da nadjem.
Znaci komplet tekst je prepisao , jbt kao da niko drugi nema neta..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 18 jun 2013, 15:21

Lillard je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
potpis.

covjek pise kolumnu i subjektivan je kao i svi mi. ima svoje misljenje. ali ga postuj. njegove kolumne su uvijek vrijedne citanja.
onda ajde svi da pisemo kolumne :roll:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 jun 2013, 15:34

MickoSAS je napisao/la: onda ajde svi da pisemo kolumne :roll:
Covjek raspolaze sa mnogo vise informacija od vecine kosarkaskih strucnjaka s nasih prostora...to ne znaci da on zna sve o kosarci i da bi bio dobar trener ali u svakom slucaju od njega se moze cuti/procitati dosta stvari koje ne mozes naci na internetu ili u novinama.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 18 jun 2013, 15:41

Lillard je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
potpis.

Normalno da nemozes bosnji ugodit, taj se jos nije rodio :lol:
U finalu navijam za Spurse,tacnije mnogo mi se vise svidja njihova igra od Miamia ali kolumna je o Jamesa i u svakoj njegovoj kolumni se moze procitati dosta informacija zanimljivih ljubiteljima kosarke, e sad neko voli jedno a neko drugi, kolumna je subjektivna i kraj price.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 15:44

"Ne mogu vjerovati da je još uvijek ovako otvoren", čudi se njegov suigrač Tony Parker. "Oni i dalje udvajaju mene i Duncana, a Danny je potpuno otvoren. Šutira odlično. Ako ga namjeravate ostaviti slobodnog, on će nastaviti zabijati trice."

"Zabija nevjerojatne šuteve. Dobiva i neke prilike u kontri. Dosta trče i on profitira od ulazaka pod koš Tonyja Parkera. Treba mu dati zasluge. Nema puno igrača koji su šutirali tricu ovako dobro, osobito u finalima", prokomentirao je Dwyane Wade.

"Dovoljno sam sretan i blagoslovljen zbog prilike koju sam dobio na ovoj pozornici. Moji suigrači su odradili odličan posao pronalazeći me i trudeći se da nađem otvoren šut. Srećom, trenutno mi sve ulazi. Sve dugujem Bogu. Košarkaški bogovi su na mojoj strani", izjavio je Danny Green nakon što je u pobjedi Spursa 114:104 zabio 24 poena i tricu šutirao 6-10.

"Cijela ova sezona dala mu je mnogo više samopouzdanja. Dobio je više minuta i zeleno svjetlo. Kada to radiš kroz 82 utakmice jedino što ti je preostalo je vidjeti možeš li to napraviti kada stigne doigravanje. Poprilično je dobro odgovorio na to pitanje", kaže Popovich koji mu je ove sezone davao 27,5 minuta po utakmici i Green je odgovorio sa 10,5 poena po susretu.

"Nevjerojatan je. Nadam se da se neće probuditi iz sna", izjavio je Tim Duncan.

"Ne želim da ovaj san završi", dodao je Green i nastavio na način na koji smo i navikli od igrača Spursa: "O ovome ćemo razmišljati kada sve bude gotovo. Još imamo puno posla pred sobom. Moramo ovo dovršiti."

"Nije me briga koliko šuteva zabiješ ili promašiš, samo se izbori za svaku loptu", govorio mu je Gregg Popovich za vrijeme utakmice, a Green to nije poslije pobjede zaboravio naglasiti kao veliki faktor svog uspjeha.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 jun 2013, 16:03

elninho_resTO je napisao/la:+
Normalno da nemozes bosnji ugodit, taj se jos nije rodio :lol:

Nedostaje ti malo više poštovanja prema ostalim članovima foruma, odnosno svim Bosancima/Hercegovcima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.