Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jel ti to hoces radit ? ja fakat ne znam u Zenici u kojem frizerskom mozes otic i rec ' de mi undercut 'Donnie Darko je napisao/la:Kako se tacno zove frizura kada obrijes (ili malo vise skratis) kosu sa strana i nazad, a gore ostavis? Tipa ovo dole.
Ja sam ovdje gdje sam ja otisao i rekao Undercut, bilo im smijesnoIlPrincipe je napisao/la:jel ti to hoces radit ? ja fakat ne znam u Zenici u kojem frizerskom mozes otic i rec ' de mi undercut 'Donnie Darko je napisao/la:Kako se tacno zove frizura kada obrijes (ili malo vise skratis) kosu sa strana i nazad, a gore ostavis? Tipa ovo dole.mislim da bi me izgubljeno gledali.
Odnijet cu sliku, kao sto radim zadnje tri godineIlPrincipe je napisao/la:jel ti to hoces radit ? ja fakat ne znam u Zenici u kojem frizerskom mozes otic i rec ' de mi undercut 'Donnie Darko je napisao/la:Kako se tacno zove frizura kada obrijes (ili malo vise skratis) kosu sa strana i nazad, a gore ostavis? Tipa ovo dole.mislim da bi me izgubljeno gledali.
Jesil cuo za jednu spravicu, ovako u narodu popularnu kao mobitel? Moguce da ti je poznata i kao telefon, mob ili mobilni cak. Il si malo glup. Boze s kim ja igram u ekipi.LBJ MVP je napisao/la:Šta ako mi je mrsko mi sliku nosat.
Ukucaj Miguel VelosoDonnie Darko je napisao/la:
Mada kad ukucam undercut izbaci nesto drugacije od onoga sto imam u mislima, 80% beckman i onaj iz boardwalk empire. Valjda cu uspjet pronac nesto korisno.
.
Nemam uvijek kredita da tražim na internetu.Malo mi je glupo da imam na mobitelu sliku nekog muškarca s undercutom.Donnie Darko je napisao/la:
Jesil cuo za jednu spravicu, ovako u narodu popularnu kao mobitel? Moguce da ti je poznata i kao telefon, mob ili mobilni cak. Il si malo glup. Boze s kim ja igram u ekipi.
Ja sam derpe.Greivis je napisao/la:Zar i ti sine Charlie? Donniele bolan sta ovo radis od najmladjeg clana ekipe? Znao sam de ce se proped.erisati.
A nije ti glupo trazit da ti slozi jedan undercut? Ili ces joj prevest na nas, ispodrez?LBJ MVP je napisao/la: Nemam uvijek kredita da tražim na internetu.Malo mi je glupo da imam na mobitelu sliku nekog muškarca s undercutom.
To bi trebalo biti normalno.Donnie Darko je napisao/la:A nije ti glupo trazit da ti slozi jedan undercut? Ili ces joj prevest na nas, ispodrez?LBJ MVP je napisao/la: Nemam uvijek kredita da tražim na internetu.Malo mi je glupo da imam na mobitelu sliku nekog muškarca s undercutom.![]()
Kad budes objasnjavo kako ces da te osisa, obavezno me zovi, radije bih Pacific Rim propustio nego taj dogadjaj.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 55 gostiju.