Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Carli
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Carli » 17 jun 2013, 22:46

Đakerini igrač utakmice. Samo im je on i trčao :mrgreen:
Allegri je gospodin!

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 17 jun 2013, 22:56

Peluso LB i osim njega tu je De Ceglie. U par navrata je i Caceres igrao tu poziciju prije Pelusa. Realno gledajuci, obzirom da nam u napadu najvise skripi, ovo i nije tako lose. Ionako LB poziciju necemo pokriti/kupiti naredne 2-3 sezone. Peluso je solidan, s tim da MORA napredovati da bi opravdao ovo povjerenje. Druga stvar je, nisu svi Iaquinta :mrgreen:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 17 jun 2013, 23:04

Ma dobar je pljuso :mrgreen: De konja treba uvalit kome, džaba uzima pare antinogometaš jedan :lol:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 17 jun 2013, 23:22

Peluso, sve najljepše u dresu najprestižnijeg kluba na svijetu. Za 5 mjeseci si osvojio Scudetto, u sljedeće četiri godine ćeš osvojiti nova četiri!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 17 jun 2013, 23:44

IlCapitano je napisao/la:Da, Marotta ga je sigurno na svoju ruku doveo. :roll:
Vala bas bezobrazan lik, niti je sta upitao Contea :lol:

Pa ovaj transfer je Conte htio i to je igrac kojeg je ne samo htio nego i zahtjevao. Pa sta treba za svakog igraca koji se nama ne svida optuziti Marottu a za svakog koji je dobar zahvaliti Conteu sto insistira od uprave na njima. Ovdje je Marotta radio sam po zeljama Contea ;)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 jun 2013, 23:50

pa kad jadni Konte moze i pozelit samo Pelusa ili Padoina, Marota ga kao fini roditelj uci pristojnosti i skromnosti, da zeli Pelusa , Padoina i bude skroman i sretan...pa ako bude fin i poslusan u doglednom vremenu mozda razmisli i da ga nagradi Bonaventurom za Bozic ili rodjendan...

inace Konte kao skromni deckic nije trazio dva prava pojacanja i nikad se nije sastajao sa upravom trazeci prave igrace i prijetio odlaskom. Zato sto je tako fin mozda dobije i Osvalda za neku posebnu priliku.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 17 jun 2013, 23:52

:roll:

Ne svidja se ni meni kako se rade neke stvari ali nije samo do Marotte kako to neki zele prikazati. Ocito treba crtati neke stvari nekima.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 jun 2013, 23:53

IlCapitano je napisao/la:Da, Marotta ga je sigurno na svoju ruku doveo. :roll:
Ja ba hahaha

Peluso je tu iskljucivo zbog Contea. Sam igrac je to u par navrata spomenuo u medijima. Conte ga gotivi i ovaj otkup je sigurno uslijedio na njegov zahtjev. Kakav Marotta ba ...

@Ultrastyle - Jel Marotta vlasnik kluba? Predsjednik? Jel on odlučuje o tome koliko će se para potrošiti? Aj ba ne truj temu svakodnevno. Popusti malo brate dragi.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 17 jun 2013, 23:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa kad jadni Konte moze i pozelit samo Pelusa ili Padoina, Marota ga kao fini roditelj uci pristojnosti i skromnosti, da zeli Pelusa , Padoina i bude skroman i sretan...pa ako bude fin i poslusan u doglednom vremenu mozda razmisli i da ga nagradi Bonaventurom za Bozic ili rodjendan...

inace Konte kao skromni deckic nije trazio dva prava pojacanja i nikad se nije sastajao sa upravom trazeci prave igrace i prijetio odlaskom. Zato sto je tako fin mozda dobije i Osvalda za neku posebnu priliku.
Na tim se transferima radi svakodnevno, i vala neka ne da 30 mil. za smijesnog Higuaina i neka ne dadne 30 mil. za Jovetica koji zna bit vise van terena. Daj ba malo se i ti uozbilji, ako se svaki klub razbacuje parama i to za kakve igrace ja sam strasno zahvalan sto Juventus ne prati taj trend. Dobili smo jednog Llorentea besplatno koji je garantujem izuzetan igrac, neki su ga cak poredili i sa Ibrahimovicem. Ti bi samo da se potrose pare pa kako god.
Alessandro Del Piero !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jun 2013, 00:04

vodi ga sebi kuci kad ti je toliko dobar

i odjavi se sa foruma ako ne podnosis da se neko ne slaze s tobom.

dobar je Peluso za klupe- neka ga, al mi je vasa prica smijesna iz razloga sto sve sto Juventus uradi mora da valja i svi sto igraju za Juventus moraju da valjaju.
Vise vas zajebajem na racun toga sto pravite Kontea debilom, kao da on ne bi volio da radi sa boljim igracima i velicate sve sto marota uradi pa taman da vam se na glavu pose.re nego sto mi smeta Peluso . Kad god sam pisao svoje vidjenje tima za narednu sezonu bio je tu i Peluso jer kao sto rekoh nije los backup, ali 4 god je previse.

fazon je i da Nemanju Supica sutra dovede vi bi nasli opravdanje i rekli zasto je to "dobar i promisljen potez koji ce doprinijeti dugorocnom izlasku iz minusa" :mrgreen: i svako ko kaze drugacije "pere na ruke", truje temu- mojne ba njesra.

@Del Piero nikakvo bespotrebno trosenje para. Ni Jovetic za 30 mil, ni Higuain za sve vise od 20. Uostalom necu da se ponavljam rekao sam x puta, ako ti nije mrsko trazi. Ne treba bacat pare vec pravi igraci nam trebaju nebitno koliko kostaju. Jos bolje ako su 0 eura kao Ljorente...a evo i za Pelusa rekoh, nije pravi igrac ali neka njega za klupe nego zajebajem ove sto im je sve dobro sto je Juventus uradio pa taman da ih svaki dan po glavi lupa Marota iz nekog razloga bi nasli sto je i todobro koliko ih je zatupilo :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jun 2013, 00:10

EnzoFerrari je napisao/la:Citam na tuttojuve da je Robbie Williams juventino, e to nisam znao :)

slika

"pop-zvijezda Robbie Williams je za Bayern. 2006. je čak htio u Münchenu trenirati s Bavarcima. "Ja sam kao i FC Bayern. Toliko puta su već osvojili naslov prvaka da bi zapravo mogli prestati igrati. Ali ipak stalno iznova napadaju", izjavio je Williams u intervjuu za "Die Zeit".

:)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 jun 2013, 00:12

Ma dobro ne treba se ni lud pravit pa govorit da su dobri Giaccherini, Padoin i slicni medutim svakako bi svi u klubu voljeli da vide isto sto i navijaci a to je zvijezde medutim jos uvijek ne ide ali siguran sam da ce doci i to vrijeme.
Alessandro Del Piero !

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 18 jun 2013, 00:12

Ok,nema potreba kaciti se..

Pelusu sve najbolje u voljenom klubu,da osvoji bar jos 4 scudetta i bar jednu LP :mrgreen:

A voljenom klubu porucujem da nam dovedu jedno provjerno pojacanje da nam razvesele temu malo :lol:

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 18 jun 2013, 00:13

EnzoFerrari je napisao/la:
Citam na tuttojuve da je Robbie Williams juventino, e to nisam znao

Jeste juventino koliko i Kačavanda.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 18 jun 2013, 00:18

Forza Napoli do poštenog Scudetta.

:lol: :lol: :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

Dominacija je neminovnost!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 18 jun 2013, 00:19

Zasto napadate ultrasstyle_tz@ bezveze covjek ima pravo na svoje misljenje i iznosi ga u nekim stvarima se slazem u nekim ne ali nema potrebe da ga napadam iznio je svoje misljenje :D

Sad ozbiljno mislim da smo se malo uljuljali ovim titulama pa se ne smije kirtikovati niko sve bajno krasno i nema potrebe za kritikama,daj malo budite realni svaka cast Conteu i ekipi za ove dvije god ali neke stvari ne valjaju i to se mora mijenjati tj polovnjaci koji sto manje u ekipi moramo imati :D :D :D :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jun 2013, 00:23

Jel ovo sa Tevezom fakat istina ili je opet neka medijska šprdnja??? ovo povecanje ponude :? :roll:

Ima li sta konkretno za Joveta....
Higuain ili Jovetic idu u Arsenal,bojim se da cemo dobro izvisiti ako Higuain ode u Arsenal a Jovetic u Chelsea koga onda dovesti,sta dalje raditi...Tevez nije rijesenje za nase probleme...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 18 jun 2013, 08:59

Mravnjak je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la:
Citam na tuttojuve da je Robbie Williams juventino, e to nisam znao

Jeste juventino koliko i Kačavanda.
Okay, ako ti kazes, ti se druzis sa vladikom.Informacije vadis iz anala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 jun 2013, 14:53

Robbie Williams znam da simpatizira Bayern i da je čak jednom tri dana trenirao s Bayernovom ekipom. Svoje simpatije je ponovio i pred finale LP. E sad možda simpatizira i Juve, ali za sad znam da se više deklariše kao fan Bayerna...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 18 jun 2013, 15:02

Trazili smo Lulica, Lazio nije dao ispod 18 mil. €, sto je nama naravno bilo mnogo.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.