Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saurman
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Saurman » 18 jun 2013, 00:00

Spahić je završio sa repkom, sad treba izgurati nekako ove kvalifikacije i onda na scenu nastupa Kolašinac. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 jun 2013, 08:29

Ne mogu da vjerujem da polsije najbolje sezone u karijeri ide u Saudijsku Arabiju......Nemojte me ubjedjivati da moze biti u ovakvoj formi na SPu, ukoliko se plasiramo, to je nemoguce.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 jun 2013, 09:07

Imali igdje onaj klip gdje Spahic ide "klizeci" glavom u Latviji?

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 jun 2013, 09:08

Jedino da nađeš cijelu utakmicu na youtube pa pogledaš ..
Inače , nije on išao klizeći glavom , nego je glavom išao u klizeći igrača Latvije :D

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 18 jun 2013, 09:28

Po onome što sam gledao na par klipova a i statistike tako govore pravi Spahin nasljednik bi mogao biti onaj Bičakčić .Kolašinac znamo koju poziciju igra u Šalkeu tako da bi on dobro došao na toj svojoj poziciji da bi Salihovića sa boka mogli staviti u sredinu.Žao mi je zbog ovoga ali sa druge strane je u pitanju vjerovatno velika lova..zgrabi šta možeš pa u penziju.Igranje u ligi S.Arabije se mora odraziti na formu i kvalitet igre tako da je pitanje da li će poslije te beduinske avanture Spaha biti onaj pravi Spaha...SRETNO MU...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 jun 2013, 09:53

ako kolasinac pristane i bicakcic za igra,spahi hlava na svemu i nek bude dio reprezentacije,koliko bude aktivno igrao,ali ovi momci ce ga moc zamjeniti uskoro

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 18 jun 2013, 09:54

Emir Spahić, kapiten nogometne reprezentacije BiH: Ako se plasiramo na SP, neću igrati u Brazilu

Vratimo se malo reprezentaciji. Utakmice s Irskom i Meksikom su priprema za kvalifikacije. Jesmo li konačno zreli da odemo na Svjetsko prvenstvo?

- Naravno da jesmo. Ja mislim da imamo snage i da hoćemo.

Tri ste puta bili pred plasmanom na neko veliko takmičenje i sva tri puta se završilo u suzama. Ne moramo ni pitati šta bi Vam značilo da konačno probijete taj zid?

- Značilo bi - kraj karijere! Davno sam jednoj vrlo dragoj osobi obećao da ću napraviti sve da odemo na neko veliko takmičenje. Ako se to desi, njemu ću prvome javiti da sam ispunio obećanje i onda ću se oprostiti.

Nije, valjda, da ne biste igrali na SP-u?

- Nikad ne reci nikad, ali... ne bih. A meni bi to bilo ostvarenje dječačkog sna. Živim za taj dan da se ljudi u Bosni i Hercegovini konačno zaista, potpuno i do kraja raduju! Bez razočarenja i bez spuštanja na zemlju. Toliko smo puta došli do vode, a nikada je se nismo napili.

Kako bismo na SP-u bez kapitena?

- Reprezentacija je postojala i prije mene i postojat će i poslije. Ja ću otići, ali će reprezentacija ostati. Ali, prije toga, treba odraditi posao i biti prvi u grupi, a mi to sigurno možemo, a nadam se i da hoćemo.

intervju za avaz prije godinu dana.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 09:57

Čista glupost. Ako Rahimić želi u Brazil sigurno će ići i Spahić.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 jun 2013, 11:24

mo-bih je napisao/la:intervju za avaz prije godinu dana.....
najbitniji dio teksta.
Ovo Spahino mišljenje se definitivno promjenilo od ovog intervjua ..
Ako Rahimić sa 37 godina , koji u zadnjih 5 godina odigrao 6-7 utakmica 90 minuta (i to one za reprezentaciju) , hoće da ide na SP , ići će i Emir.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 18 jun 2013, 12:24

Izgleda da ih je Spaha odbio...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 18 jun 2013, 12:28

Spahić igra u ekipi koja je statistički najbolja u kvalifikacijama za SP. NIje primio žutog kartona u toliko utakmica i kapiten je te repke. Ako takav jedan igrač ne može naći angamžman za naredne 2 god u jednom top klubu nije mi nešto jasno. On je sam dao ovu izjavu za Brazil i tada kao i sada mi je zvučala glupo ali to su njegove riječi. Na spahu treba računati još ovo SP i to je to, poslje toga može biti kao Rahimić u Moskvi.. neka vrsta podrške pa nek igra za pare.
A Rahimića treba pod hitno maknuti sa terena, godine su svoje odradile.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 jun 2013, 13:35

A sta ce mu angazman kad je clan Sevilje, ugovor mu jos vrijedi tako da ne vidim apsolutno nikakav problem da ostane tu. Sevilja je tu pogrijesila kupila pa bi ga sad prodala e pa mu.do marjanovo. Spanija mu je mjera.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 18 jun 2013, 13:47

jao momci, lose nam se pise.......pa kako to, da nasi igraci nisu nimalo trazeni na trzistu......spahic u arabiju, misimovic u kinu.....ko je sledeci? :( evo i pjanic moze ici iz rome.......nema nam nekog napredka, uzmimo naprimjer salihovica, koji ce izgleda zavrsiti karijeru u hoffenhajmu, medunjanin takodje svrlja po nekim izraelskim/turskim nizerazrednim klubovima....i tkd. i tkd....nekako imam osjecaj, da nasi igraci nisu cijenjeni u svijetu fudbala.....jedino sto nas moze spasiti je to svjetsko prvenstvo, gdje se poneki mogu "prodat".....

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 jun 2013, 15:55

Dok god oni u reprezentaciji igraju ovako kako igraju , klub nije bitan .

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 18 jun 2013, 16:56

Bitni su za nas kad igraju za reprezentaciju. Za klub su sebi bitni da se što bolje prodaju. Čuj nisu bitni ba.
Allegri je gospodin!

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 18 jun 2013, 17:11

Buduci kapiten, slika je dokaz:

slika
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 18 jun 2013, 17:25

O Seji ćemo pričati kada sredi papire. Do tada on je samo moguće pojačanje. Pojačanje ali moguće.

Spaha da potpiše za N.K. Dubrovnik išao bi na SP. Toliko je tekmi odigrao povrijeđen, a da ne igra zato što je u S. Arabiji. Jednostavno on toliko znači da nema alternative.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jun 2013, 17:33

Kako su se osilili :mrgreen: Kontaju da repka može bez svakog igrača. Spaha je nezamjenjiv, dok god može da igra.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 jun 2013, 17:38

bhsport je napisao/la:A sta ce mu angazman kad je clan Sevilje, ugovor mu jos vrijedi tako da ne vidim apsolutno nikakav problem da ostane tu. Sevilja je tu pogrijesila kupila pa bi ga sad prodala e pa mu.do marjanovo. Spanija mu je mjera.
Istina da je on jos uvijek igrac Seville, ali istina je i da su oni zaduzeni do vrata i cilj im je da prodaju Spahica. Naravno, ko najvise ponudi dobija igraca, ali pitanje je da li Spahic zeli u Saudijsku Arabiju, jer nigdje jos nisam vidio da je on izjavio da ide tamo.

Medjutim, i da ode igrati tamo, to nista ne mijenja. Svi znamo sa kojim zarom Spahic igra za reprezentaciju i ne sumnjam da bi on davao 100% u svakoj utakmici. Sa druge strane, znamo da su strani igraci u Saudijskoj Arabiji dobro placeni i kapiten bi ovim potezom dodatno zaradio.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 18 jun 2013, 17:58

Nije Spaha još ništa odlučio, polako..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.